Αγγλικά για ενήλικες: προσφορές από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση.

Ταχύρυθμα τμήματα προετοιμασίας Lower για ενήλικες.

Εάν έχετε γνώσεις Γενικών Αγγλικών μεσαίου (intermediate) και θέλετε να φρεσκάρετε τα Αγγλικά σας και να συνεχίσετε για το Lower, τα εξειδικευμένα Κέντρα Αγγλικής Γλώσσας για Ενήλικες «Ευρωδιάσταση» σας δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάσετε σε ένα πρόγραμμα διάρκειας 6 μηνών (Ιούνιος-Δεκέμβριος 2012, πλην Αυγούστου) βελτίωση επικοινωνίας και προετοιμασία για το Lower Michigan (ECCE).

To πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για….
ενήλικες που έχουν πολλά χρόνια να κάνουν Αγγλικά. Τα βιβλία που χρησιμοποιούνται στο πρώτο στάδιο του προγράμματος είναι ιδιαίτερα “φιλικά” προς το σπουδαστή, με πλήρη εξήγηση της γραμματικής, του λεξιλογίου και των κειμένων και στα Ελληνικά καθώς και δειγματικές εκθέσεις και πλάνα εκθέσεων για εύκολη και γρήγορη συγγραφή εκθέσεων.

Έναρξη: 13/14 Ιουνίου. Πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα. Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων.

Για εγγραφές μέχρι 7 Ιουνίου, το πρόγραμμα προσφέρεται με έκπτωση 48%.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα σπουδών, τα ταχύρυθμα προγράμματα και την εξειδίκευση στους ενήλικες που διαθέτει η Ευρωδιάσταση, ενώ και τα πολύ χαμηλά δίδακτρα κάνουν την Ευρωδιάσταση να ξεχωρίζει!

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αθήνας (π.χ. Κυψέλη, Πατήσια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Πειραιά, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Ηλιούπολη, Μενίδι, Πετρούπολη κλπ).

Εάν μένετε στα Δυτικά προάστια ή στα προάστια και περίχωρα του Πειραιά (Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ρέντη, Ελευσίνα κλπ) έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό αλλά και στη στάση Εσταυρωμένου.

Οι σπουδαστές που μένουν στα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια (Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Παλλήνη κλπ) μπορούν να απευθυνθούν είτε στην Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής (απέναντι ακριβώς από την πλατεία, ακριβώς στη στάση λεωφορείου Πλατεία Αγίας Παρασκευής) είτε στην Ευρωδιάσταση Χολαργού (3η στάση Χολαργού, κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα και Χολαργός).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *