Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΣΗΣΕΙ !!!

κ Σαμαρά, όσο συνεχίζεις το ξεκούρδιστο βιολί σου,τόσο πιο μισητός γίνεσαι στον κόσμο και σύ, κι όλοι οι υπόλοιποι σωτήρες.
Κοροιδεύετε τον Ελληνικό λαό,και πιπιλάτε συνεχώς την καραμέλα..”είμαστε σε καλό δρόμο,το κλίμα στη Ευρώπη άλλαξε για την Ελλάδα, το καράβι σώθηκε, θα ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες..”  και ένα σωρό μπουρδολογίες που δεν έχουν καμία σχέση με την….
πραγματικότητα.
Ακουσα κάποιο στέλεχος της κυβέρνησής σου να μιλάει και να λέει πως η χώρα χρειάζεται και έχει ηγέτη,τίμιο,ειλικρινή,που να λέει την αλήθεια στον λαό και να εμπνέει εμπιστοσύνη.
Αυτός είσαι εσύ δηλαδή.
Εσύ πιστεύεις ότι σου αρμόζουν όλα αυτά τα κοσμητικά επίθετα; Νομίζεις ότι εμπνέεις σεβασμό και εμπιστοσύνη στον Ελληνικό λαό;Ποιά είναι η ειλικρίνιά σου; Που πριν τις εκλογές ήσουν φανατικός πολέμιος του μνημονίου και των όρων του,και μόλις έγινες πρωθυπουργός,το μνημόνιο έγινε η μόνη…σωτηρία της χώρας; Δεν μπορείς να το αρνηθείς γιατί στο διαδύκτιο υπάρχουν εκατοντάδες προεκλογικά βίντεο, που αν τα ακούσει κανείς χωρίς να βλέπει το πρόσωπό σου,θα νομίζει ότι πρόκειται για …άλλον άνθρωπο.Τότε, τα μέτρα λιτότητας για σένα ήταν φραγμός για την ανάπτυξη.Τώρα τα εφαρμόζεις με όλη σου την πολιτική δύναμη. Τότε, το κόψιμο των μισθών και συντάξεων,ήταν ότι χειρότερο για την μεσαία τάξη και την αγορά.Σήμερα,οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν γίνει …επιδόματα πείνας για τους μεσαίους και χαμηλούς.
Η υγειονομική περίθαλψη ανύπαρκτη,κι ας συνεχίζονται οι κρατήσεις υπέρ αυτής.Οι συμβάσεις εργασίας έχουν καταργηθεί,και μαζί τους και κάθε δικαίωμα των εργαζομένων.Οι νέοι,και όχι μόνο,μεταναστεύουν και πάλι σε ξένες χώρες όπως γινόταν μεταπολεμικά.
Και ενώ εσείς κόπτεσθε ότι “..πάμε καλά…”, η ανεργία έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ στα παγκόσμια χρονικά των αναπτυγμένων χωρών,αν μπορούμε ακόμη να λεγόμαστε έτσι,τα καταναλωτικά αγαθά πρώτης ανάγκης δεν σταματουν να ακριβαίνουν,σε αντίθεση με τις απολαβές των εργαζομένων,τα καύσιμα εξακολουθούν να είναι πανάκριβα,το πετρέλαιο απλησίαστο για τα νοικοκυριά,με αποτέλεσμα τον φετινό χειμώνα να ζούν γέροι άνθρωποι και μωρά σε συνθήκες πρωτόγονες για την εποχή που ζούμε,έχετε εξωθήσει περίπου 3500 συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία λόγω απελπισίας,κλπ κλπ κλπ, που αν κάτσω να τα γράψω,θα χρειαστούν δεκάδες σελίδες.

 Αυτός λοιπόν είσαι εσύ,ο πρωθυπουργός της ειλικρίνιας της αλήθειας και της εμπιστοσύνης, οποίος ότι κάνει το κάνει για το καλό της χώρας;   Ότι κάνεις κ Σαμαρά,είναι για το καλό των λίγων και των ημετέρων.
 Κανείς πλέον Ελληνας δεν σε εμπιστεύεται,κανείς δεν σε θεωρεί αξιόπιστο,κανείς δεν έχει την γνώμη ότι “εργάζεσαι” για το καλό των Ελλήνων.Και ο λαός Κ Σαμαρά πλέον ξύπνησε,και δεν τρώει το κουτόχορτο που του δίνατε παλαιότερα, όλοι όσοι κυβερνήσατε αυτή την χώρα.και ο λαός θα δώσει την απάντησή του και την τιμωρία του στις επόμενες εκλογές. Εκεί θα δοθεί τέρμα στις πολιτικές σας καριέρες. Και όσο γρηγορότερα γίνουν αυτές,τόσο περισσότερο θα γλυτώσει η πατρίδα μας από το ξεπούλημα που της γίνεται.


Νίκος Γ.
.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *