Μαξ Κάϊζερ : Η Ευρώπη σίγουρα θα διχωτομηθεί σε Νότια και Βόρεια.

Ο Μάχ Κάϊζερ σε μιά αποκλειστηκή συνέντευξη στην Ιρανική τηλεώραση δηλώνει πως είναι πλέων σίγουρο πως η Ευρώπη λόγο της κρίσης θα διχωτομηθεί.

” Η ευρωζώνη θα διχωτομηθεί, δέν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Η ερώτηση είναι μοναχά το “πώς” θα διχωτομηθεί, είτε θα υπάρξει Νότιο Ευρώ ή Βόρειο Ευρώ, είτε η Γερμανία θα….
αποχωρήσει ή παραμείνει στο Ευρώ ” είπε ο Κάϊζερ απο το Παρίση.

Πρόσθεσε πως η μόνη δυνατή κινητήριος δύναμη είναι η Γερμανία και σχεδιάζει να γίνει η μόνη υπερδύναμη στην Ευρώπη.

” Η Ισπανία δίχνει αδύναμη, η Ιταλία δίχνει πολύ πολύ πολύ αδύναμη και η Πορτογαλία είναι αδύναμη, η Ιρλανδία είναι αδύναμη, η ίδια η Γαλλία είναι αδύναμη. Το παιχνίδι αυτό έχει ενορχηστρωθεί σε μεγάλο βαθμό απο την Γερμανία γιατί σε τελική ανάλυση είναι η μόνη που θα απομείνει σάν αποτέλεσμα θα είναι και ο νικητής : είπε ο Κάϊζερ.

Ο αναλυτής συμπλήρωσε επίσης πως η Ελλάδα οδηγήτε σε πτώχευση σύμφωνα με πληροφορίες εδώ στο Παρίσι στην Société Générale – μία μεγάλη οικονομική τράπεζα και μία μεγάλη επιχείρηση οικονομικών υπηρεσιών – και η BNP Paribas – μεγάλη Γαλλική τράπεζα – “πρόκειτε να κρατηκοποιηθεί ουτως ώστε να μπορέσει να επιβιώσει την έκθεσή της στο Ελληνικό χρέως μετά την πτώχευση της Ελλάδας.”

Στο άμεσο μέλον “όλες οι δικαιοδοσίες και η διαχείρηση τν οικονομικών της Ευρωζώνης θα γίνονται απο την Γερμανία, ” οπου ο Κάϊζερ δήλωσε, πως αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα μπροστά για την ομοσπονδιοποίηση της ευρωζώνης.

Επίσης προέβλεψε πως η Γερμανία θα ανταγωνιστεί με την υπερδύναμη της Ασίας την Κίνα μετά την επιτυχία της στο να γίνει υπερδύναμη στην οικονομία της Ευρώπης.

http://www.triklopodia.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *