Που είναι η αλήθεια, κυρία Παπαρίτη; Κοίταξε τα βίντεο.


Λοιπόν, ή αυτή είναι τρελή ή πληρώθηκε και άλλαξε γνώμη, ή είναι προδότης, ή κάποιος την απείλησε, και άλλαξε γνώμη, γιατί τελικά ψήφισε ναι σε όλα, στην……
ολομέλεια της Βουλής ενώ δεν συμφωνούσε πουθενά.
Γνώμη μου είναι, ότι δεν είναι η κυρία Παπαρίτη, ούτε τρελή, ούτε πληρωμένη, ούτε προδότης. Είναι θύμα.
Η κυρία Παπαρίτη έχει πέσει και αυτή θύμα εκφοβισμού, και απειλείς κατά της ζωής της, από την Παγκόσμια οικονομική μαφία, όπως και πολύ άλλοι πολιτικοί και μεγαλοδημοσιογράφοι.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Εφόσον σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σκοτώσουν κάποιον για να του κλέψουν το μαγαζί, το πορτοφόλι, ή το ρολόι, γιατί αλήθεια να μην υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που κάνουν το ίδιο, για πολλά περισσότερα;
Η περίφημοι τρόικα και το ΔΝΤ, είναι απλά οι μπράβοι οι εισπράκτορες, της Παγκόσμιας οικονομικής μαφίας στην οποία μας οδήγησαν οι δύο προδότες Παπανδρέου –Παπακωνσταντίνου, και τώρα αυτή η παγκόσμια οικονομική μαφία απειλεί και εκβιάζει όλους.
Τι πρέπει να γίνει τώρα: Απλά πράγματα. Αυτά που κάνει ο κάθε ένας λαός, τώρα και χιλιάδες χρόνια, που θέλει πραγματικά να ζήσει ελεύθερος και αξιοπρεπώς.
Πιστεύω, δεν πρέπει να είμαστε εχθρικοί και επιθετικοί εναντίων της Παναρίτης, ή των υπολοίπων πολιτικών και διμοσιογράφων που έχουν απειληθεί από την Παγκόσμια οικονομική μαφία. Αντίθετα, πρέπει να οργανωθούμε και όλοι μαζί να κινηθούμε εναντίων της Παγκόσμιας οικονομικής μαφίας και αυτών των δύων πολιτικών που τους έφεραν εδώ.

Έλληνας Πολίτης και Πατριώτης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *