Θα επιτρέψει η τρόικα να αντικατασταθεί ο Παπακωνσταντίνου;

Αν κάποιος πολίτης μπει σε μια εφορία, θα παρατηρήσει ότι το 90% των υπαλλήλων που απασχολούνται στη συγκεκριμένη υπηρεσία, ασχολείται με την πασιέντζα του υπολογιστή. Δεν μπορείς κανείς να τους κατηγορήσει, μιας και είναι απόλυτα λογικό, από τη στιγμή που…
στερούνται αντικειμένου.

Τα έσοδα έχουν εξανεμιστεί, και αυτό δεν συνέβη επειδή οι Έλληνες φοροδιαφεύγουν. Τα έσοδα έχουν εξανεμιστεί, λόγω της αλλοπρόσαλλης πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών, που έχει οδηγήσει τους μικρομεσαίους, δηλαδή τη βάση του φορολογικού συστήματος, στο να μην έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν. Ή, να καταγράφουν συνεχείς ζημιές.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που τα… αφεντικά της τρόικας, έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι ο «διευθυντής» που επιβάλλουν στον Πρωθυπουργό, δεν είναι ικανός να φέρει εις πέρας το έργο που του έχει ανατεθεί.

Και, ίσως έφτασε η ώρα να… επιτρέψουν στον Γιώργο Παπανδρέου να αλλάξει τον Υπουργό Οικονομικών, αντικαθιστώντας τον με κάποιον που να καταλαβαίνει τις ανάγκες της αγοράς, και να μπορεί να διασφαλίσει καλύτερα τα συμφέροντά της ελληνικής οικονομίας.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    εχετε δικιο για το δημοσιο και τους δημοσιους υπαλλήλους… εχω ομως τις αμφιβολιες μου..
    Διοτι πρώτον Δεν ειναι ολοι βολεμένοι και ανάξιοι, καθώς υπάρχει αρκετά μεγάλη μεριδα που
    εχει προσληφθεί αξιοκρατικά. υπάρχει επίσης μεγάλη μερίδα (κυρίως οι νεόι σχετικα υπάλληλοι κάτω των 10-15 ετών προυπηρεσίας) που κάνουν την δουλειά και των αλλων υπολοιπων..
    ΟΜΩΣ… ΜΕΓΑΛΗ η ΜΕΡΙΔΑ του φταιξιματος για την κατασταση που βρισκομαστε και στους ελευθερους επαγγελματιες… Και μη μου πείτε πως ολοι ησαν νομιμοι κοβαν παντα αποδειξεις και διναν παντα το ΦΠΑ στο κρατος! ακομα και σημερα πολοι καταστηματαρχες ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…
    αραγε και για αυτα τα χαμενα εσοδα οι Δημοσιοι υπάληλοι φταίνε?
    Ας μην ψάχνουμε ομως να δουμε στο ΛΑΟ ποιος φταίει, γιατι ο πρώτος που φταίει για την κατάσταση αυτή ειναι ΟΛΟΙ οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…
    Ολες οι κυβερνησεις εδω και πολλές δεκαετιες που φτασαν την χωρα εδω με τις σπαταλες τους και την διαφθορα τους .. Σ αυτους πρεπει να στραφουμε και να τους τα ψάλλουμε και οχι να φαγωνόμαστε μεταξύ μας… αλλωστε αυτο θελουνε οι πολιτικοι και αυτο εχουν καταφερει μεχρι τωρα// να τρωγόμαστε μεταξυ μας και αυτοι να την βγάζουν ΛΑΔΙ……

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η λύση είναι μια. Διαγραφή χρέους. Επιστροφή στη δραχμή. Ενίσχυση παραγωγής αγροτικής κυρίως. Συνεργασία με ρωσία ( είναι ορθόδοξοι) για πετρέλαια και ουράνιο της Ελλάδος. Μακριά από τους αμερικανούς τους σατανάδες. Και φυσικά Έλληνες πατριώτες να κυβερνούν όχι προδότες και όχι βύσματα. Αλλιώς να μας γαμήσουν να τελειώνουμε.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Πιστεύω ὅτι δὲν θὰ κάνουν καμμία ἀλλαγή οὔτε ἐκλογές, πρὶν τελειώσουν τὴν κατεδάφιση. Ποιὸς εἶπε ὅτι στόχος τοῦ οἰκονομικοῦ ἐπιτελείου εἶναι ἡ ἀνάκαμψη; Πρὶν πάρουν τὰ συγκεκριμένα μέτρα γνώριζαν ποῦ ὁδηγοῦν. Στόχος τους εἶναι ἡ ἐξαθλίωση τοῦ λαοῦ.
    Παρ' ὅλα αὐτὰ τὸ μάθημα θὰ εἶναι διαφορετικό:
    Ἡ ἡγεσία τῆς ἀνθρωπότητας (καὶ τῆς Ἑλλάδας) παίρνει τὰ μαθήματά της ὁμαδικὰ περὶ αὐτοῦ ποὺ ὁ λαός ἤδη γνωρίζει, ὅσον ἀφορᾶ στὴν κλοπή: "Κλέβω-τιμωροῦμαι". Θὰ μάθῃ, λοιπόν, ὅτι ἡ ἁρπαγὴ καὶ ἡ δημιουργία περιουσίας μὲ κλοπιμαῖα, τὸ μόνο ποὺ φέρνει εἶναι θλίψη. (Βλέπε προπηλακιζόμενους πολιτικούς, ἐξοριζόμενους ἀρχηγοὺς κρατῶν κτλ).
    Κυναίγειρος

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Elliniko dimosio pnevma athanato!
    Paizoun pasientzes giati den theloun na kanoun tin doulia tous diladi na kinigisoun aftous pou xrostane. Perimenoun allagi, opos panta, aftou pou tous exei dosei odigies giati den skopevoun na xasoun tous pelates pou diefkolynoun. Kai oso gia tin erotisi tis epikefalidas,parolo pou i troika pistevei oti oudeis anantikatastatos, kai na ton riksoun me afto to sinithismeno kolpo, o epomenos tha tous zitisei ta idia. Giafto pistevo oti prepei na erthei kateftheian i Troika sta posta ton Ypourgon!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Μα αυτό είναι το πρόβλημα ότι οι θέσεις πλεονάζουν όμως όταν τους έβαζαν τόσα χρόνια δεν το σκέφτηκαν αυτό?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *