Η ΕΠΕ εταιρία Βαλυράκη και οι συμβάσεις με την ΟΠΑΠ Α.Ε….

Δεν τους αντέχουμε άλλο πλέον.
Δεν αντέχουμε τις κομπίνες τους.
Δεν αντέχουμε τον Αυταρχισμό τους.
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τους εγκληματίες παλαιοπολιντικάντηδες και δεσμευόμαστε ότι, όταν η κατάσταση αλλάξει και….
γίνουμε πραγματικό κράτος να τους καλέσουμε να μας εξηγήσουν, να λογοδοτήσουν και κυρίως να πληρώσουν!!!
Αγαπητοί Αποφασισμένοι Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση.
Στείλε μας το μήνυμά σου με την δήλωση συμμετοχής και με τις ιδέες / προτάσεις / συστάσεις σου.
ΚΑΝΕΝΑΣ

Στη σκιά των αποκαλύψεων ότι η εταιρία του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής, παλιού ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ (και φίλου της οικογένειας Παπανδρέου), Σήφη Βαλυράκη έπαιρνε επί 25 χρόνια δουλειές από τον ΟΠΑΠ και πως η Siemens (ζητώντας και τα ρέστα, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση έχει καθυστερήσει να προβεί στις δικές της κινήσεις!) προχώρησε σε αγωγή κατά της Ελλάδας προκειμένου να μην πληρώσει πρόστιμα, καλείται σήμερα η Βουλή να αποφασίσει για την παραπομπή των πρώην υπουργών Γ. Αλογοσκούφη και Χρ. Μαρκογιαννάκη.

Οπως αποκάλυψε μάλιστα η «Ελευθεροτυπία», «το 2010 και ενώ ο Γ. Σπανουδάκης είχε ήδη αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΠΑΠ Α.Ε., η σύμβαση με την Brodyn ΕΠΕ όχι μόνο ανανεώθηκε, αλλά και επεκτάθηκε στο ζήτημα της διαχείρισης των ασφαλιστικών του προσωπικού τής ΟΠΑΠ σε επίπεδο πρόσθετης ασφαλιστικής κάλυψης, ύψους περίπου 2,5 εκατ. ευρώ». Το πλήρες όνομα της εταιρίας στα ελληνικά, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, είναι «Δυναμικοί μεσίτες ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων – εταιρία περιορισμένης ευθύνης» και στα αγγλικά «Broker Dynamics – Insurance and reinsurance brokers LΤD» (Brodyn LΤD). Σύμφωνα με ΦΕΚ του 2007, μόνοι εταίροι είναι ο κ. Βαλυράκης και οι δυο γιοι του. Σημειώνεται ότι ο κ. Σπανουδάκης είχε καταθέσει και ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής, υπό τον κ. Βαλυράκη, καθώς ως στέλεχος του «Αθήνα 2004» είχε εμπλοκή στην υπόθεση του C4I!
Η διαδικασία στη Βουλή αρχίζει στις 10 το πρωί, με τη Ν.Δ. να καταγγέλλει το σκάνδαλο της Siemens ως εξ ολοκλήρου σκάνδαλο ΠΑΣΟΚ. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό, μετά τη συζήτηση, η αξιωματική αντιπολίτευση να αποχωρήσει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην απόφαση του ΠΑΣΟΚ να συμπεριλάβει μόνο δύο πρώην «γαλάζιους» υπουργούς στην πρόταση για προανακριτική.
Ο Γιώργος Αλογοσκούφης ενημέρωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στη σημερινή διαδικασία, απέστειλε ωστόσο υπόμνημα, το οποίο θα αναγνωστεί στην Ολομέλεια. Με αυτό αποκρούει τις εναντίον του κατηγορίες, κάνοντας λόγο για παντελώς αβάσιμους νομικά και ουσιαστικά ισχυρισμούς εναντίον του, οι οποίοι συνιστούν προσπάθεια πολιτικής δίωξης. Δηλώνει μάλιστα σύμφωνος και ζητεί να συσταθεί το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο και τονίζει: «Ουδέποτε υπέγραψα, εκτέλεσα, διαχειρίστηκα ή έλαβα γνώση συμβάσεων του ΟΤΕ με τους προμηθευτές του, καθώς δεν είχα καμία σχετική αρμοδιότητα και ούτε ενημέρωση».
Αντιθέτως, ο Χρ. Μαρκογιαννάκης αναμένεται να παρευρεθεί και να μιλήσει, επικεντρώνοντας -πέρα από το προσωπικό- στο θέμα της αποκάλυψης για τον κ. Βαλυράκη. Είναι άλλωστε ο βουλευτής που είχε φέρει το θέμα στη Βουλή με ερωτήσεις, χωρίς πάντως να τον κατονομάζει.
Γιώργος Λυκουρέντζος

http://kanena2010.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *