Βούλτεψη: Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαγράψει, θα αποσύρει ή θα παγώσει το χρέος;

Σε σχόλιό της για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο φεστιβάλ νεολαίας του κόμματός του η Σοφία Βούλτεψη καθώς υποσχέθηκε «διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους», κάνει λόγο για συμμόρφωση του Αλέξη Τσίπρα «προς τας υποδείξεις του κ. Λαφαζάνη» όσον αφορά το θέμα του χρέους.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο «με την ακατάσχετη φλυαρία του κ. Τσίπρα δεν αξίζει πια να ασχολείται κανείς» υποστηρίζοντας, παράλληλα, ότι ο Αλέξης Τσίπρας για μεγάλη αγωνία προκειμένου «να κρύψει κάτω από ορυμαγδό λέξεων και… επονίτικα συνθήματα τη νέα μεγάλη εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Άρον-άρον απέσυρε την… «απόσυρση» χρέους για την οποία μίλησε ο κ. Δραγασάκης, και τη δήλωση Σταθάκη ότι «μονομερής διαγραφή του χρέους δεν είναι στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ». Τελικά τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας με το χρέος; Θα το διαγράψει; Θα το αποσύρει; Θα το παγώσει;» αναρωτιέται η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Και καταλήγει στη δήλωσή της η κυρία Βούλτεψη: «Η αγωνία, η αμηχανία και ο φόβος μπροστά στο νέο κύκλο εσωκομματικών διαφωνιών και στον κίνδυνο νέου γύρου αμφισβήτησής του, δεν αφήνουν τον κ. Τσίπρα να χαρεί ούτε το φεστιβάλ της νεολαίας του».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *