ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σε μια σελίδα συνοπτικώς η ιστορία της καταληψης…

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγας κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου. Και oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και…..
συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση», την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει ….«γρήγορα»!

Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό ( virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;

Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.

Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;

Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.

ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ
Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

ΔΗΛΑΔΗ:

Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.
Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%
Επί μία 20ετία υπήρχε ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%

Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει.

Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης».
Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6% !).

Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!

Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική – ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.

Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με ….εισαγόμενο γάλα).

Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ!

Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;
ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;
Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;
Και τώρα, ποιός ωφελείται;

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».

Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε ….«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ.

Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην… Τουρκία!
Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.

Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.

ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάχτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη. Ψάχτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας. Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει, διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας. Άρα;

http://www.votegreece.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

77 Comments

  1. Ανώνυμος

    Είναι σαφές ότι όλοι οι κομματοσυμμορίτες πρέπει να πάρουν πόδι απ' τη χώρα. ΟΛΟΙ!
    Όλα τα κόμματα είναι η ίδια μπακατέλα πλασαρισμένη σε διαφορετικές συσκευασίες, για όλα τα γούστα. Τη φοράμε καπέλο εμείς τη μπακατέλα και μαλώνουμε για το ποιανού η μπακατέλα είναι η καλλίτερη, κι αυτοί κάτω από το τραπέζι τα συμφωνούν όλα, μοιράζουν τη μίζα της προδοσίας και του ξεπουλήματος και μετά τηλεμαλλιοτραβιούνται στις stand up commedies των οκτώ προς τέρψιν του λαουτζίκου.
    Είδατε τι ωραία που έκαναν γαργάρα την αντισυνταγματικότητα της διαδικασίας της κύρωσης του μνημονίου όλα τα "αντιμνημονιακά" παλλικάρια της φακής…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Θα το μεθύσουμε τον ήλιο θα τον τρελάνουμε το φίλο σίγουρα ναι με το νταούλι και με το ζουρνά καλημέρα ήλιε καλημέρα …

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΝΑ ΛΟΧΙΑΣ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??? ΕΝΑΣ ΜΕ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΥΣ ΑΔΕΝΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ????ΣΑΠΙΟ ΚΟΙΛΑΔΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ???? ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ ΚΑΙ ΞΕΒΡΟΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ

    Reply
  4. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ME LENE STAYRO EIMAI VIOPALAISTIS OPOS OLOI NOMIZO OSOI GRAFOUN STO MPLOK I NEA TAKSI TON PRAGMATON EINAI DROMOLOGIMENI SOSTA DIAVAZO OLA OSA GRAFETE KAI NAME SYNXORIETE FANTAZOMAI MIA PERIFRAKSI ME KOTES OLOUS EMAS KAI TO SYKGEKRIMENO ATHRO EINAI ENAS KOKOS APO KALAMPOKI KAI TREXOME OLOI MAZI NA TON FAME ENO O XASAPIS MAS PARAMONEYEI GIA TI SFAGI MAS EIMAI NYFALIOS KAI PROPANTON EPANASTATIS KAI MENA KAI GIA NA APOFEIGO TA DEINA TIS ELADOS VRISKOMAI KAI DOULEYO EKSOTERIKO ELPIZONTAS OTI AN TOUS KSEXREONA THA ZOUSA OMORTHA STI XORA MOU STO TOPO MOU STO XORIO MOU ALA MOU MENOUN TA ONEIRA KANETE ARXI KAI EIMAI MAZI SAS THELO NA TO ZISO EIMAI GEMATOS AGANAKTISI AS AKOUSTI PALI TO OXI ALA PAGKOSMIA

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΥ ΕΠΩΔΥΝΑ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ
    ΩΦΕΛΙΜΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΗΔΗ ΕΧΑΣΑΜΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΓΗΤΟ ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΔΟΛΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ…ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΦΙΚΤΟ!!
    ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΙΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΑΙ ΤΑ ΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜ/ΦΩΝ…
    ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΞΕΤΣΙΠΟΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΤΕΝΙΟΙ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ Κ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΑΙ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ…Ο ΒΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΑΙΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΑΠΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΙΣΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ

    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝ ΖΩΗ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
    ΔΥΣΤΙΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟ…ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ
    ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…Κ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ Κ ΑΠΟΤΕΛΑΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΛΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ…ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ…ΤΕΛΟΣ,ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΣΤΕ 10.000.0000 ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΑ 5.000.000 ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!!ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ

    ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΜΙΣΘΟΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ !! ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ !!
    ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ !!
    ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΑ ΜΑΥΡΑ !!!! ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΥΤΟΥΣ !!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΜΕΝΩ σε αυτο που γραφει η 851…αν ερθει ο θανατος ..δηλαδη αυτο που φαινεται στο βαθος να ερχεται πρεπει ο καθε ελληνας να σοχοποιησει απο τωρα ..ποια κπροσκυλα θα παρει μαζι του ..τα αλλα ολα τα ακουω βερεσε.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    10:53

    +1

    Θα θα θα, πρεπει πρεπει πρεπει… μέχρι εκεί πάει ο τσαμπουκάς μας! 0 πράξεις.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    10:53

    +1

    Θα θα θα, πρεπει πρεπει πρεπει… μέχρι εκεί πάει ο τσαμπουκάς μας! 0 πράξεις.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    1000 ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ .ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ … ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ 500ΚΟΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

    Reply
  13. ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

    10.53 πρέπει να περάσεις από την θεωρία για να φθάσεις στην πράξη.
    Όλα αυτά που γράφουν εδώ νευριασμένοι ( από τα γεγονότα )σχολιαστές θα γίνουν χείμαρρος πράξεων σε λίγο….έχε υπομονή.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΞΤΕ Γ@ΜΩ ΤΟ ΚΕΡ@ΤΟ ΜΟΥ!!!!!! ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΤΕ….ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ …ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ….ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ….ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ….ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ….Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ…ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ…ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ…ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ Λ Α Μ Ο Γ Ι Α ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ….ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ….ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ…. ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΜΕ…..ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ …ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ή ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ..Γ@ΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ….ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΝΗΡΙΑ…ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ…

    ΠΙΟΝΙ ΙΛΙΘΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩΝ..

    Reply
  15. Ανώνυμος

    96 ΩΡΕΣ ΔΙΧΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ(εκτός και εάν συμβεί κάτι το
    συνταρακτικό και τα αδηφάγα κανάλια προλάβουν το λίθο βαλέτω).
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ
    ΛΗΘΑΡΓΟ, 96 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΜΕ.
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ
    ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ(αφήνουν και κάνα φώς, γιατί άραγε;).
    ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΔΕ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΚΡΙΑ,ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ(σημ. ο κύριος πρωθυπουργός σε εκπομπή τηλεοπτική,
    ετοποθετήτω ως τρισκατάρατη λύση)ΤΡΩΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙ
    ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ.
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ
    Η ΟΧΙ (δε το ξέρω αυτό)ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΓΕΙΡΕΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΗΞΕΙ.
    ΔΕ ΠΑΩ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΩ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ,
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΔΩ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΛΥΚΟΡΝΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
    ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝΕ, GEORGE SOROS ΛΕΕΙ!!
    (εμένα προσωπικά μου θυμίζει τον κακό ήρωα κόμικς, τυχαίο; Δεν νομίζω!)
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΧΩ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ , ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΟΥΜΕ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ
    ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ.
    ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ(άλλωστε φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού)
    ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΑΚΑΝΘΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ < Κύριε ελέησον ημάς>
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;
    ΑΔΕΦΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ
    ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΩΣ.
    Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΕΛΕΓΕ ,Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΑΦΗ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ.
    ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ.

    Reply
  16. ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ,
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ.
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!!!!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    2:49
    Καλά ότι πεις.
    Επειδή δεν μου αρέσει να τρώγομαι με συμπατριώτες θα το αφήσω εκεί το θέμα γιατί είναι και εκτός θέματος η συζήτηση αυτή και το πιο πιθανό να μην βγάζαμε ποτέ άκρη.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    2:29
    μάλλον εσύ έχεις μαύρα μεσανυχτα…..
    αλλά δεν πειράζει, ο καθένας όπως στρώνει έτσι κοιμάται….

    Reply
  19. Ανώνυμος

    2:16 Χαλάρωσε μεγάλε. Ο χριστιανισμός όπως και όλες οι θρησκείες προσβάλουν την νοημοσύνη μας. Δεν το καταλαβαίνεις;

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Σώπα ρε μεγάλε, και γιατί δεν γίνεται Έλληνας και Χριστιανός;

    ΡΕ ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;

    Ασε μας ρε φιλαράκι να χαρείς με τις ψυχώσεις σας! Δεν ξέρω αν σου τα πε κανένας, αλλά και οι πρόγονοι μας, καλοί και άξιοι, αλλά δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά ξέρεις. Παρατάτε μας πια οι χλαμυδοφόροι, εδώ ο κόσμος χάνεται, σπονδές στον Δία και ψύχωση με τους παπάδες εσείς. Νισάφι!

    Ρε δεν θα βάλετε εσείς την χώρα σε θρησκευτικό εμφύλιο, το κατάλαβες; Άντε γιατι ξέρουμε τι γίνεται και με το συνάφι σας εκεί μέσα. Άντε τραβάτε να σκοτωθείτε μεταξύ σας όλοι οι καμένοι πια.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    @10:49
    Τον σταυρό δεν τον πιάνω, λυπάμαι. Δεν μπορείς εν έτη 2011 να πιστεύεις σε μύθους και παραμυθάκια και να στηρίζεσαι σε αυτά για να σωθείς. Μόνο εσύ μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου. Είμαι Έλληνας πως να το κάνουμε δεν πάνε αυτά μαζί. Έλληνας και Χριστιανός δεν γίνεται.

    Θα συμφωνήσω και με τον 10:48, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα. Είμαστε μόνο λόγια. Θα πάει κάποιος να οργανώσει το οτιδήποτε και θα φαγωθούμε μεταξύ μας για το ποιος θα δίνει εντολές και θα παίρνει αποφάσεις.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Θα φάνε τα μούτρα τους όλοι οι εχθροί του έθνους μια μέρα…δε θα τολμήσουν να μας πειράξουν για πολλά χρόνια μετά.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ…!!! ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ,ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΕΠΕΙΔΕΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ……????

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ 55 ΕΤΩΝ,ΜΑΝΝΑ ΚΙΕΓΩ 2 ΜΕΓΑΛΩΝ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,
    ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΩΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ, Κ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΑΒΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ,ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΠΟΡΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ…..

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 12:46 ΑΜΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ!!! ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΛΑΙΚΑ ΔΛΔ…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΛΕΟΝ!!! ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ!!!

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ. ΕΠΣΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ Η ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΥΣΤΙΚΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ…ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ…Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ…ΟΧΙ ΟΠΛΑ,ΟΧΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ,ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΙΕΣ…ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΗΡΟΡΕΙΤΕ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΑΤΕ!!!!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΒΟΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΜΕΤΟΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΨΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΜΟΙΡΟΥ ΛΑΟΥ,ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΚΟ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑ,ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ,Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕ ΕΞΙΣ…ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΣΕΙΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ…ΑΓΩΝΗΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ……

    ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ…

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ 12.04

    ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ…

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΖΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ……………………………………………………………………….

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΥΡΙΣΕ ΒΡΩΜΟΣΑΠΟΥΝΙΛΑ!!! ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΗΣ ΔΥΣΩΔΙΑΣ!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ G.A.P.!!!OYST KOPROI POLITIKOI!!! GAMO TON BIZENTAL GAMO THN ANNA FRANK…GAMIETE KAI OLH H FΥLI TOY ABRAAM… ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ… ΑΧ …. ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!!

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!

    FYLETISTHS

    Reply
  30. Ανώνυμος

    11:04 ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ..ΕΠΙΚΑΛΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ…ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΒΙΚΑ ΤΟΥΣ …ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ…ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑ ….ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!ΔΝ ΘΙΓΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!!!!!!

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Όλοι οι γείτονες μας έχουν πάρει γραμμή τι γίνεται πληροφορημένοι και απο τους δικούς τους που έχουν μπουκάρει εδώ, και περιμένουν πως και πως να ορμήξουν.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    "ΚΙΧΟΥ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΣΚΑΣΕ" ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΚΗ, ΝΟΜΙΖΩ…. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΝ.

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΟΠΛΑ ΟΠΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ,ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΩΜΑΝΕ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΝΕΤΑ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΤΑΚΟΙ,ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΙΑ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΙ'ΑΡΩΜΑΤΑ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ

    Reply
  34. Ανώνυμος

    σκοτωστε ολους τους ξενους εισβολεις και τους αναρχοκομουνιστες υποστηρικτες τους!!!!

    κομματιαστε τον τσιπρα το αλαβανο, κυρκο κουναλακη, βαλιανατο,τη παπαρηγα τους αναρχικους των εξαρχειων,ολους τους αριστερους του παρακρατους, και στο τελος ολους τους πολιτικαντηδες….

    Reply
  35. Ανώνυμος

    10.48 ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΑΛΑ ΕΧΟΥΝ
    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝΕ.
    ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΣ ΑΛΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ
    ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΩΣ
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

    Reply
  36. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  37. Ανώνυμος

    Οι αυτοκτονιες στην Ελλάδα δεν αυξήθηκαν τώρα, αυξήθηκαν απο τότε που ήρθε το καταραμένο Ευρώ, και τρέλαναν τον κόσμο με τον καπιταλισμό, τα δάνεια, το εύκολο κέρδος και το χρηματιστήριο. Απο τότε ακόμα έπεφτε ο κόσμος απο τα παράθυρα.

    Reply
  38. Ανώνυμος

    Γράψτε Ελληνικά ρε γαμώτο!!!!

    Αν δεν μπορείτε, ψάξτε στο google "greeklish to greek convert" ωστε να μεταφράζετε τουλάχιστον τα άθλια greeklish σε ευανάγνωστα Ελληνικά, ΕΛΕΟΣ!

    Reply
  39. Ανώνυμος

    Έρχονται δεινά μεγάλα, ζούμε αυτά που ακούγαμε χρόνια πριν και τα κοροιδεύαμε. Το σταυρό μας και οργανωνόμαστε για τις μέρες που έρχονται γιατί τα σημεία είναι πλέον παντού. Θα έλεγα να μας λυπηθεί ο Θεός, αλλά και εμείς σκατά τα κάναμε. Τι να πω, κάντε ότι νομίζετε. Οι Έλληνες έχουν τραβήξει πάνω απο 2,4 δις καταθέσεων απο τις τράπεζες, ο κόσμος χάνει απανωτά την δουλειά του κάθε μέρα, πάνω απο 500.000 έχουν φύγει τα τελευταία χρόνια για εξωτερικό, 1.000.000 είναι οι άνεργοι, 2.500.000 κάτω απο τα όρια της φτώχειας, Έλληνες εγκαταλείπουν τα παιδιά τους στα χωριά SOS, οι 1.400.000 παράνομοι κάφροι μας έχουν περικυκλώσει, η χώρα έχει ξεπουληθεί, οι θεσμοί έχουν καταρρεύσει, η νεολαία έχει ξεφύγει, ανοδικά τα διαζύγια, απο τους πρώτους σε τροχαία και εκτρώσεις. Ο κόσμος ζει με ψυχοφάρμακα, παγκόσμια κρίση παντού.

    Δεν πίστευα ποτέ πως θα ζήσω τέτοιες μέρες, ποτέ….

    Reply
  40. Ανώνυμος

    exete idea oti mono logia einai oloi oi elines???
    exete pra3ei pote kati???? apo ola auta pou lete??? dinetai ka8olou patima sta legomena sas???? i eiste fantastikoi sta logia kai perimene te na ginoun ta xeirotera kai xoris na mporeite meta na kanete kati 8a antidrasete……i mipos eiste toso sigouroi pos den 8a einai kai toso makabrio pou to afinete stin moira???? e tote oloi einai a3ioi tis moiras tous!!!!!!

    Reply
  41. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ 10:35
    ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΡΩΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.
    ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.
    ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
    ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ.

    Reply
  42. Ανώνυμος

    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΑΔΕΛΦΙΑ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ
    ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ
    ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ
    ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΙΝΑ ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ
    ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ
    ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
    ΑΔΕΛΦΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
    ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΜΑΤΩΘΕΙΤΕ.

    Reply
  43. Ανώνυμος

    Να γράφουμε όλοι στα Blog ξέρουμε. Να πάμε και να τους κρεμάσουμε όμως δεν…

    Πάνε και κόβουν από τις αμυντικές δαπάνες οι προδότες αντί να απολύσουν το 70-80% των ξύσταρχίδων δημοσίων υπαλλήλων. Λίγοι και καλοί και μόνο όσοι το αξίζουν.

    Να ξέρετε πάντως πως και εισβολή να γίνει δεν θα μπουν στον κόπο για γενική επιστράτευση. Πρόκειται για τεράστια προδοσία. Την μεγάλοι ευθύνη την έχουν και οι στρατιωτική οι ίδιοι που δεν κάνουν τίποτα.

    Reply
  44. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ!
    ΕΔΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΗΣΕΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ !
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΣΟΙ ΚΟΙΜΩΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ, ΜΕ ΤΙ ΜΕΘΟΔΟ ΜΑΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΑΒΟΥΝ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ.
    ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ.
    ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟΣ.

    Reply
  45. Ανώνυμος

    TO ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
    ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΛΟΙ

    Reply
  46. Ανώνυμος

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ .ΚΑΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΤΡΕΛΑ .ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑ

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ .
    ΠΕΝΤΕ ΨΩΡΟΠΕΙΝΑΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑ.
    ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΘΑ ΚΙΟΤΕΨΕΙ…
    ΤΙ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΜΩΡΕ ;
    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ . ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ;..

    Reply
  48. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ 21
    ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.
    ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ.

    Reply
  49. Ανώνυμος

    Κανένας σωστός Έλλην δεν μπορεί να το φανταστεί , δεν το θέλει αυτό……………… .Αλλά μην ξεχνάτε ότι ‘’παντού υπάρχει ένας εφιάλτης’‘

    Reply
  50. Ανώνυμος

    Σε ένα πράγμα είμαστε καλοί… στις Αερολογίες… Αν δεν πάτε ΤΩΡΑ εσείς που ήσαστε εκεί κάτω στα νότια να τους φάτε δεν υπάρχει μέλλον… εμείς στα βόρια πρέπει να προσέξουμε τα σύνορα μας…

    Reply
  51. Ανώνυμος

    With that side you sleep.
    Fart, bullying and ass like ship window.

    Go from here that you want a war! Frappe and masturbation and oh my brother….

    Reply
  52. Ανώνυμος

    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ,ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ

    Reply
  53. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΗ…

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ

    Reply
  54. Ανώνυμος

    8.55 TI AEΡΟΒΟΛΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΜΑΤΩΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

    Reply
  55. Ανώνυμος

    Αυτά τα σενάρια μπορούν να πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ με ξεπούλημα από τους "κυβερνώντες".
    Αν το δείτε έτοιμη "ταινία" ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ τους "σκηνοθέτες" τους "παραγωγούς" και φυσικά όλο το "καστ"

    Reply
  56. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΕΩΡΓΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ.
    ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΩΜΕ ΣΑ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΤΗΒΑΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩΜΕ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΠΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗ.

    Reply
  57. Ανώνυμος

    Αν διαβάζει κανένας απο τους συντελεστές του ALTER το συγκεκριμένο blog, σας παρακαλώ γίνετε να αλλάξετε την ώρα προβολής της "XENA the worrior princes" γιατί είναι πολύ αργά στις 04:00 τα ξυμερώματα που το βάζετε και δεν ξυπνάμε το πρωί…. ευχαριστώ !!!

    Reply
  58. Ανώνυμος

    ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ …ΛΟΙΔΩΡΕΙΣΑΙ
    ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ….ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
    ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΒΡΕ ΗΛΗΘΙΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΔΩ ???

    Reply
  59. Ανώνυμος

    ΡΕ ΦΙΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΥ? ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ.ΦΛΟΜΩΣΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ.ΕΛΕΟΣ!

    Reply
  60. Ανώνυμος

    Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως το σκηνικό είναι ίδιο και χειρότερο με το τι γινόταν πριν τον Β ΠΠ. Μόνο που τώρα έχουν προσθέσει και τις αλχημείες τους με την αλλαγή της συμπεριφοράς της γης, τους απανωτούς παγκόσμιους σεισμούς, τις πλημμύρες, τσιπακια, κάρτες πολίτη, τα ηφαίστεια και δεν συμμαζεύεται. Κατα τα άλλα παγκόσμια ύφεση, κραχ, λοιμός, ραδιενέργειες, διοξίνες, νέες αρρώστιες, και γενικά μία παγκόσμια κατάρρευση αξιών. Τι άλλο θέλει ο κόσμος για να καταλάβει πως δεν πάει πουθενά και τίποτα καλά; Εγώ λέω για καλό και για κακό όσοι έχετε χωριά (όσοι δεν έχετε έστω και απο συγγενείς, συγνώμη την κάτσατε)τραβάτε αγοράστε όσοι δεν έχετε, ξυλόσομπες για θέρμανση και μαγείρεμα, κάντε κανένα τζάκι αν δεν έχετε, θερμοσίφωνα με ξύλα αντί ηλεκτρισμό, αγοράστε λάδι, αλεύρι, μακαρόνια και κονσέρβες, αγοράστε και κανα δυο αεροβόλα για τις ορδές των αλλοδαπών ημιάγριων που θα ορμήσουν στον κόσμο, βενζίνη και πετρέλαιο,γιατί δεν μου φαίνεται καλό το μέλλον και θα τα δούμε σύντομα…

    Και τα μάτια σας 14.

    Τι άλλο θέλουμε να δούμε ακόμα;

    Κοίτα ρε που τους survivalists και τους "προφήτες" τους κορόιδευαν κάποτε και τώρα ζούμε ιστορία αν δεν το έχουμε καταλάβει.

    Έρχεται το τέλος μας μάγκες, όποιος έχει παιδιά να κλάψει.

    Reply
  61. Ανώνυμος

    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!
    ΑΝΝΑ ΕΤΩΝ 42 ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…….ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *