Κατά των εικονισμάτων ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Η παρουσία εικόνας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού – Αργυρούπολης, «αντιβαίνει στην αρχή της θρησκευτικής ελευθερίας», θεώρησε ο «απεργός πείνας» αριστεριστής δήμαρχος της πόλης Χρήστος Κορτζίδης αλλά και ο «σύντροφός»
του Άγγελος Παπασπύρου, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αποκαθήλωσαν την εικόνα του Χριστού. Όπως και…..
επί Στάλιν στην αλήστου μνήμης ΕΣΣΔ, έτσι και σε έναν ελληνικό δήμο, εν έτει 2011, ο Χριστός διώκεται. Ο κ. Κορτζίδης και οι «σύντροφοί» του, δεν μπορούν να κρύψουν τις σταλινικές και ολοκληρωτικές καταβολές τους. Πάντως, η είδηση ότι οι χριστιανοί σε Ελληνικό-Αργυρούπολη θα πρέπει πλέον να λατρεύουν σε κατακόμβες, ελέγχεται ως ανακριβής…
Είναι πλέον καιρός οι Έλληνες και στην προκειμένη περίπτωση οι κάτοικοι των προαναφερόμενων περιοχών, όπως και οι κληρικοί που ιερουργούν εκεί, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αν δεν τους ενοχλεί το ότι ένας δήμαρχος, «φτύνει» τα ιερά θρησκευτικά τους σύμβολα και απομακρύνει τα εικονίσματα με το έτσι θέλω, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους και δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται από εδώ και πέρα, αν η εξουσία αυθαιρετεί. Η απομάκρυνση των εικόνων, ας το αντιληφθούν ορισμένοι, είναι η αρχή… Θα ακολουθήσουν και άλλα και στο τέλος διώξεις κατά των χριστιανών. Αυτό, ας το κρατήσουν κάποιοι στην άκρη του μυαλού τους.

o-griniarhs

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. Ανώνυμος

    Στην Αγία Γραφή διαβάζουμε,ού ποιήσεις σευτόν είδωλον ουδέ μη παντός ομοίωμα όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γή κάτω και όσα εν τοις υδασι υποκάτω της γης,ού προσκυνήσεις αυτοίς ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς,ή δεχόμαστε την αγία Γραφή ή δεν την δεχόμαστε.αποφασίστε.και άν μεν δεχόμαστε την Αγία Γραφή καταργούμε αμέσως τις εικόνες ως ειδολολατρικά αντικείμενα ή δεν δεχόμαστε την Αγία Γραφή και κάνουμε και την γιαγια μας μια είκόνα και την λατρεύουμε.αποφασίστε…..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΡΟΥΠΟΛΗ. ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Η ΜΗΤΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΚΕΜΑΛΙΣΜΟ. Ο ΚΕΜΑΛΙΣΜΟΣ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΠΟΥΝ), ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ. ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ) ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ (ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ). "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ"? ΚΑΜΙΑ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑ ΓΗ, ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Ν ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ "ΛΑΘΟΣ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ? ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΣΚΑ Ή ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ?
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΪ ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΠΕΡΕΣΤΕΡΕΩΤΑΣ (ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΑ), ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΜΕ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ 'ΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΖΟΥΝΕ ΣΤΗ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΥΟΝΤΑΙ ,ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ !ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΟΠΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ !ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΥΧΤΑ .ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΑΠΟΤΕ,ΙΔΙΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ!!!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΥΠΑ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ !

    Reply
  4. Ανώνυμος

    τελικα ειμαι μπερδεμενος
    ποιοι ειναι οι ειδωλολατρες?
    καποτε η επισημη θρεισκεια απαγορευσε τισ εικονες
    οι τοτε χριστιανοι τισ εσπαγαν μανιωδως τελικα οι πολιτικες αναγκες τισ επετρεψαν και τωρα δεν μπορουμε να ζησουμε χωρις αυτες
    δεν γαμιοσαστε ζωα

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΚΙΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΨΕΛΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΧ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΓΑΠ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΡΟΜΠΑΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Ο ΤΥΠΟΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ …ΔΗΜΑΡΧΟ.

    Reply
  7. Χάρος

    Εγώ με τη σειρά μου σας εύχομαι, ένα πολύ όμορφο-κακό ψόφο να έχετε, κ. Χρήστο Κορτζίδη.
    Μακάριοι όλοι όσοι θα φτύνουν πάνω στον γυαλιστερό μαύρο τάφο σας,αν επιλέξετε την ταφή από την καύση(ως αντίχριστος που είστε).

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!ΔΩΣΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕΜ,ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ !

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Σωστός ο κύριος.
    Προτείνω στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου να αναρτηθεί το σφυροδρέπανο, ο Στάλιν, ο Ατατούρκ, ο Μπερίσα, ο Βούδας και ο Μωάμεθ να υψωθεί η αλβανική, ρουμάνικη, τούρκικη, ρώσικη ουκρανέζικη, πακιστανική κλπ. σημαία ωστε ολοι αυτοί που ζουν στο Ελλάντα να αισθάνονται όπως στις πατρίδες τους. Επίσης καλό θα ήταν να παραχωρήσουμε και της εκκλησιές μας να μπορούν οι άνθρωποι να λατρεύουν το θεό τους όπως και αν τον λένε.
    Μπράβο σας κύριοι επιταχύνετε μόνο τον ρυθμό σας με τις μεταρυθμίσεις αυτές αλλά μη απορείτε οταν τότε οι ΕΛΛΗΝΕΣ στρέφονται ολο και περισσότερο προς τα δεξιά.
    ΗΛΙΘΙΟΙ ξυπνήστε και δείτε τι κάνουν οι ευρωπαίοι, μάθετε απο τα λάθοι των γάλλων, γερμανών, ισπανών, ιταλών και αλλάξτε γρήγορα πορεία.
    Πάμε γραμμή στην αυτοκαταστροφή, ξεπουλάμε ακόμα και θρησκεία, οικογένεια, παράδοση στο βωμό της ανεξιθρησκείας και της "δημοκρατίας".
    Με αυτό το ρυθμό σας σε λίγα χρόνια σβήνουμε σαν εθνος.
    Αυτός είναι ο σκοπός σας προδότες;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜ..ΑΡΧΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ…
    ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Μου ρχεται να τον βρισω αλλα δεν μπορω.
    Να βρασω τους αριστερους για την ευαισθησια στο
    κοινο θρησκευτικο αισθημα…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Αφου αποφασισε ο Κορτζιδης να κατεβασει την εικονα παει να πει οτι ολα εχουν τακτοποιηθει και αυτο ηταν το μοναδικο προβλημα του δημου.Σα δε ντρεπετε ο μαλακας.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *