Λύσσα Μπαγίς κατά του φράκτη στον Έβρο

Λύσσα έχει πιάσει τον Τούρκο υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας, αρμόδιο για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, Εγκεμέν Μπαγίς για τον φράχτη που σχεδιάζει να εγκαταστήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στα πρότυπα του ισπανικού φράκτη στο ισπανομαροκινά σύνορα.
“Καμία λύση δεν θα φέρει στην αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης ο φράχτης που…..
σχεδιάζει να κατασκευάσει η κυβέρνηση της Ελλάδας στον Έβρο” δηλώνει και πάλι ο Τούρκος σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Der Tagesspiegel.

Η συνέντευξη αναμεταδίδεται και από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης με την Sabah να βάζει ως τίτλο τη φράση: «Ο Μπαγίς προειδοποιεί την Αθήνα».

Ο κ. Μπαγίς σημειώνει, επίσης, ότι αυτό που θα πετύχει ο φράχτης είναι να μετατοπίσει το πρόβλημα σε άλλες χώρες της Μεσογείου, στη Ρωσία, την Μολδαβία και την Ουκρανία.

Προσθέτει, επίσης, ότι η επιλογή του φράχτη δεν συνάδει με τις αξίες της Ευρώπης.

Μιλώντας, τέλος, για την εκκρεμή συμφωνία επαναπροώθησης μεταναστών ανάμεσα σε Ε.Ε. και Τουρκία, δηλώνει ότι είναι έτοιμη προς υπογραφή αλλά δεν υπογράφεται γιατί υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Φαίνεται ότι το σχέδιο χαλάει τις μπίζνες που κάνουν οι Τούρκοι στην προώθηση των λαθρομεταναστών στον Έβρο.

http://hellenicrevenge.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΕΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ.ΣΩΣΤΟΣ 946 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΝΙΔΙ ΜΙΛΑΜΕ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΦΕΝΕΤΕ.

    Reply
  2. COSMO

    Σε ό,τι αφορά το θέμα του Μουφτήδων στη Θράκη, πρέπει να λεχθεί ότι ακόμη και στις χώρες όπου το Ισλάμ επικρατεί, ο Μουφτής διορίζεται καί δεν εκλέγεται. Στην ίδια την Τουρκία ο Μουφτής διορίζεται και παύεται από το Νομάρχη κατά την κρίση του. Ιερονομική ρήτρα του ισλαμικού νόμου προβλέπει ότι σε μη μουσουλμανική χώρα ο Μουφτής μπορεί να διορισθεί από την Πολιτεία εφόσον αυτή δεν αναμιγνύεται στα θρησκευτικά έθιμα των μουσουλμάνων. Στην Ελλάδα ο Μουφτής διορίζεται σύμφωνα με τα διεθνώς κρατούντα από τη Διοίκηση βάσει του νόμου ν. 1920 για τους “Μουσουλμάνους Θρησκευτικούς λειτουργούς”. Ο νόμος ορίζει τα προσόντα, τη διαδικασία διορισμού και παύσης του Μουφτή την υπηρεσιακή του κατάσταση, τα καθήκοντά του και τους κανόνες λειτουργίας των Μουφτειών. Ένας επιπρόσθετος λόγος για τον διορισμό του μουφτή εκ μέρους της διοίκησης, είναι ότι ασκεί ορισμένα δικαστικά καθήκοντα σε θέματα οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις των μουσουλμάνων. Ο Νομάρχης ορίζει την έναρξη διαδικασίας επιλογής, η οποία γίνεται από έγκριτους μουσουλμάνους και ο Μουφτής διορίζεται με προεδρικό διάταγμα, μετά από εισήγηση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Για πρώτη φορά το 1990 θεσπίστηκε ως απαραίτητο προσόν των υποψηφίων η κατοχή πανεπιστημιακού διπλώματος ισλαμικής θεολογίας. Ας σημειωθεί ότι από το 1923 μέχρι το 1990 οι Μουφτήδες διορίζονταν με έγγραφο της οικείας Νομαρχίας χωρίς ποτέ να έχουν εγερθεί αμφισβητήσεις. Οι ενέργειες των κ.κ. Μ. Αγγά και Ι. Σερήφ που προέκυψαν από μία παρωδία εκλογών το 1990, συνιστούν διωκόμενο ποινικό αδίκημα αντιποίησης αρχής του νομίμων Μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής, Σοφολογιότατων Μ.Σινίκογλου και Μ.Τζεμαλή.

    Reply
  3. COSMO

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ Π.Χ.ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ(ΕΘΝΙΚΑ) ΘΕΜΑΤΑ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΙΣ ΧΑΛΚΗΣ,ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΟΥΦΤΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥΦΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥΦΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΙ ΣΥΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ????????????

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ.
    ΜΠΑΓΙΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΣ Η ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ;;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Χαλάει τις μπίζνες του ιδίου, διότι πιθανόν κουβαλάει λαθρομετανάστες. Τούρκος και τίμιος;;

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Στο παιχνιδι eRepublik αυτη την στιγμη γινετε πολεμος αναμεσα Βουλγαριας/Ελλαδας και των συμμαχων τους, εναντιων Τουρκιας/ΦΥΡΟΜ και των συμμαχων τους.
    Ελατε να βοηθησετε την Ηλεκτρονικη Ελλαδα και να παιζετε ενα παιχνιδι οπου εκτος τον πολεμο, μπορειτε να δημιουργήσετε εταιρειες, να τις βαλετε στο χρηματιστηριο, να παιζετε στο χρηματιστήριο,υπηρετηστε στον Ελληνικο Στρατο, να γινετε μελος ενος κομματος, να γινετε βουλευτης, ακομα και προεδρος της χωρας, να κανετε εφημεριδα και να γραφετε τα αρθρα σας και αλλα πολλα.
    Κυριως να γνωρισετε την Ελληνικη ηλ.κοινοτητα στο τσατ της Ελλαδας.
    ακολουθηστε τον λινκ αυτο:

    http://www.erepublik.com/en/referrer/Pandemonio

    προσεξτε το μαιλ σας ωστε να κανετε επιβεβαιωση του λογαριασμου σας, αποφυγετε yahoo, προτιμηστε ελληνικα μαιλ προβαιτερς.
    Αν δεν παρετε επιβεβαιωση προσπαθηστε ξανα με διαφορετικο μαιλ.
    Η e-Hellas σας περιμενει.

    Οδηγος νεων παικτων:
    http://www.erepublik.com/en/article/new-players-guide-2011-1-1-by-hellenic-infantry–1630881/1/20

    Reply
  8. Ανώνυμος

    1.Ο Μπαγίς, λέει, "προειδοποιεί" την Αθήνα… Δεν κατάλαβα. Για να περιφράξω το χωράφι μου, πρέπει να ζητήσω την άδεια του γείτονα; Όχι βέβαια. Για να μην πω ότι θα του ζητήσω να συμβάλλει στην κατασκευή του, κατά το ποσοστό που του αναλογεί…
    2.Διαφωνεί γιατί, λέει, η κατασκευή του φράχτη θα πετατοπίσει το πρόβλημα σε άλλες χώρες της Μεσογείου. Ενώ, τώρα που το πρόβλημα είναι "τοποθετημένο" στην Ελλάδα, όλα καλά…..
    3.Τις αξίες της Ευρώπης, τις οποίες παρεπιπτόντως έχω γραμμένες στα… παλιά μου τα παπούτσια (προτιμώ τις Ελληνικές που είναι και σπανίζουσες πλέον), μπορεί καλύτερα να τις ερμηνεύσει ένας ευρωπαίος. Έτσι δεν είναι κ. Μπαγίς; Από πού κι ως πού, εσύ, εκ της Ασίας ορμώμενος, μπορείς να το κάνεις καλύτερα; Σα να λέμε "έλα παππού μου να σου δείξω τ΄ αμπελοχώραφά σου"……….
    4."Όλα τα λεφτά" όμως είναι η τελευταία παράγραφος. Το γεγονός ότι η Τουρκία δε δέχεται την επανεισδοχή των λαθρομεταναστών στο έδαφός της, οφείλεται, λέει, στο ότι διαφωνούν οι ευρωπαίοι μεταξύ τους. Να είσαι καλά κ. Μπαγίς. Μέσα στη μαύρη καταχνιά που ζω, έκανες το χειλάκι μου να γελάσει…………………
    ΠΥΡΟΝΟΟΣ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΦΡΑΚΤΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

    Reply
  10. Ανώνυμος

    εγκεμέν, είσαι μπρουτάλ και μαρέσεις.
    κόψε τον φράχτη κι έλα στον οντά μου γιάβρουμ γιάβρουμ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Το τι θα κανουμε στο χωραφι μας ειναι δικη μας υποθεση …αλλα οπως βλεπετε συνελληνες αρχισαν να φανερωνονται οι βλεψεις τους στη θρακη …..μογγολια γαμηθειτε πατοκορφα !

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Το τουρκικο κρατος βγαζει λεφτα απο τη διακινηση λαθρομεταναστων. Τι θελατε ; Να τους αρεσει ο φρακτης ;

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Χρειάζεται τοιχείο σαν εκείνο που κατασκεύασαν οι Ισραηλινοί στα Παλαιστινιακά εδάφη κι όχι κοτετσόσυρμα σε όλο το μήκος του ρου του ποταμού Εβρου.Οι Τούρκοι το έχουν παρακάνει,και μην αυταπατάται κανένας,οι ίδιοι πολλές φορές τα διοργανώνουν και τα επιδιώκουν.Είναι αδύνατο μαύροι Μαροκινοί και Αλγερινοί να διασχίζουν τόσα μίλια.Όλα τα έξοδα τους για τη χώρα μας είναι πληρωμένα,μην ξεχνάμε έρχονται τσάρτερς από την Αλγερία ενώ η Τουρκία επίτηδες έχει καταργήσει τη βίζα με αυτή τη χώρα.Έχουμε οργανωμένη κρατική και παρακρατική λαθρομεταναστευτική πολιτική.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ?ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΓΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΑΤΕ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *