ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΛΑΩΝ

Όταν θέλουμε να διαλύσουμε ένα σύστημα, το πρώτο που απαιτείται είναι η πλήρη απαξίωση του από κάθε πλευρά.
Όταν όμως θέλουμε να διαλύσουμε μία χώρα, ξεκινάμε από δύο πράγματα:

Απαξιώνουμε, απομυθοποιούμε και διαλύουμε τον κοινωνικό ιστό του λαού.
Κατάργηση της δημόσιου χαρακτήρα που είναι ο κορμός για……
να λειτουργεί μια χώρα απαξιώνοντας τους κρατικούς φορείς και λειτουργούς.

Για να πετύχουμε το πρώτο χτυπάμε στην καρδιά του λαού προσπαθώντας να του διαλύσουμε το ηθικό του σε πρώτη φάση, ενώ σε δεύτερη, απαξιώνοντας τους κοινωνικούς θεσμούς και σε Τρίτη φάση, επιτρέποντας αλλόθρησκους και χαμηλής ποιότητας πολίτες έτσι ώστε να τον εξομοιώσουμε προς τα κάτω.

Για να πετύχουμε το δεύτερο, το οποίο είναι απαραίτητο για την λειτουργία κάθε είδους καθεστώτος, διαλύουμε τον λειτουργικό ιστό της χώρας που είναι η κρατική μηχανή, κλείνοντας τις υπηρεσίες και απολύοντας τους υπαλλήλους, πολύ δε περισσότερο όταν αυτά μπορείς να τα αντικαταστήσεις από την τεχνολογία με μία ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (on-off).

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θέλουμε ένα κράτος για τον λαό του η ένα κράτος να λειτουργεί προγραμματισμένα, το οποίο θα βλέπει τον άνθρωπο-πολίτη σαν ένα ηλεκτρονικό νούμερο του δυαδικού συστήματος (on-off=υπάρχει δεν υπάρχει).

Σε αυτή την περίπτωση μπαίνουμε σε μία φάση νέας μορφής λειτουργίας του πλανήτη ο οποίος θα κυβερνάται από απροσδιόριστες μορφές διακυβέρνησης με το ιδιέταιρο χαρακτηριστικό της διάλυσης των λαών.

Δηλαδή κάθε πολίτης θα αποτελεί απλά ένα νούμερο που θα υπακούει σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο θα του προγραμματίζει την ζωή.

Βλέπουμε δηλαδή με απλά λόγια ότι ο κάθε λαός χάνει την ταυτότητα του, την Ιστορία του, τα ήθη του και γενικά αποτελεί ένα υποαρχείο του συστήματος της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης οπότε γενικά χάνουν την αξία τους οι έννοιες , αλληλεγγύη, ανθρωπισμός, λαός, πολιτισμός κλπ,

ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΛΑΩΝ

Όλοι ξέρουμε ότι η google, yahoo κλπ, δεν είναι τίποτα άλλο από ηλεκτρονικές μηχανές που αποθηκεύουν στοιχεία που τα επεξεργάζονται και οποίος τα χρειαστεί τα αξιοποιεί.

Σήμερα σε όλο τον πλανήτη όλοι οι πολίτες χορηγούν αγόγγυστα κάθε μορφής στοιχεία σε αυτές τις , και μάλιστα κάποιες που τις παρουσιάζουν σαν παιγνίδια, όπως το facebook κλπ, με αποτέλεσμα να συλλέγουν στοιχεία από πολύ νεαρές ηλικίες ατόμων που τις περισσότερες φορές αποκαλύπτουν σχεδόν όλοι τους τη ζωή θεωρώντας ότι δεν κινδυνεύουν από κανέναν γιατί η ανωνυμία τους προστατεύει.
Είναι τόσο καλά και διαβολικά σχεδιασμένο το σύστημα που βρίσκει τρόπο σε μία απροσδιόριστη στιγμή να σου αποσπάσει μία πληροφορία και να την συνδυάσει με όλα τα δεδομένα που έχει για σένα ώστε να στοιχειοθετήσει πλήρη ηλεκτρονικό φάκελο.

Σημαντικό είναι να σκεφτούμε ότι κάποια στιγμή αυτά τα στοιχεία θα χρησιμοποιούνται «κατά το δοκούν» για τον απόλυτο έλεγχο των πολιτών και μάλιστα θα αντικαταστήσουν και την λειτουργία του κράτους, όπως εκδόσεις πιστοποιητικών, αδειών ΙΧ, αδειών κατοικίας, δικαστικών αποφάσεων, διαζύγια, κλπ. Δηλαδή θα γίνονται όλα μέσω διαδικτύου , ΑΠΡΟΣΩΠΑ…!!!!

Στο τέλος μάλιστα αφού ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των στοιχείων, όχι μόνο δεν θα μας επιτρέπουν να έχουμε πρόσβαση σε αυτά, αλλά θα τα αξιοποιούν και σε βάρος μας και θα τα θεωρούν ιδιοκτησία τους που αυτό σημαίνει, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΥΠΑ ΑΡΧΕΙΑ

Οι δυνατότητες του συστήματος είναι τρομακτικές και αναπτύσσονται με ακόμα ποιο τρομακτικούς ρυθμούς, δηλαδή η δυνατότητα αξιολόγηση μιας πληροφορίας γίνεται σε κλάσματα του εκατομμυριοστού του δευτερολέπτου, όπως και με τον ίδιο τρόπο δημιουργείται και ο ηλεκτρονικός φάκελος του κάθε δεδομένου.

Τα σημαντικό όμως στην όλη υπόθεση είναι ότι με την εφαρμογή λειτουργιών που αφορούν την δημόσια λειτουργία ενός κράτους, όπως το taxisnet, diaugeia, κλπ, εισέρχονται και συγκεντρώνονται στο σύστημα όλα τα δεδομένα ενως κράτους-λαού, και σε λίγο χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχουν έντυπα αρχεία για διατήρηση παρά μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, οπότε ολόκληροι λαοί όχι μόνο θα εξαρτώνται από αυτό, αλλά θα είναι και αδύνατο να λειτουργήσουν χωρίς αυτό, ενώ δεν θα υπάρχει τίποτα που θα μπορεί να διαφυλαχθεί για τις επόμενες γενιές σε υλική μορφή..

Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

To τρομακτικό στην όλη αυτή ιστορία είναι ότι κανένας δεν θα μπορεί από κάποιο σημείο και μετά να παρεμβαίνει σε κάποιο λειτουργικό σύστημα, γιατί αυτό θα δρα από μόνο του και θα επεξεργάζεται τα δεδομένα με πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς από τον ανθρώπινο εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να απορρίπτει γιατί θα τις θεωρεί σαν λανθασμένες τις εντολές που θα δέχεται από τον άνθρωπο, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Θα βλέπουμε συστήματα να λειτουργούν από μόνα τους όπως:
πυρηνικά όπλα να ενεργοποιούνται,
ενεργειακές μονάδες να μπαίνουν εκτός λειτουργίας η σε υπερλειτουργία και να καταστρέφονται, όπως ΔΕΗ, πυρηνικά εργοστάσια κλπ
αεροσκάφη να πέφτουν η να μην λειτουργούν
ακόμα και αυτοκίνητα με πυρηνικά καύσιμα να μην λειτουργούν.

Ίσως τα παραπάνω να φαίνονται για πολλούς ουτοπιστικά αλλά ας δούμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και θα γίνει από όλους αντιληπτό αυτό που μας περιμένει.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για παράδειγμα:
Σε ένα δήμο που λειτουργούν διάφορες δημόσιες υπηρεσίας φανταστείτε τι θα γινόταν αν αποφάσιζαν οι δημότες να μην χορηγούν κανένα στοιχείο στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και να δημιουργούσαν δημοτικά αρχεία για κάθε δραστηριότητα και μάλιστα προσβάσιμα σε κάθε δημότη του δήμο και μόνο που θα έφερνε και την ευθύνη όπως: Αρχείο δημοτολογίου, Εφορείας, Σχολείων, Συντάξεων
Εργαζομένων για κάθε κατηγορία κλπ.

Σε μια τέτοια περίπτωση, από την μία θα αναπτυσσόταν άριστες κοινωνικές σχέσεις μεταξύ των πολιτών, από την άλλη, στην περίπτωση που θεσμοθετούνταν κανόνες ορθής λειτουργίας του δήμου θα λειτουργούσαν όλα τέλεια.
Θα μπορούσε και κάθε δήμος να αξιολογεί όλα τα προβλήματα των πολιτών και θα φρόντιζε ακόμα και για την αλληλεγγύη.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Τέλος πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι με την εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που ξεκινάει από την Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ από την πλήρη και ολοκληρωτική καταστροφή του πλανήτη και των λαών…

Το σίγουρο είναι ότι οι λαοί που θα επιβιώσουν διατηρώντας την ταυτότητα τους θα είναι αυτοί που ζουν χωρίς αυτά, απομονωμένοι.

Θα αναρωτηθεί κάποιος ότι η λύση είναι να γυρίσουμε στον μεσαίωνα; Όχι βέβαια, ας ξεκινήσουμε εφαρμόζοντας αυτό που γίνονταν στην Ελλάδα πριν 2.000 χρόνια επαναλειτουργώντας την έννοια του ΚΡΑΤΟΣ-ΔΗΜΟΣ και ΠΟΛΙΤΗΣ –ΔΗΜΟΤΗΣ με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ

thoureios.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *