Ο Δήμος Κατερίνης ανέλαβε την διοίκηση του Πιερικού?

Ο ΣΦΚΠιερικός απέκτησε επιτέλους μετά πο αλλεπάλληλες αναβολές και παλινωδίες όσων ενδιαφέρθηκαν , νέο Δ.Σ. που απαρτίζεται ,όπως δημοσιεύτηκε…
στήν πλειοψηφία του από εκλεγμένα στελέχη της Συνδυασμού του Δημάρχου κ. Σάββα Χιονίδη δηλ Αντιδημάρχους και δημοτ.συμβούλους ,γεγονός πού σχηματίζει τήν εντύπωση οτι τήν διοίκηση του ιστορικού Σωματείου ανέλαβε ως έσχατη λύση στο δημιουργηθέν διέξοδο λόγω αποστασιοποίησης και αδιαφορίας τοπικών επιχειρηματιών, η δημοτική Αρχή,εκτός αν αυτο το σχήμα θα έχει προσωρινό χαρακτήρα..Θα ευχηθώ ειλικρινά,ανεξαρτήτως της ενγένει δικαιολογημένης διαφωνίας μου , επιτυχία στό δύσκολο έργο πού αναλαμβάνουν για τήν ανασυγκρότηση του Πιερικού σε καιρούς οικονομικής καχεξίας και στενότητας.Νομίω η ομάδα εχει να αντιμετωπίσει αυξημένα έξοδα για την προετοιμασία ,απόκτηση οαικτών η την πρόσληψη τεχνικού,ποιός θα χρηματοδοτήσει αυτό το budget?
Ομως πιστεύω παρόλα ταύτα οτι ο ένδοξος ΠΙΕΡΙΚΟΣ πού κατρακύλησε στην Γ κατηγορία χρειάζεται έναν ισχυρό οικονομικό παράγοντα να αναλάβει με στιβαρή , αποφασιστική ,ΑΛΛΆ ΛΑΙ ΈΜΠΕΙΡΗ διοίκηση και εγνωσμένης αξίας τεχνικό με προοπτικά ανόδου τίς τύχες της ομάδας.

Βασίλης Δ Νουλέζας Δικηγόρος.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *