ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

Ο άνθρωπος, από την πρώτη στιγμή που ένιωσε την ανάγκη να αποτυπώσει επάνω σε βράχους, σπηλιές, κοιλάδες, βουνά και αντικείμενα τις εικόνες και τις σκέψεις του, από την επαφή και την καθημερινότητα του με όντα υπεράνω της δικής του δύναμης, τα οποία, όπως μαρτυρούν τα εκατοντάδες στοιχεία ήταν καθημερινή και χαρακτηριζόταν από τρομερές αλλαγές για το….
τότε ανθρώπινο στοιχείο, από εκείνη λοιπόν την στιγμή και μετά, δεν έπαψε ποτέ να αναζητά αυτά τα όντα, που είτε από φόβο, είτε από ανάγκη, είτε από σεβασμό, τα είχε ονομάσει θεούς.

Τι όμως έκανε αυτά τα όντα να εγκαταλείψουν έτσι ξαφνικά τον άνθρωπο και την γη και να σταματήσουν την άμεση επαφή και την συνύπαρξη που είχαν με το τότε ανθρώπινο στοιχείο.

Μήπως γυρνάνε τους πλανήτες και αφού δίνουν την γνώση και την τεχνολογία σε όντα σαν και εμάς κατόπιν εξαφανίζονται, έτσι ώστε για να πάρουν τα πράγματα το δικό τους δρόμο και να δούνε μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν οι μαθητές τους, παρακολουθώντας το έργο τους χωρίς να γίνονται ορατοί.

Μήπως αποτελούμε για αυτά τα όντα, η μεν γη ένα πειραματικό εργαστήριο και ο δε άνθρωπος ένα πειραματόζωο και μόνο, στο οποίο εργαστήριο και πειραματόζωο πραγματοποιούν ότι δεν θέλουν να κάνουν στον εαυτό τους, δρέποντας τα αποτελέσματα των όποιων πειραμάτων για δικό τους όφελος.

Ο καθένας θα μπορούσε να πει και να εκφράσει δεκάδες μήπως γι αυτήν την κατάσταση, το θέμα είναι, ποιο από αυτά τα μήπως θα καταλήξει να γίνει στο τέλος η μεγάλη και πολυπόθητη αλήθεια.

Όλοι γνωρίζουμε ότι, οι θρησκείες του κόσμου, οι οποίες είναι και εκατοντάδες, έβαλαν φρένο στο όνειρο του κάθε ανθρώπου, ότι κάποια στιγμή θα συναντήσει όντα από άλλους πλανήτες, τους Θεούς του, η ακόμα και τον ίδιο τον Δημιουργό του, θέτοντας η κάθε μια ξεχωριστά απαραβίαστο κανόνα ότι, εκτός από εμάς εδώ στην γη δεν υπάρχει κανείς και ότι ο Θεός δημιούργησε το απέραντο και αχανές σύμπαν μόνο για τον άνθρωπο επί γης, ο οποίος δε άνθρωπος συνάμα, είναι και παιδί του ίδιου του Δημιουργού.

Με απόλυτη τεχνολογική και επιστημονική μαεστρία, για πολλούς αιώνες τώρα, άνθρωποι της κάθε εξουσίας έκρυβαν και παραποιούσαν όλα αυτά τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι διάφοροι πολιτισμοί, θέλοντας να συνεχίσουμε την δική τους αναζήτηση, η οποία είχε φθάσει σχεδόν στην λύση του αινίγματος, κάνοντας τους να βλέπουν και να υπολογίζουν με γυμνό και μόνο μάτι πράγματα που εμείς με τα ποιο σύγχρονα τηλεσκόπια και με τους ποιο προηγμένους δορυφόρους είναι αδύνατον να εντοπίσουμε και ακόμα περισσότερο, να κατανοήσουμε κιόλας.

Δεν είναι τουλάχιστον παράξενο και άξιο έρευνας πως από την μια μεριά υπήρξαν πολιτισμοί, που με πενιχρά μέσα κατάφεραν πνευματικά και επιστημονικά θαύματα και ξαφνικά από την άλλη μεριά εμείς οι συνεχιστές τους βρεθήκαμε με ρόπαλα και σπαθιά στα χέρια, να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον μόνο και μόνο για να αποδείξουμε ότι ο δικός μας θεός είναι καλύτερος από τον θεό του άλλου, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουμε την επαφή μας με τους προγόνους μας και με ότι αυτοί μας άφησαν αλλά να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, δηλαδή, εκεί που ακόμα ο άνθρωπος ζούσε σε σπηλιές και δένδρα.

Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι στον πλανήτη γνωρίζουμε ότι, ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα κατά εικόνα και ομοίωση του, με σκοπό να καρπωθούν και να διαχειριστούν τον επίγειο παράδεισο επί γης, ζώντας μέσα στην απόλυτη ησυχία και αρμονία, με μοναδικό όρο να μην αναζητήσουν το δένδρο της γνώσης και πόσο μάλλον να φάνε και από τον καρπό του.

Κανείς όμως δεν φρόντισε να μας διδάξει ότι, ο Αδάμ και η Εύα μπορεί να ήταν οι πρωτόγονοι άνθρωποι, που ήρθαν σε επαφή με ανώτερα όντα και αφού έμαθαν από αυτά γλώσσα, γραφή, τέχνη, σκέψη και άλλα, τότε εναντιώθηκαν σε αυτά τα όντα ζητώντας την απόλυτη γνώση, την οποία κατείχαν αυτοί, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τους τότε ονομαζόμενους θεούς και να γίνει η ηρεμία και η γαλήνη της ζωής τους, επάνω στην γη κόλαση.

Δυστυχώς, όσο δεν θα επιτρέπουν κάποιοι, οι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν την εξουσία που έχουν επάνω στον άνθρωπο και όσο δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες σωστής και ανεμπόδιστης αναζήτησης, ο άνθρωπος θα συνεχίσει να εξαρτάτε από την προσωπική του πνευματική ηρωίνη, την οποία κάποιοι, με μεγάλη χαρά θα συνεχίσουν να του χορηγούν.

Το εάν υπήρξαν, η συνεχίζουν να υπάρχουν εξωγήινα όντα, αυτό είναι μια ιερή προσωπική αναζήτηση του κάθε ανθρώπου και της κάθε ψυχής ξεχωριστά, που ορμώμενη αυτή η ψυχή από μια αρχέγονη πηγή λογικής, γνώσης και εξέλιξης συνεχίζει την αναζήτηση της, για την εύρεση του ιερού της δισκοπότηρου.

Κλείνοντας το άρθρο, θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα,

« Άραγε κάποια στιγμή, θα μάθουμε την μεγάλη αλήθεια πριν την καταστροφή μας, η θα την μάθουμε, κατά την ώρα της καταστροφής μας».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

89 Comments

  1. Ανώνυμος

    Το σχόλιο απευθύνεται στον φίλο 12,23 και όχι στον φίλο 12,33 ζητώ συγνώμη για το λάθος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 12,33

    Σε ευχαριστώ για την επισήμανση, αλλά εάν διαβάσεις προσεκτικά το άρθρο θα δεις ότι, όταν αναφέρομαι στον Αδάμ και την Εύα δεν μιλάω για ντοκουμέντο, αλλά για την σημασιολογία της ιστορίας, που στο πέρασμα των αιώνων ντύθηκε με το πανωφόρι της παραλλαγής, για να δώσει μια ποιο θεϊκή υπόσταση στο θέμα.

    Από εκεί και πέρα, ο κάθε αναγνώστης των όποιων θρησκευτικών βιβλίων βλέπει μέσα σε αυτά το πώς θα ήθελε να είναι γι αυτόν τα πράγματα, δημιουργώντας την δική του προσωπική σχέση, με αυτό που ονομάζουμε Θεός.

    Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άθεοι στον κόσμο, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι, που αναρωτιούνται καθημερινά τι είναι στην πραγματικότητα αυτό που πιστεύουν και από εκεί ξεκινάνε όλα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ελευθερη σκεψη οτι υπαρχουν στοιχεια απο διαφορους πολιτισμους που ισως πρεπει να μελετηθουν παραπανω το δεχομαι,αυτο ομως που λες για τον αδαμ και την ευα δεν ειναι ντοκουμεντο και δεν προηλθε απο ενα πολιτισμο αλλα απο κατι θρησκοληπτους και μαλιστα λες οτι σε ολο τον κοσμο γνωριζουν…ναι το γνωριζουν λογω της πλυσης εγκεφαλου μεσω θρησκειας και δυστυχως δεν γνωριζουν επιστημονικες γνωσεις αρχαιων ελληνων που λενε πολλα και αποδεικνυουν πολλα….αν και πολλες απο αυτες τις γνωσεις τις παρουσιασαν καποιοι κλεπτομανεις σαν δικες τους και ο νοων νοητω…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΖΕΙΤGEIST,EΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΘΑ ΕΧΕΙ
    Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    11.48 μην φοβασαι ολα θα γινουν λιγο χρονο ακομα τραβα μεσα με τα γιδια τωρα

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΥΛΟ ΜΟΥ ΕΣΕΙ ΟΤΑ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ 11:22 μ.μ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    11.01 στην αρχαια αιγυπτο ειχαν σκαλισει σε πετρα ολη την ιστορια του χριστιανισμου.λες να το εφτιαξαν οι νεοταξικοι;;;;;ζωο ε ζωο

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ρε παιδια οσοι δεν γουσταρουν τετοια θεματα δεν τους αναγκαζει κανεις να τα διαβασουν.κ για τους πιστους που εχουν μπλοκαρει τα μυαλα τους ας δουν το zeitgeist http://www.youtube.com/watch?v=BNf-P_5u_Hw κ να ψαξουν μετα απο αυτο τι πραγματικα πιστευουν.σε τοσες χιλιαδες χρονια πολλα εγιναν αλλα κ πολλα εχουν να γινουν…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    (ο άνθρωπος που πέταξε πρώτος βρισιά και όχι πέτρα, ήταν ο άνθρωπος που έβαλε το λίθο του πολιτισμού και της συζήτησης
    απλα συγχαρητηρια.. ….

    Reply
  10. Ανώνυμος

    11.12 ειναι δικαιωμα σου να κλειστεις στο μαντρι με τον τρουλο και να πιστευεις χωρις να ερευνας τιποτα. απλα μην το διαφημιζεις γιατι προκαλεις οικτο

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟΥΣ 11:01 μ.μ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Όλες οι ΠΑΛΑΙΕΣ τοπικές "θρησκείες" έχουν μέσα τους κομμάτια της αλήθειας διαμορφωμένα με την κουλτούρα που είχαν τότε οι κάτοικοι στην εκάστοτε περιοχή. Αν ξεφύγετε από την επιφανειακές διαφορές (ονόματα, ιδιότητες κλπ) θα δείτε ότι όλες λένε κατά βάση την ίδια ιστορία

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ… Η ΠΑΛΑΙΑ – ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΟΥΜΜΕΡΙΑΝΟΥ ΕΠΟΥΣ..ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ..ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΣΟΝΤΕΣ..

    Reply
  14. Ανώνυμος

    (ο άνθρωπος που πέταξε πρώτος βρισιά και όχι πέτρα, ήταν ο άνθρωπος που έβαλε το λίθο του πολιτισμού και της συζήτησης μεταξύ των ανθρώπων.)
    αγαπητε ο 9.49 ειμαι
    απλα συγχαρητηρια..

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 9,32

    Το εάν είσαι, η αισθάνεσαι σκουλήκι, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου και δεν μπορώ εγώ να το κρίνω, η να το αλλάξω, τώρα, το εάν το άρθρο είναι βαθυστόχαστο η όχι, έχεις όλο το δικαίωμα να το κρίνεις, ανεξάρτητα το εάν μου αρέσει η κρίση σου η όχι.

    Η κάθε κρίση, του εκάστοτε αναγνώστη, κρύβει μέσα της κάτι καλό, έστω και εάν πρόκειται για ένα σμάρι από βρισιές και χυδαιολογήματα, διότι, ο άνθρωπος που πέταξε πρώτος βρισιά και όχι πέτρα, ήταν ο άνθρωπος που έβαλε το λίθο του πολιτισμού και της συζήτησης μεταξύ των ανθρώπων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  16. vomoloxius

    9,43 Τά πράγματα είναι σοβαρα!!Σε παραμπέμπω στό βιβλίο [ο κακός μας ό καιρός Γάρ εγγύς] του Δημοσθένη Λιακόπουλου που απώτερο σκοπό του έχει να επιμορφώσει την νέα γενιά των Ελλήνων και να δείξει στον υπόλοιπο πλανήτη ποιος έκανε πρώτος αποχετευτικό σύστημα μέ ασύρματο δίκτυο στην αρχαιότητα.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    9.33 αυτο που γραφεις το καταλαβαινεις οτι δεν σε τιμα; δηλαδη εαν ο παισιος η ο καθε παισιος ελεγε να φουνταρεις απο τον δεκατο για να βρεις φωτιση θα το εκανες; μπεε; μπεεε;;

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Δέντρο της δυσπιστίας
    με σπασμένα αρμονία στη ρητίνη.
    Γευθείτε τις δελεαστικές φρούτων
    και να είναι μια απόβλητος από τον παράδεισο.

    Περάστε το Θάλασσα του Σκότους σε έναν άλλο κόσμο.

    Ενώστε μου στην άλλη πλευρά, (η) Nightside του Παραδείσου.
    Sitra Ahra
    Φιλί της Βασίλισσας της Qelipot, ακούστε τη φωνή φίδια:
    Sitra Ahra
    "Περνάμε την πύλη πέρα από τη γραμμή, κάνει ένα βήμα και να εισάγετε ayin".
    Sitra Ahra

    Πανδαιμόνιο
    ένα μυστικό κατοικία στην εξορία.
    Κατασκευάστηκε ένα άλλο σπίτι
    Ο Θεός έχει μείνει πίσω και τώρα βλέπετε.

    (An) Eden χάνετε θα ανακτήσει μία φορά.

    Ενώστε μου στην άλλη πλευρά, (η) Nightside του Παραδείσου.
    Sitra Ahra
    Φιλί της Βασίλισσας της Qelipot, ακούστε τη φωνή φίδια:
    Sitra Ahra
    "Περνάμε την πύλη πέρα από τη γραμμή, κάνει ένα βήμα και να εισάγετε ayin".
    Sitra Ahra

    Θα σπάσει την έβδομη σφραγίδα
    Sitra Ahra
    (και) τα παρουσίασε όλα τα μυστικά.
    Sitra Ahra.

    Περπατήστε σε όλη την καθρέφτη σε έναν άλλο κόσμο.

    Ενώστε μου στην άλλη πλευρά, (η) Nightside του Παραδείσου.
    Sitra Ahra
    Φιλί της Βασίλισσας της Qelipot, ακούστε τη φωνή φίδια:
    Sitra Ahra
    "Περνάμε την πύλη πέρα από τη γραμμή, κάνει ένα βήμα και να εισάγετε ayin".
    Sitra Ahra

    Reply
  19. Ανώνυμος

    http://www.youtube.com/watch?v=ShGZGjzlzT4

    Tree of disbelief
    with broken harmony in the resin.
    Taste the tempting fruit
    and be an outcast from the paradise.

    Pass the Sea of Darkness to another world.

    Join me to the Other Side, (the) Nightside of the Paradise.
    Sitra Ahra
    Kiss the Queen of Qelipot, listen to the serpents voice:
    Sitra Ahra
    "Pass the gate across the line, take a step and enter Ayin".
    Sitra Ahra

    Pandemonium
    a secret residence in the exile.
    Build another house
    God is left behind and now you see.

    (An) Eden you are losing you will once regain.

    Join me to the Other Side, (the) Nightside of the Paradise.
    Sitra Ahra
    Kiss the Queen of Qelipot, listen to the serpents voice:
    Sitra Ahra
    "Pass the gate across the line, take a step and enter Ayin".
    Sitra Ahra

    You will break the seventh seal
    Sitra Ahra
    (and) all the secrets are unveiled.
    Sitra Ahra.

    Walk across the mirror to another world.

    Join me to the Other Side, (the) Nightside of the Paradise.
    Sitra Ahra
    Kiss the Queen of Qelipot, listen to the serpents voice:
    Sitra Ahra
    "Pass the gate across the line, take a step and enter Ayin".
    Sitra Ahra

    akouste to diavaste to,pistevw oti tairiazei me to arthro!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Κε ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ
    ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΟΥ
    ΖΗΤΗΣΕ ,ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ,ΚΛΑΨΕ,ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΑΠΑΙΤΗΣΕ
    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
    ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
    ΣΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑΡΑ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΑΠΟΡΙΑ :1)ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΥ.
    2)ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΘΙΚΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Κ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Αγαπητοί σχολιαστές,

    Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι, το κάθε άρθρο είναι σαν μια αποθήκη, που μέσα σε αυτήν θα βρεις χρήσιμα και πολύτιμα πράγματα τα οποία έχεις φυλάξει κατά καιρούς, όπως επίσης θα βρεις και του κόσμου την σαβούρα, την οποία από έλλειψη κρίσεως για το εάν την χρειάζεσαι, την φύλαγες εκεί μέσα.

    Το θέμα είναι, κατά πόσον θέλουμε να ψάξουμε την προσωπική μας αποθήκη, που δεν είναι άλλη από το μυαλό μας, που εκεί μέσα εκτός από εμάς πετάνε και άλλοι του κόσμου τα άχρηστα και σκουπίδια, που με τον καιρό έρχονται να πνίξουν τα λίγα και πολύτιμα που υπάρχουν στο μυαλό μας, δηλαδή την προσωπική μας αποθήκη.

    Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι επάνω στην γη που θα καίνε ότι δεν καταλαβαίνουν, είτε αυτό είναι έμψυχο, είτε άψυχο, αλλά και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα εκφράζουν απόψεις και σκέψεις, για να μπορεί το μυαλό να ταξιδεύει σε μέρη τα οποία κρύβουν τις απαντήσεις, που τόσο πολύ λείπουν στις μέρες μας.

    Έχουμε μάθει το σώμα μας να τρώει το έτοιμο φαγητό, μην μάθουμε και το μυαλό μας να τρώει την έτοιμη σκέψη, είναι κρίμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥς
    ΑΓΙΟΥς ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο (ΟΣΙΟς) ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΡΩΤΗΘΕΙς ΠΕΡΙ
    ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΠΕΚΡΙΘΗ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ=ΣΚΑΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ=ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΎΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ

    Reply
  25. vomoloxius

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ Πώς θά μπορούσα εγώ τό ταπεινό σκουλήκι τής Γής νά διακωμωδήσω ένα τόσο βαθυστόχαστο άρθρο;Τό οποίο καταβάλλη κάθε δυνατή προσπάθεια ανιδιοτελώς για να αφυπνίση το γένος και να μας διδάξη το μεγάλο μυστικό τής αφύπνισης τού πνεύματος!!

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΒΑΤΟ.
    ΜΠΕΕΕΕ

    Reply
  27. Ανώνυμος

    οι χριστιανοι σαν και του λογου σου 9.07 Α ακουνε για γνωση και βγαζουν σπιρακια.
    Η γνωση για τον χριστιανισμο ειναι αμαρτια…
    μακαριοι μονο οι φτωχοι τω πνευματι…

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Πουθενα και ποτε το Ευαγγελιο και η ορθοδοξια δεν εχει απορριψει την πιθανοτητα υπαρξης εξωγηινων πολιτισμων.. Ο Χριστος μαλιστα ειπε "και αλλα προβατα εχω α ουκ εστι εκ της ποιμνης ταυτης", που εχει διφορουμενη ερμηνεια (οι τοτε "εθνικοι" ή εξωγηινοι)
    Εγω φιλε αρθρογραφε μπορω να δεχθω την πιθανοτητα υπαρξης εξωγηινου πολιτισμου. Αυτο ομως, επ'ουδενι δεν καταργει την υπαρξη Θεου-Δημιουργου του συμπαντος κοσμου. Οι εξωγηινοι, αν υπαρχουν, ειναι μερος της δημιουργιας. Αυτο εκ νεου προυποθετει την υπαρξη δημιουργου.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Αγαπητέ φίλε 8,53

    Εάν με το σχόλιο σου, προσπαθείς να κατατάξεις το άρθρο με άλλα σχόλια και βιβλία του οποιουδήποτε συγγραφέα, με σκοπό να το διακωμωδήσεις μάλλον απέτυχες και ξέρεις γιατί, διότι είτε το θέλουμε, είτε όχι, υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι, έστω και λίγοι, οι οποίοι σε αντίθεση των καιρών κάνουν πάντα την διαφορά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ποια γνωση ρε σκοταδιστες,υποχθονια σκουλικια του διαβολου,σαταναδες,εντολοδοχοι,εκδιδομενες ψυχες.
    ζητησατε ρε και δε σας ΕΔΩΣΕ
    κλαψατε και δε σας ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ
    ΑΙΝΤΕ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ .

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ο λιακοπουλος ξυνει την επιφανεια της αληθειας αλλα δεν μπορει να μπει παρακατω λογω του οτι ειναι βραχυκυκλωμενος λογω του δογματος, και οπου δογμα σημαινει λογικο φραγμα, ειναι τραγικο και μη ελληνικο το δογμα

    Reply
  33. Ανώνυμος

    Που να τοβρει ο Ελληνας το πνευματικο επιπεδο.
    Εχει βοηθησει η ελληνικη παιδεια σε αυτο;
    ΟΙ αρχαιοι Ελληνες ειχαν τη γνωση αλλα καποιοι φροντισαν απο τη μια να την εξαφανισουν καιγοντας βιβλιοθηκες, αλλα πολλα μυστικα βιβλια ειναι κλεμμενα και κρυμενα στη βιβλιοθηκη του Βατικανο.
    Οση γνωση απεμεινε ζωντανη το υπουργειο α-παιδειας,φροντισε να τη κρατησει μακρυα απο τους Ελληνες.

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΟΤΙ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

    Reply
  35. vomoloxius

    Εάν διαβάσετε τό βιβλίο τού Δημοσθένη Λιακόπουλου΄.[Οί προφητείες τού Κουασιμόδου γιά τό τέλος τού κόσμου]δέν θά είχατε αυτές τίς γελοίες απορίες,ώς πρός τό άρθρο.Ο Λιακόπουλος ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε την πραγματική ιστορία τού ανθρώπου. αποφεύγοντας τους διαβολικούς παραχαράκτες, που κρύβουν την αλήθεια, κατάφερε να διαβάσει τα μυθικά χάλκινα περιοδικά. Τα περιοδικά εξηγούν πλήρως την δια πυρός και σιδήρου πορεία του ανθρώπου εν μέσω των αιώνων, αν και λείπουν κάποια τεύχη.

    Reply
  36. Ανώνυμος

    εδω προσπαθουμε να μιλησουμε ανθρωποι που σκεπτονται και ανθρωποι που δεν σκεπτονται τουτεστιν ειναι σαν να προσπαθη σουρωμενος να συσενοηθει με τρελο

    Reply
  37. ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

    8,31 εάν νομίζεις ότι η Ελλάδα δεν έχει πνευματικό επίπεδο μάλλον είσαι πνευματικά ανάπηρος.
    Όσο για τον θρησκευτικό φανατισμό να σου υπενθυμίσω ότι edo Ellada και όπου Ελλάδα Ορθοδοξία, όπου Ορθοδοξία αγάπη,
    όπου αγάπη δεν υπάρχει φανατισμός.

    Reply
  38. Ανώνυμος

    8.25 οποιος ψαχνει βρισκει… παντως ελοχιμ ειναι πληθυντικος αρα ητανε πολλοι οι κυριοι οι δημιουργοι, αρα συναβει με την ελληνικη γενεση οπου η αθηνα μαζι με προμηθεα και τον Δια κατασκευασανε το ανθρωπινο σωμα.. κοκ αλλο ελοχιμ και αλλο ο μοναδικος θεος που μεσα του ειναι εμπεριεχει ολο το συμπαν, οι ελοχιμ ητανε κυριολεκτικα διαστημανθρωποι κατεικονα και καθομοιωση με τον χομο σπιενς (λιγο γιγαντιαιοι βεβαια)

    Reply
  39. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ

    Reply
  40. Ανώνυμος

    8/34 εδω σκεφτομαστε με το μυαλο μας και οχι με τον πισινο μας για αυτο καλυτερα να πας εκει που σκεπτονται οπως εσυ δεν ειναι κακο να εισαι που@της κανεις δεν ειναι τελειος μην ξεχνας οτι αλλοι πασχουν απο σοβαροτερες ασθενειες

    Reply
  41. Ανώνυμος

    αντε ρε αθεε 8.24 με τι βλακειες σας ποια ουφο ρε
    και μαλακιες και εξωγηινοι,αντε σπερνετε τις βλακειες στο κοσμο σιωνιστακια

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Αγόριααααα…. ου ου….. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα gay blog να πάω ? ποιος θα έρθει? έχω πρωκτορηξία !!!! μμμμμμ…………..

    So Horny !!!

    Reply
  43. Ανώνυμος

    πως ειναι δυνατον ακομα στον αιωνα τον αποκαλυψεων εμεις να σερνομαστε πισω απο μεσαιωνοκες αμαξες και να παριστανουμε την αρκουδα του γυφτου οταν σε αυτην την χωρα διδαχτηκε η γνωση των θεων ηστερα σου λενε γιατι προτιμανε οι πακιστανοι και οι αφγανοι την χωρα μας γιατι μιαζει πολυ με την δικη τους οσον αφορα το πνευματικο επιπεδο και τον θρησκευτικο φανατισμο

    Reply
  44. Κυπριανός Χριστοδουλίδης

    "κυπριανε εισε εγκλοβισμενος στα δομημενα ψεμματα των εκαστοτε ιερατιων, η εβραικη βιβλος που πιστευεις στην γνησια μεταφραση δεν αναφερει πουθενα την λεξη θεος αλλα ολο αναφερει τους ελοχιμ, μπεν ελοχιμ, γιαχβεχ ελοχιμ, εισαστε far away in the night"

    KX:
    Τη γνήσια μετάφραση (των Εβδομήκοντα) δεν την έκανα Έλληνες. Την έκαναν Εβραίοι ελληνομαθείς και αυτοί απέδωσαν τη λέξη "θεός" στα "ελοχιμ", "γιαχβεχ ελοχίμ", "μπεν ελοχίμ".

    Αν εσύ έχεις ή ξέρεις, καμιά γνησιότερη μετάφραση, που αφήνει αμετάφραστες αυτές τις λέξεις, να την καταθέσεις. Μετά βεβαιότητος θα συμπεριληφθείς στους Μεταφραστές πατέρες και η νέα σύνοδος όλων των θρησκειών θα σου δώσει τα πνευματικά "εύρετρα" που σου αξίζουν.

    Being in dawn, I wish you "have a nice day"!

    Reply
  45. Ανώνυμος

    εαν ξυπνησουμε 8.21 οπως λες το πρωτο που θα κανουμε ειναι να παρουμε με τις κλωτσιες κατι σαν και εσενα που διακομοδουν οτι δεν καταλαβενουν ΑΝΤΕΡΣΤΕΙΝΤ ΜΑΚΑΚΑ

    Reply
  46. Ανώνυμος

    ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ %*%^)(^ ΘΕΛΩ 4000 ΧΡΟΝΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ
    ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ
    ΣΕ 20000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ
    ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙ%^*^(ΞΩ ΑΝΤΕΡΣΤΑΝΤ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ(ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ)
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Reply
  47. Ανώνυμος

    Κατα εικονα και κατα ομοιωση…
    Εδω ειναι ολα τα λεφτα.
    Δηλαδη πως εμοιαζε ο Θεος εφοσον κατα εικονα του και κατα ομοιωση του δημιουργησε τον αδαμ και την ευα ?

    Reply
  48. Ανώνυμος

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΟ
    ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΗΡΙΟ ΑΝΗΜΕΡΟ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ
    ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟΦΙΛΕΣ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ
    ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΤΟΝ ΕΠΕΙΓΙΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ

    Reply
  49. Ανώνυμος

    τα καταλαβαινουμε και τα παρακαταλαβαινουμε κυριε σκοταδιστη 8.03, ενα εχω να προσθεσω, πεπρωμενο του ανθρωπου τα αστρα, οσο καποιοι αρρωστοι με την εξουσια μας κρατανε μαντρωμενους στην γη, ο μαρασμος και η αλληλοεξοντωση μας ειναι μονοδρομος

    Reply
  50. Ανώνυμος

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗ.
    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΕΛΕΙΟ.

    Reply
  51. Ανώνυμος

    ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

    Reply
  52. Ανώνυμος

    κυπριανε εισε εγκλοβισμενος στα δομημενα ψεμματα των εκαστοτε ιερατιων, η εβραικη βιβλος που πιστευεις στην γνησια μεταφραση δε ναναφερει πουθενα την λεξη θεος αλλα ολο αναφερει τους ελοχιμ, μπεν ελοχιμ, γιαχβεχ ελοχιμ, εισαστε far away in the night

    Reply
  53. Ανώνυμος

    7/25 οτι δεν μπορεισ να καταλαβεισ δεν σημενει οτι δεν υπαρχει και δεν εχει υποσταση τετοιοι σαν εσενα στον μεσαιωνα εκαιγαν ανθρωπους ως μαγους και ως μαγισες φανταζομαι οτι λαχταρας τετοιες μερες και ωρες οσο για την ελευθερη σκεψη μας αποδεικνειει καθημερινα οτι πραγματι ελευθερη

    Reply
  54. Κυπριανός Χριστοδουλίδης

    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;

    Τι θέλει να πει; Ότι ο θεός έφτιαξε τον Αδάμ και την Εύα, αλλά υπήρχαν όμως και κάποια "όντα" (ούφο), που δεν μας λέει από πού προήλθαν, ποιος τα έφτιαξε.

    Μάλλον τα γέννησε η ελεύθερη σκέψη.

    Τα "όντα" (ούφο) είχαν στην αρχή καλή σχέση με τον Αδάμ και την Εύα.

    Μετά όμως ο Αδάμ και η Εύα τσακώθηκαν με τα "όντα", γιατί τους έκρυβαν την "απόλυτη γνώση", με αποτέλεσμα "να γίνει η ηρεμία και η γαλήνη της ζωής τους, επάνω στην γη κόλαση" – και ελεύθερη σκέψη, συμπληρώνω.

    Όταν θα γίνουμε φίλοι με τα "όντα" – έχουμε στον ΟΗΕ πρόξενο για την υποδοχή τους – τότε η σημερινή κόλαση θα γίνει δροσερή (με πράσινη ανάπτυξη και πράσινα air condition).

    But you now κατάλαβες?

    Reply
  55. Ανώνυμος

    7,14 δεν ξέρω τι πίνουν οι εξωγήινοι αλλά εσύ σίγουρα έχεις ρουφήξει κανα 2 κιλά πυρηνικά απόβλητα.

    Reply
  56. Ανώνυμος

    Όπως τα λες είναι φιλάρα. Ψάξε λίγο για την ιστορία των σουμερίων αν δεν το έχεις κάνει ήδη και θα καταλάβεις πολλά. Κρύβουν πάρα πολλά να ξέρετε. Εγώ προσωπικά έχω την εντύπωση ότι μέχρι το 2012 περιμένουν εξωγήινους για αυτό και μολύνουν τον αέρα με πυρηνική ενέργεια από την ιαπωνία. Θα δείξει…

    Reply
  57. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΙΧΑΝ?? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΕΣΚΕΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝΕ…ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *