Τυχαίο;Δεν νομίζω!

Όπως όλοι θα έχετε παρατηρήσει μετά από μία μεγάλη νίκη ή επιτυχία της ΑΕΚ βγαίνουν συνεχώς ειδήσεις που μόνο κακό κάνουν στην αγαπημένη μας ομάδα που μόνο τυχαίες δεν είναι.

Άρθρο του Δημήτρη Π. (jimpu21)

Δανείστηκα στον τίτλο τη γνωστή διαφημιστική ατάκα γιατί πιστεύω τα λέει όλα.Κάθε φορά βλέπουμε το ίδιο πράγμα από τα Μ.Μ.Ε και από πολλά sites. Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Μετά από τις νίκες με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ έπαιζε το θέμα Σκόκο που όλοι τον….
παρουσίαζαν ήδη κόκκινο (ή πράσινο) και φυσικά όλοι έκαναν μία στροφή 360 μοιρών όταν ο Νάτσο αποφάσισε να μείνει στην ΑΕΚΑΡΑ.

Σήμερα από το πρωί βγαίνουν συνεχώς ειδήσεις που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ΑΕΚ και φυσικά προέρχονται μετά το 4-0 επί της Λάρισας και τα σημάδια βελτίωσης της Ένωσης. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Αυτές είναι οι εξής: Αβέβαιο το μέλλον του Μπλάνκο! , Προς την έξοδο ο Τζιμπούρ; , Σφραγίζει ξανά επιταγή ο Νέος Πανιώνιος!!! τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε πατώντας πάνω στους τίτλους.

Όλες αυτές οι ειδήσεις που βγαίνουν μετά από νίκες τις ΑΕΚ δεν είναι τυχαίες.Κάποιους τους πειράζει που ρίξαμε 8 γκολ μέσα σε 2 εβδομάδες στην Λάρισα, κάποιοι δεν θέλουν να ξαναδούν την ΑΕΚ μεγάλη αλλά δεν θα τους περάσει.

Φυσικά άξιο αναφοράς είναι και το σήριαλ που προκάλεσε η λανθασμένη ”αποκάλυψη” του MEGA που χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων τα μάζεψε με ένα απλό συγνώμη αλλά η αναστάτωση που έφερε στην ομάδα ήταν μεγάλη και δεν ήταν τυχαίο που βγήκε την ημέρα που η ΑΕΚ απέστειλε εξώδικο στο ΟΑΚΑ για όσα έγιναν το καλοκαίρι. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Επιπλέον, μια μερίδα του Τύπου επιτίθεται με το παραμικρό στον Μανόλο Χιμένεθ αυτό και αν δεν είναι τυχαίο αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ όσο και αν κάποιους τους πειράζει αποφάσισε να έρθει στην ΑΕΚ και να την ξανακάνει πρώτη και έχει την στήριξη όλων μας.

Τέλος, το θέμα των χρεών της ΑΕΚ.Εξηγήστε μου γιατί τα λεφτά που λείπουν από την ΑΕΚ οι δημοσιογράφοι τα λένε χρέη ενώ τα λεφτά που λείπουν από τον Ολυμπιακό που είναι και πιο πολλά τα λένε έλλειμμα; Και φυσικά με τα χρέη της ΑΕΚ ασχολούνται 3 φορές το μήνα ενώ με το ”έλλειμμα” του Ολυμπιακού μία φορά το χρόνο. (Μοναδική εξαίρεση από ότι θυμάμαι ένα πρωτοσέλιδο της Sportday που αποκάλυψε τα πάντα όσον αφορά πάντα για το ”έλλειμμα” του ΟΣΦΠ). Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Τα συμπεράσματα δικά σας και να θυμάστε τίποτα δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ!

Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και χαρά..

http://aekfans21.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Προσέξτε αδέρφια, γιατί μετά από ένα 0-4, εκτός από ειδήσεις, έρχονται και κάτι σφαλιάρες, μα κάτι σφαλιάρες. Φιλική συμβουλή από τον Πειραιά!

    Πέρα από την οπαδική αντιπαλότητα, εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να είναι γεμάτος χαρά (προσωπική εννοώ, όχι "συλλογική")…………….
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΠΥΡΟΝΟΟΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *