Εγκρίθηκε η συμφωνία με τον ΠΣΑΠ για τη ρύθμιση των οφειλών των ΠΑΕ προς τους παίκτες

Με μοναδική αρνητική ψήγο του Άρη εγκρίθηκε από τη Σούπερ Λίγκα η συμφωνία με τον
ΠΣΑΠ για το θέμα των οφειλών των ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές.

Επίσης, στη διάρκεια της συνεδρίασης πέρασε και ο ‘όρος που είχε θέσει η ΕΠΟ, σύμφωνα με τον οποίον όποιος υπαχθεί στην ρύθμιση αυτή δεν θα μπορεί παράλληλα να επιδιώκει και την υπαγωγή του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Οι Θεσσαλονικείς αρχικά ζήτησαν να γίνουν 60 οι δόσεις για να μπορέσουν να είναι συνεπείς, ενώ η ΠΑΕ έχει κάνει ήδη αίτηση για να υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Η πλευρά του Άρη αποχώρησε και δεν έλαβε μέρος στη ψηφοφορία.

Μετά την έγκριση της συμφωνίας από τις υπόλοιπες 15 ΠΑΕ, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Γιάννης Μώραλης τόνισε:

«Σεβόμαστε τον Άρη και την ιστορία του αλλά και το πρόβλημά του. Θα κοιτάξουμε μήπως καταφέρουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Γι αυτό θα κάνουμε μία συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα με την συμμετοχή της Σούπερ Λίγκας, της ΕΠΟ, του ΠΣΑΠ αλλά και της ΠΑΕ Άρης μήπως έστω και κατ εξαίρεση μπορεί να βρεθεί λύση».

Γνωστοποιήθηκε ακόμη ότι σε περίπτωση μη τήρησης της ρύθμισης μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, δεν θα ορίζεται το ματς της ομάδας που φάνηκε ασυνεπής, γεγονός που θα επιφέρει πολύ βαριές κυρώσεις.

naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *