ΑΚΟΥ ΑΘΛΙΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ!

Είμαι ένας από τους χιλιάδες πατριώτες που ψήφισα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί είδα πρώτα και μετά πίστεψα ότι αυτά που λέγατε τα πιστεύατε πραγματικά.
Είμαι ένας από τους χιλιάδες πατριώτες, που προσπαθώ με νύχια και με δόντια, να μεγαλώσω ένα παιδί, να τον….
κάνω Έλληνα και άντρα πάνω απ’
όλα!
Πίστεψα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι το μόνο κόμμα που μπορεί και θέλει, να διατηρήσει και να υπερασπιστεί όλα αυτά για τα οποία οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας (είμαι σίγουρος και οι δικοί σου) πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους, για να μείνει η πατρίδα ελεύθερη από πούστηδες και κουμμουνιστές.
Γιατί πιστεύω όπως νόμιζα και εσύ, ότι 3 είναι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι που μας απειλούν:
Οι πούστηδες, οι κουμμουνιστές και οι μουσουλμάνοι.
Δυστυχώς οι πούστηδες πολιτικοί, με τα πισωκολλητά που έδιναν και δίνουν ακόμα και τώρα στους κουμμουνιστές, μας γέμισαν από λαθρομετανάστες, αραπάδες, βρωμιάρηδες, κλέφτες, πρεζέμπορους και άλλα αποβράσματα, ίδια και όμοια με τα σκατόμουτρά τους.
Ως εδώ, όλα καλά! Συμφωνούμε σε όλα, μαζί σου και μπράβο σου!
Από κει και πέρα όμως, όταν φτάνεις ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ, να βαράς μια γυναίκα, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, τότε, όχι μόνο χάνεις το δίκιο σου, όχι μόνο ξεφτιλίζεις όλους εμάς που δηλώνουμε περήφανοι Χρυσαυγήτες, αλλά μας στέλνεις κυριολεκτικά στον Καιάδα που σε απλά ελληνικά μεταφράζεται στον υπόνομο.
Με ρώτησε πριν λίγο ο γιος μου, που δυστυχώς, είδε τις απίθανες σκηνές της προσωπικής σου ξεφτίλας και μαζί της δικής μας, αν θα δείρω και ‘γω τη μαμά, όπως έκανες εσύ ηλίθιε άνανδρε!!!
Έπεσαν τα μούτρα μου, έσκισα και πέταξα τις σημαίες και τα λάβαρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εξήγησα στον γιό μου, ότι μεταξύ των 300 που φύλαξαν τις Θερμοπύλες, υπήρχε κάποιος πρόγονός σου ονόματι «Εφιάλτης».
Του εξήγησα την χρησιμότητα της ύπαρξης σου. Αν δεν υπήρχες εσύ και οι πρόγονοί σου, ο Λεωνίδας και οι 300, δεν θα είχαν δοξαστεί στο διάβα των αιώνων!!!
Μας ντρόπιασες. Γιατί έκανες το δίκιο άδικο. Μας ντρόπιασες, γιατί εμείς οι Έλληνες, θεωρούμε την γυναίκα «μήτρα ζωής» που οφείλουμε όχι μόνο να τιμούμε, αλλά και να υπερασπιζόμαστε μέχρι θανάτου!!!
Έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες! Έτσι είμαστε εμείς οι άντρες!!!
Εσείς; Τι είσαστε ακριβώς; Πλάσματα της φύσης, θα έλεγε κάποιος…

http://www.peramatozoa.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *