ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΟΝΣΟΛΑΣ

ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΟΝΣΟΛΑΣ…
ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ “ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ”, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ…

ΝΔ ΚΟΝΣΟΛΑΣ, “ΦΟΥΣΚΑ” Η ΙΤΑΛΙΑ

– ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
– ΧΩΡΙΣ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ
– ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ 2ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
– ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Α’ ΕΤΟΥΣ
– ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ
– ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΜΑΙΜΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ
– ΜΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
-ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥ.

Κε βουλευτά, κε “καθηγητά”, κε “ειδικέ ψυχίατρε”, κε Κόνσολα, με λέγατε “διαταραγμένο” και “συκοφάντη”, μόνο και μόνο γιατί οι “σπουδές” σου είναι από του Καράμπελα…

Οι πολίτες δεν είναι ηλίθιοι. Πρόσεξαν ότι δεν έχεις Ιταλικό πτυχίο και πρόσεξαν επίσης ότι ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΣ ΤΗ.. “ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ” ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ “ΕΔΩΣΑΝ”…

ΧΩΡΙΣ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ…

ΟΥΤΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ.

ΚΑΙ Η “ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΙΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΟΛΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ Α ΕΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΑΠΑΤΗ…

Νόμιζε ότι το πήρε το ιταλικό πτυχίο, αλλά το μπέρδεψε με εκείνο της “Σχολής του Παυλίδη”, επειδή “σπούδαζε” συγχρόνως και στις 2 Ακαδημίες.

Ο τέως υπάλληλος του αμαρτωλού πολιτικού γραφείου του Αριστοτέλη Παυλίδη, εισήχθη παράνομα στο 2ο έτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Παράνομη και η εξομοίωση του Αιγαίου στην πορεία και παράνομη και η εκλογή του στη συνέχεια ως λέκτορα και επίκουρου από μαιμού επιτροπές.

Πιο συγκεκριμένα:

Α. Δεν τελείωσε ποτέ τη Σχολή Magistero του Bari, δεν έδωσε ούτε κατατακτήριες, δεν δικαιούτο ούτε μεταγραφή, επομένως μπήκε από το παράθυρο στο 2ο έτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας το 1986.

Β. Η “εκλογή” του Κόνσολα και στις δυο βαθμίδες, λέκτορα και επίκουρου, ήταν και είναι μη σύννομη, δηλαδή 100/100 ΠΑΡΑΝΟΜΗ, από μαιμού εκλέκτορες, που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καθόλου στο χώρο του πανεπιστημίου.

Γ. Και το πτυχίο εξομοίωσης είναι παράνομο, αφού δεν τηρήθηκε η εγκύκλειος του Υ.ΠΑΙ.Π.Θ.Α..

Δ. Και στο γνωστικό αντικείμενο στο οποίο έχει εκλεγεί, δεν υπάρχει συνάφεια και κακώς διδάσκεται από τον Κόνσολα.

Ο Μάνος Κόνσολας απέκτησε …νόμιμα και σπίτι 200 τ.μ. στο κέντρο της Ρόδου επί της οδού Παύλου Μελά πληρώνοντάς το μόνο 50.000€ περίπου στα κατασχεμένα της Τράπεζας Eurobank Ρόδου, μέσω του κουμπάρου του, του Καρίκη.
Το διαμέρισμα αυτό ανήκε σε μια καρκινοπαθή η οποία είχε χρέος 20.000 € στην τράπεζα αλλά αδυνατούσε να το αποπληρώσει.

Υ/Γ

“Η αλήθεια και το δίκαιο έχουν απ’ τη φύση μεγαλύτερη δύναμη απ’ το ψέμα και το άδικο”, έλεγε ο Αριστοτέλης. Όχι ο Παυλίδης.

Εσείς κε “καθηγητά”, κε βουλευτά, κε Κόνσολα; Συμφωνείτε με τον Αριστοτέλη;

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΗΣΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;;;

ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΝΣΟΛΑ, ΕΓΡΑΨΑΝ ΨΕΥΔΗ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ “ΠΟΙΝΗ” ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟΚΑΚΟΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΡΟΔΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΠΥΣΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ.

Ξεκαθαρίζω επομένως στους πολίτες, ώστε να μην τους παραμυθιάζουν τα ασπούδαστα υπαλληλάκια των παυλίδηδων, τα εξής:

1. Ποτέ δεν κατηγόρησα το μαιμού καθηγητή Κόνσολα, τον πρώην υπάλληλο του αμαρτωλού πολιτικού γραφείου του Παυλίδη ότι εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Αυτό ήταν ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΥΔΟΣ που το εφηύραν με σκοπό να ερημοδικάσουν και να ρίξουν ποινή ώστε να περισώσουν λίγο το πληγμένο ανάστημα του απατεώνα μαιμού καθηγητή βουλευτή, ο οποίος πολιορκείται σταθερά και τα έχει βρει “μπαστούνια”. Ντροπή τους να μου καταλογίζουν τέτοια ψεύδη.

Κατήγγειλα για συμμετοχή σε σεξουαλικά όργια σε πορνόσπιτο της Σύμης, το φαλσοεισαγγελέα Ρόδου Κωνσταντίνο Μπούτσικο, τον πρόεδρο του ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου Ιωάννη Παπαδομαρκάκη, τον καθηγητή Νίκο Μαντικό, καθώς και άλλους, αλλά κάνουν πως δεν μας ακούν. Δεν πειράζει, υπομονή. Κανείς δεν ξεφεύγει.

2. Ουδέποτε είπα ότι ο μαιμού καθηγητής Κόνσολας δεν έχει καθόλου διδακτορικό όπως ψευδώς είπαν στην ερημοδικία με σκοπό να τιμωρηθώ. Είπα ότι το “διδακτορικό” του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ καθώς και ότι μάλλον και ο μέντοράς του ήταν μαιμού και γι’ αυτό το λόγο δε βγάζει να δείξει το “διδακτορικό” του.

Αυτά όλα, δηλώνουν ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ του “διδακτορικού” του μαιμούνα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ως προς την εγκυρότητά του και ως προς τη συνάφειά του με το αντικείμενο “διδασκαλίας” του.

Απλά εφηύραν άλλο ένα ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΥΔΟΣ, μια και δεν έβρισκαν τίποτα ώστε να στηρίξουν ποινή πρωτοδίκως και ερημοδίκως. Απλά Ελληνικά.

Τέλος, ουδέποτε είπα ότι ο μαιμού καθηγητής Κόνσολας πλαστογράφησε αναγνώριση του ΔΙΚΑΤΣΑ.

ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ MAGISTERO, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ;;;

Καταλάβατε τώρα γιατί ο μαιμούνας ο Κόνσολας, δεν έκανε μήνυση έπειτα από 6 μήνες προκλήσεων και διασυρμού;;;
Έψαχναν “κατηγορητήριο”.

Τελικά είπαν πολύ ψέμα και λάσπη, ώστε να έχει κάποιο “νόημα” η απεγνωσμένη μήνυση. Είναι για πολλές μάπες αυτοί οι αλήτες που είναι πανικόβλητοι. Όλα βέβαια γίνονται σε συνεννόηση με το Παραδικαστικό Κύκλωμα Ρόδου, το οποίο μας κοροιδεύει ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ. Κάνουν απλά, ό,τι γουστάρουν τσακίζοντας κάθε ίχνος δικαιοσύνης. Εκεί στηρίζονται όλοι αυτοί οι απατεώνες.

ΘΥΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΗΤΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΔΙΚΑΤΣΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ, ΒΡΑΤΣΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ “ΑΡΠΑΕΙ” ΧΟΝΔΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΑ.

Ο Βρατσάλης πλαστογράφησε την αναγνώριση του “πτυχίου” του και ο Πολεμικός πλαστογράφησε την αναγνώριση του μαιμού διδακτορικού του, το οποίο είναι έτσι κι αλλιώς μαιμού, αφού δεν αναγνώρισε ποτέ το πτυχίο που πήρε από Κολοράντο.

Ο μαιμούνας ο Κόνσολας, είμαι βέβαιος ότι αρπάει ακόμα και τους δυο μισθούς του, αυτό εννοώ όταν λέω διπλοθεσίτης. Έγραψα “αργόμισθος στο πανεπιστήμιο” εννοώντας ότι συνεχίζει να αρπάει το μισθό. Μπορεί νομότυπα να παραιτήθηκε από τό πανεπιστήμιο, να μην πηγαίνει, αλλά ο μισθός και του πανεπιστημίου του μπαίνει ΣΙΓΟΥΡΑ. Εδώ αρπάει ο πρύτανης δυο μισθούς παράνομα, σιγά που δε θα αρπάει ο μαιμούνας ο Κόνσολας… ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
Έπειτα, αν μπορεί, ας με διαψεύσει, βγάζοντας τις μισθοδοσίες του πανεπιστημίου για τα δυο ακαδημαικά έτη που πέρασαν ώστε να λυθούν όλων οι “απορίες”.
Τις βγάζει; Δεν τις βγάζει. Εδώδεν έχουν δώσει ακόμα ούτε την παράνομη ανάκριση και τις γνωματεύσεις τα ΧΑΜΙΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ, Η ΤΡΟΥΜΠΑ, όχι για πολύ ακόμα όμως…

Αυτά για την ώρα.
Εμμανουήλ Μιχ. Διακομανώλης

Εκπαιδευτικός ΠΕ16, διωκώμενος από κομματικές συμμορίες με αμφισβητούμενα προσόντα που κατέλαβαν παράνομα διοικητικές θέσεις και εξοντώνουν με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, όποιον αντιστέκεται.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *