Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ- Και οι Άντρες Προσποιούνται ΟΡΓΑΣΜΟ!

H προσποίηση στον οργασμό, ήταν μέχρι τώρα, γυναικείο ”προνόμιο” και συνήθεια, όταν δεν είχαν και πολλή όρεξη γισ σεξ! Και η αγωνία όπως και τα βασανιστικά ερωτήματα για το ”αν ικανοποίησα την σύντροφό μου”, ήταν κατεξοχήν αντρική ”καταδίκη…”!

Μια έρευνα, όμως, ανάμεσα σε ικανό δείγμα αντρών της Νέας Υόρκης, ανατρέπει εν πολλοίς αυτή την έως τώρα …”πραγματικότητα”

Σύμφωνα με μια αυτή την έρευνα που διεξήγαγε το Time Out στη Νέα Υόρκη, το 30% των Νεοϋορκέζων παραδέχονται ότι προσποιούνται ότι έχουν οργασμό.

Με το ποσοστό αυτό συμφωνεί και μια άλλη έρευνα, που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Κάνσας, σύμφωνα με την οποία ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο ένας άντρας μπορεί να προσποιηθεί οργασμό είναι ο εξής: η σύντροφός τους βρισκόταν κοντά στην κορύφωση και ένιωθαν την ανάγκη ότι έπρεπε να φτάσουν σε

 οργασμό και οι ίδιοι.

Μια άλλη έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior τον περασμένο Μάρτιο, ανέφερε ότι οι 481 σεξουαλικά ενεργές φοιτήτριες που συμμετείχαν σε αυτή δήλωσαν ότι ο νούμερο ένα λόγος, για τον οποίο θα προσποιούνταν ποτέ οργασμό θα ήταν –όπως και στην περίπτωση των ανδρών- για να μην πληγώσουν τα συναισθήματα του συντρόφου τους.

Ίσως λοιπόν –λένε οι περισσότεροι σεξολόγοι- να μην είναι και τόσο κακό να πει κανείς ένα «αθώο ψέμα» σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική του επίδοση… αρκεί φυσικά να μην το παρακάνει, γιατί τότε… τα πράγματα είναι μάλλον πιο σοβαρά από αυτό που θέλει να παραδεχτεί.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *