Μαχαιρίτσας: Κανείς δεν φυλακίζεται για φωτογραφία του Χίτλερ

Για τη Χρυσή Αυγή μίλησε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε ραδιοφωνική συνέντευξη του, εκφράζοντας ανοιχτά την άποψη του για την ποινική δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. …

«Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, εκλογές γίνονται συνέχεια, κανένας δεν έχει βγει με πραξικόπημα, ούτε η Χρυσή Αυγή δεν έχει βγει με πραξικόπημα στις προηγούμενες εκλογές. Δεν βγήκαν με τα πολυβόλα και μπήκαν στην βουλή, κάποιοι τους ψηφίσανε και βγήκανε» δήλωσε ο τραγουδοποιός και πρόσθεσε:

«Ούτε κανείς είναι ένοχος, ούτε κανείς είναι αθώος. ούτε τίποτα. Είναι ένα πράγμα που υποτίθεται ότι θα βγάλει η Δικαιοσύνη, οι μισοί είναι μέσα, οι μισοί είναι έξω, ένα τουρλουμπούκι. Κανείς δεν ξέρει τίποτα και περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη. Και αφού περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες…».

Ακόμη, τόνισε: «Πάντως δεν μπορεί να πάει κανείς φυλακή επειδή έχει στο σπίτι του φωτογραφία του Χίτλερ ή κράνη, αυτό δεν γίνεται, δηλαδή μπορείς να μπεις φυλακή κι αν έχεις “Τα Άπαντα του Στάλιν”, δεν γίνεται αυτό. Αποκλείεται αυτό. Πρέπει να βρεθούν άλλα πράγματα για να πας φυλακή. Η ουσία του θέματος είναι ότι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, την τρέχουν την υπόθεση τώρα εισαγγελείς, παρα-εισαγγελείς, ανακριτές και τα λοιπά».

Τέλος είπε : «Φασισμός είναι να μην αφήνεις να επικρατήσει τίποτε άλλο παρά μόνο η δική σου άποψη, η δική σου γνώμη και τα δικά σου πιστεύω».

Πηγή: star

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *