Ο Φασούλας άντεξε στις απειλές!

Παρά το θρίλερ για το οποίο μας προϊδέαζαν από τις 19.00 οι εκπρόσωποι των εταιρειών δημοσκοπήσεων, ο Δήμος Πειραιά φαίνεται ότι αλλάζει χέρια, και περνάει στον έλεγχο του Μανιάτη Βασίλη Μιχαλολιάκου. Του πρώην Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος….
δέχτηκε έντονη εσωτερική αμφισβήτηση, είχε να αντιμετωπίσει την «αντάρτικη» υποψηφιότητα του Πέτρου Μαντούβαλου.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος κατάφερε να πετύχει τη μεγάλη πολιτική ανατροπή αυτών των εκλογών, οι δημοσκόποι όμως δίστασαν να επιβεβαιώσουν δημοσίως την παράμετρο που, σύμφωνα με τις ποιοτικές αναλύσεις της Ιπποκράτους, στέρησαν από το ΠΑΣΟΚ το μεγάλο λιμάνι.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του «statesmen.gr», στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι ένα ποσοστό της εκλογικής βάσης του Κινήματος, που ανήλθε στο 4%, και απαρτιζόταν από πολίτες του Πειραιά πιστούς στον απερχόμενο δήμαρχο Παναγιώτη Φασούλα, γύρισε την πλάτη στον Γιάννη Μίχα, και εκ των πραγμάτων οδήγησε τον απερχόμενο Νομάρχη Πειραιά, σε μια απρόσμενη, όσο και οδυνηρή ήττα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι συνεργάτες και πολιτικοί φίλοι του Παναγιώτη Φασούλα, δεν έκρυβαν, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με δημοσιογράφους, τις ασφυκτικές πιέσεις, στα όρια των απροκάλυπτων απειλών, τόσο προς τους ίδιους όσο και προς την άλλοτε «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης Φασούλας «τσαλακώθηκε» άσχημα από το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές, καθώς, όχι μόνο δεν ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, αλλά μετά από βέτο που έθεσε ο Γιάννης Μίχας, δεν του επετράπη καν να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αττικής, με τον Γιάννη Σγουρό.
statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    TON ALHTH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EFAGE ME 40 MASELES KAI TON ANEXOMASTE AKOMA STH FYLAKH RE ALHTARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  2. ΗΛΙΑΣ

    Παναγιωτης Φασουλας…ο τυπος θα μεινει στην ιστορια σαν τον χειροτερο δημαρχο που περασε απο το λιμανι μας..το σχολιο απο εναν ακοματιστο βερο πειραιωτη

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ετσι κι αλλιως ο εμφυλιος και ο 3ος παγκοσμιος ειναι προ των πυλων…Ουδ΄ρνας θα προλαβει να χαρει νικη. Μονον οι λαοι χυνοντας λιγο αιμα, χωρις όμως να τραβηξουν πρωτοι την "σκανδάλη".

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *