Παπανδρέου -Αν αποδοκιμασθεί η κυβέρνηση την Κυριακή, η χώρα κινδυνεύει.

Αν αποδοκιμασθεί η κυβέρνηση την Κυριακή, η χώρα κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες που ενδεχομένως την οδηγήσουν στη χρεοκοπία. Αυτό είναι το νέο και ακόμη πιο προωθημένο δίλημμα που θέλησε χθες να εκπέμψει από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός κορυφώνοντας πλέον την κριτική του στη Ν.Δ. και την Αριστερά. «Τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση που επιμένει να υπερασπίζεται όσα έκανε,….
όσο και ένα μεγάλο μέρος της Αριστεράς που έχει βολευτεί με τα αθέμιτα προνόμια των συντεχνιών λένε όχι σε όλα», τόνισε ο κ. Γ. Παπανδρέου και περιγράφοντας το διακύβευμα των εκλογών είπε: «Αν ακολουθήσουμε τις σειρήνες της ηττοπάθειας και της άγονης διαμαρτυρίας είναι παραπάνω από υπαρκτός ο κίνδυνος να υπονομευτούν ακόμη και οι θυσίες όλων σας, που έχουν βοηθήσει να ξαναβρούμε τη σταθερότητα και την αξιοπιστία μας. Τα μεγάλα λόγια και οι μαγικές λύσεις θα μας πάνε εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε. Στη χρεοκοπία, την ανασφάλεια και την εξαθλίωση»!
Η επιλογή του πρωθυπουργού να οδηγήσει σε ακραία πόλωση την προεκλογική αντιπαράθεση διεφάνη σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του. Είναι δε παράδοξο ότι ενώ ο κ. Παπανδρέου «φωτογράφιζε» διαρκώς τον κ. Αντ. Σαμαρά απέφυγε να αναφέρει -έστω μια φορά- το όνομά του. «Οποιος υπόσχεται εύκολες λύσεις, εξαπατά τον λαό και πουλάει ψεύτικες ελπίδες. Με αθλιότητες και εκβιαστικά διλήμματα. Πλειοδοτώντας σε λαϊκισμό και ανευθυνότητα. Ετσι δηλητηριάζουν ένα χρόνο τώρα, πότε με υπονοούμενα, πότε με πύρινες δηλώσεις, την κοινωνία. Ετσι υπονομεύουν την εθνική μας προσπάθεια. Είναι αυτοί που μας άφησαν μια βόμβα με την ελπίδα να σκάσει στα χέρια μας. Αυτή ήταν η μαγική συνταγή τους. Αλλά κανένας τους, και κυρίως η Ν.Δ., δεν έχει το θάρρος να μας ζητήσει να φύγουμε αφού, όπως λένε, καταστρέφουμε τη χώρα». Αυτές ήταν μερικές από τις αιχμηρότερες αποστροφές του κ. Παπανδρέου ο οποίος -σημειωτέον- χαρακτήρισε τις επιλογές της κυβέρνησής ως «μοναδικό δρόμο για την ελπίδα και την ευημερία του τόπου».

«Εθνική καταστροφή»
Στη συνέχεια και ενώ για μια ακόμη φορά επανέλαβε την απόφασή του να οδηγήσει τη χώρα σε εθνικές εκλογές αν ηττηθεί το ΠΑΣΟΚ, προχώρησε ένα βήμα περισσότερο περιγράφοντας ένα τέτοιο ενδεχόμενο περίπου ως εθνική καταστροφή. «Σας θυμίζω πού ήμασταν πριν από λίγους μήνες. Τον φόβο να καταρρεύσουν οι τράπεζες, να χαθούν οι οικονομίες τόσων νοικοκυριών, να φύγουμε από το ευρώ και να γυρίσουμε στη δραχμή», είπε και χαρακτηρίζοντας την ψήφο της Κυριακής ως «μεγάλης ευθύνης απέναντι στην πατρίδα και το μέλλον» κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν «αν θα προχωρήσουμε σταθερά ή αν θα βάλουμε πάλι την Ελλάδα σε περιπέτειες». «Αν κάποιοι επιχειρήσουν να μας εγκλωβίσουν στο παρελθόν δεν υπάρχει άλλη λύση από το να μιλήσουν οι ίδιοι οι πολίτες. Η σωτηρία και η αναμόρφωση της χώρας είναι απόφαση του λαού και όχι κάποιας πεφωτισμένης πολιτικής ελίτ», κατέληξε.
Πρέπει να σημειωθεί τέλος ότι για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός εμμέσως επιβεβαίωσε τη φημολογούμενη ανησυχία του ΠΑΣΟΚ όχι μόνον για τη λεγόμενη «αντιμνημονιακή» ψήφο, αλλά και για τη ενδεχόμενη αποδοκιμασία της κυβέρνησης διά της αποχής. «Καλώ όλους τους πολίτες σε συμμετοχή στις 7 Νοεμβρίου», τόνισε ο κ. Παπανδρέου «υπενθυμίζοντας» ότι η ψήφος είναι εκτός από «ιερό δικαίωμα» και «υποχρέωση» και επισημαίνοντας εκ νέου τον αντίκτυπο που ειδικώς αυτή τη φορά θα έχει το αποτέλεσμα στα διεθνή ΜΜΕ.

kathimerini

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

29 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΤΟΣΟ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ…Ε!!!!!!!ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΑ! ΑΠΟΧΗ ΒΑΡΒΑΤΗ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΙΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ "ΠΡΟΣΩΠΟ¨ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ
    ΟΧΙ ΕΤΣΙ…..
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ???
    ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ?
    ΛΕΜΕ ΟΧΙ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ Η ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΞΑΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
    ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8/11
    ΑΠΕΧΩ ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ
    ΚΑΙ….ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!!!!!ΛΙΑΝΑ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ : ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ «ΜΗΝΥΜΑ» ΜΕΣΩ ΑΠΟΧΗΣ ; ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ SMS !

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΛΛΑ 9.05 Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ,ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.Η ΑΠΟΧΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΑΠΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.100%ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΨΗΦΟ.(ΜΕΛΟΣ Κ.Κ.Ε)

    Reply
  5. Ανώνυμος

    9.05 ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΚΕ ΑΠΛΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΦΕΣ.(ΜΕΛΟΣ Κ.Κ.Ε)

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Η ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ "ΠΑΛΙΑ"
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ..ΒΡΕΙ
    ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…..ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ…..
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ
    ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ..ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ
    ΤΟΣΗ "ΦΘΗΝΙΑ"
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    ΖΟΥΜΕ Μ ΟΛΑ ΤΑ "ΒΑΡΗ"
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
    ΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ???ΨΗΦΟ??
    ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ???
    ΟΧΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ
    ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ
    ΑΣΕ ΠΙΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ…
    ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ???ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΘΩΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ..
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑΤΣΑΚΙΔΙΑ
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΗ ΣΗΝΗΔΕΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ"
    ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΤΑΙ ΛΙΑΝΑ
    ..

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ,,ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ…ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΣΟΥΚΣΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ …
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ,
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΡΟΦΗΜΑ Η ΓΙΟΥΝΙΣΕΦ :))),

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ ΧΑΛΑΛΙ!!!!!!!! ΧΑΛΑΛΙ!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Εντάξει, μεγάλε 8.54, δεν φτάσαμε και σε τόση απελπισία να ψηφίσουμε ΚΚΕ…

    Στα τσακίδια ο Γιωργάκης και οι κρετίνοι του, στα τσακίδια ο Σαμαράς και οι απατεώνες του, και το ηλίθιο (πανέξυπνο…) καρατζαφεράκι, αλλά η απάντηση πρέπει να είναι, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ όλοι σας… μόνο ο Στάλιν μάς λείπει τώρα… ξυπνάτε, ρε, δεν ζείτε στα χρόνια του Μπρέζνιεφ (κρίμα για το Αλεκάκι σας, βέβαια)

    Άι σιχτίρ όλοι σας, αν ξυπνούσε ο Έλληνας (που δεν είναι πια Έλληνας, αλλά Ελληνάρας, άρα απατεωνίσκος και ψιλοβολεμένος) και είχαμε 80-90% αποχή (θα ψήφιζαν φυσικά οι βολεμένοι και οι κλέφτες, μπας και κάποιος τους ξεμπροστιάσει…) να δω πώς θα κυβερνούσε ο όποιος, με το 10%…

    Ξεφτιλισμένοι…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ.Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΞΣ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ,ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2011.ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011.ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ 300.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΔΕΚΟ.ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΤΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 1-2 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΑ.ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 450 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ,ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ,ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ-ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΗΠΕΙΡΟ.ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ. (ΜΕΛΟΣ Κ.Κ.Ε)

    Reply
  11. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ

    ..Φίλοι μου, γνωρίζω πολύ καλά ότι η Αποχή Δεν Είναι Πραγματικά Η Λύση.. Ξέρω πως Η Ψήφος Μας θα πιάσει Τόπο στους Ανεξάρτητους Υποψήφιους…΄Αντε Καλά, θα πάω και τις δύο Κυριακές ως Ανεξάρτητη και Ανένταχτη με Ανεξάρτητους Υποψήφιους και θα το κάνω πρώτα ως συνειδητοποιημένη Ελληνίδα και εργαζόμενη, αλλά κυρίως ως μάνα…! Σας Ευχαριστώ..

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Ακου τι λεει? Η χωρα κινδυνευει. Η χωρα Γιωργακη
    κινδυνευει εδω και χρονια ..απο τοτε που εσυ και οι ομοιοι σου ησασταν σε ολες αυτες τις κυβερνησεις που μας φτασανε σε αυτη τη κατασταση.
    Μας ξεπουλησατε , μας ξεφτιλισατε και τωρα ζητατε
    συμπαρασταση. Ειναι αργα τωρα .

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Η χώρα κινδυνεύει όσο έχει εσένα πρωθυπουργό. Εδώ που μας έφτασες ή θα χαθούμε όλοι μαζί ή θα περισώσουμε ότι άφησες! ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!!!

    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    8:15, Επειδή η καθολική αποχή είναι ανέφικτη και επειδή οι εκλογές είναι έγκυρες και με συμμέτοχη 20 % ή 10%, η ΜΑΖΙΚΗ συμμέτοχη και ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ είναι η μόνη λύση.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΚΥΝΔΥΝΕΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΧΩΡΑ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ!

    -ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗ,Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!

    _ΑΡΚΕΤΑ,ΜΑΖΨΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΣΟΥ(48 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ+3000 ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ)ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΟΙ!!!

    =

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Καταστροφήηηηη,όλεθροοος,καταποντισμόοοος,λοιμόοος,λιμόοοος,πνιγμόοος!Πώς θα γλυτώσουμε,υπάρχει λύση.ΠΑΣΟΚ,εγγύηση για παν ενδεχόμενο,τροχαίο,μοιραίο εγκεφαλικό,ασιτία,φόνο,έγκλημα τιμής,Σπιναλόγκα,Μακρόνησος.Ο παράδεισος του Έλληνα,ψηφίστε ΠΑΣΟΚ και γλυτώνετε το έμφραγμα.

    Reply
  19. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ

    Προσωπικά, είναι η πρώτη φορά από το 1981 που ξεκίνησα ως ενήλικη τότε το δικαίωμα ψήφου Ελληνίδας Πολίτη, συνειδητοποιημένη πολιτικά, χωρίς αμφιβολίες ή σκαμπανεβάσματα στις πολιτικές μου πεποιθήσεις και απόψεις, δεν έχω διάθεση ηθική, ψυχολογική, ή ό,τι άλλο και θεωρώ πως η Απάντηση΄Ολων των Ελλήνων Πολιτών στη Παρούσα Πολιτική Κατάσταση και απέναντι των πρακτικών προσωπικών και μόνο συμφερόντων των Πολιτικών και των ημετέρων τους, είναι μόνο Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.-

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Πωωω τι κακό!Τρέξτε να προλάβετε σωσίβιο.Πού θα το βρείτε,μα στο μαγαζί του ΠΑΣΟΚ τα δικά του σωσίβια δε ξεφουσκώνουν.Ρε δε μας χέζεις ρε Νταλάρα..

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : Αν αποδοκιμασθεί η κυβέρνηση την Κυριακή, η χώρα κινδυνεύει…. ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΊ !!!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Σιγα ρε μεγαλε! Θα καταστραφει απο τι? Αφου δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο να καταστραφει…Το εχεις κανει ηδη εσυ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *