Έκφραση ευχαριστίας του Κώστα Ιακώβου

Για μια συνεχή αγωνιστικότητα όλων των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Φίλτατοι συνάδελφοι (γυναίκες και άνδρες) του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, σας εκφράζω τις πιο θερμές μου και ειλικρινείς ευχαριστίες, για την ανάδειξή μου, ως τρίτου στη σειρά μέλους του διοικητικού μας συμβουλίου.

Αυτή η δυναμική υπερψήφισή μου με τιμά, αλλά και με τοποθετεί στο βάθρο της μεγάλης ευθύνης μου, για ανταπόκριση στις προσδοκίες σας.

Μια ευθύνη, η οποία δεν θα με αφήσει, ούτε ώρα να ησυχάσω σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου, για να πετύχω την……
εκπλήρωσή της.

Για να μη μείνουν λόγια κενά οι υποσχέσεις και οι θέσεις προς εσάς, για μια συνεχή προσωπική μου μάχη για υπεύθυνη δημοκρατική, συλλογική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του μέγιστης σημασίας επαγγελματικού κλάδου, σε όλους τους τομείς του.

Όμως, αγαπητοί φίλοι και φίλες, για να μπορέσω ν’ ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων μας, για μια νέα σύγχρονη δυναμική πρόοδο (παρά την κρίση) του επαγγελματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης, χρειάζομαι τη βοήθειά σας, τη ζωντανή επικοινωνιακή συνεργασία σας, τις συμβουλές σας και τις επισημάνσεις σας.

Γιατί εσείς αποτελείτε την ψυχή της μεγάλης τάξης μας, που μπορεί να βοηθήσει για έξοδο από την κρίση. Εμείς που αποτελούμε τα μέλη – εκπροσώπους σας, δεν θεωρώ πως πρέπει να λειτουργούμε μόνοι μας, χωρίς να διαβουλευόμαστε μαζί σας. Γιατί, αν έτσι συμβεί, τότε δεν θα έχουμε κατανοήσει γιατί βρεθήκαμε σ’ αυτή την τόσο οδυνηρή οικονομική, εργασιακή και κοινωνική κρίση, που μας μαστίζει.

Με αυτό το πνεύμα ζητώ τη συνεργασία σας με ανοικτές πόρτες και παράθυρα να σας ακούω. Με ένα μοναδικό κοινό στόχο: όλες, όλοι μαζί να επαναστατήσουμε κατά της παραίτησής μας από ένα συνεχή κοινό αγώνα, για την πρόοδο των επαγγελματιών της συμπρωτεύουσας, για την επιτυχή αντιμετώπιση της κρίσης.

Με θερμούς, συναδελφικούς χαιρετισμούς και πολλές ευχαριστίες, για την ευθύνη που μου δώσατε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *