Έδωσε ενδιαφέρον στο ντέρμπι!

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τα μέσα της εβδομάδας το ντέρμπι δεν είχε την ίδια απήχηση με τα προηγούμενα χρόνια. Η κακή αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ και η απόσταση της από την ….
κορυφή είχαν παγώσει τον κόσμο της, που δεν έκανε και ουρές για ένα εισιτήριο του εν λόγω ματς.

Η υπογραφή του νέου συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο με την Ένωση όμως ήταν αυτή η είδηση που αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον όλων και έτσι σιγά σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς ενός μεγάλου ντέρμπι, έστω και καθυστερημένα! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλο αυτό τον καιρό ακούμε για φλερτ του Ολυμπιακού με τον παίκτη, ότι ο Βαλβέρδε είχε ήδη σχεδιάσει το που και πως θα αγωνίζεται και άλλα τέτοια!

Η παραμονή του στην ΑΕΚ, όμως και μάλιστα λίγες ημέρες πριν το ματς με την ομάδα του Πειραιά έδωσε άλλο χρώμα στο ματς του Σαββάτου, το οποίο τείνει να εξελιχτεί σε προσωπική υπόθεση του Λατίνου σταρ κόντρα στους Πειραιώτες.

Όπως είπε και ο ίδιος το ευχαριστώ για το νέο συμβόλαιο θα το πει με πράξεις μέσα στο γήπεδο, μια δήλωση που πώρωσε τους ΑΕΚτζήδες. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από το άκουσμα της είδησης χτες, παρατηρήθηκε αύξηση της ζήτησης των εισιτηρίων!

Πάλι καλά που έγινε και αυτό, γιατί θα γινόταν το ματς και δεν θα καταλαβαίναμε τίποτα, από ντέρμπι! Τουλάχιστον τώρα, έστω και αργά άναψαν λίγο τα αίματα και όλοι ετοιμάζονται για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, στην οποία αναμένεται πολύς κόσμος για να αποθεώσει το νέο ηγέτη της ΑΕΚ…

WWW.SPORTSECRETS.GR

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *