Λοβέρδο ακους; Δίπλα στους πολύτεκνους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Για δίκαια αιτήματα, τα οποία πρέπει να ικανοποιηθούν και για τα οποία όλοι πρέπει να δώσουν τη μάχη τους, έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υποδεχόμενος στο Προεδρικό μέγαρο το προεδρείο και τα μέλη της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος.
«Ξέρετε πολύ καλά ότι σας…..
στηρίζω. Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό αυτό που κάνετε, διότι συμβάλετε σε ένα λαό που μπορώ να πω ότι φθίνει. Η συμβολή σας είναι πολύ μεγάλη και άξια προσοχής και υποστήριξης. Γιατί, αν δεν στηρίξουμε εσάς, τι παράδειγμα δίνουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κρίση», είπε στον πρόεδρο της ΑΣΠΕ Β. Θεοτοκάτο ο κ. Παπούλιας.
Στη συνέχεια, όμως, δήλωσε πως θα προτιμούσε να μην βλέπει, όπως παγίως το πράττει, τους πολύτεκνους να έχουν εκκρεμή αιτήματα, όσο δίκαια κι αν είναι αυτά, ενώ κάλεσε τους αρμόδιους υπουργούς να σκύψουν πάνω τους: «Θα ήθελα να ήταν άλλες οι συνθήκες. Να μην έρχεστε εδώ με αιτήματα που είναι δίκαια και πρέπει να ικανοποιηθούν και για τα οποία και εγώ μαζί σας όσο μπορώ – παρόλο που τα πράγματα είναι δύσκολα – θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη. Και πιστεύω οι αρμόδιοι υπουργοί να καταλάβουν, όπως καταλαβαίνω και εγώ, το πρόβλημα το δικό σας, όπως το ζείτε εσείς».

OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

 1. Ανώνυμος

  Άσε ρε Παπούλια, έχεις πέσει πολύ χαμηλά… Αντί να πηγαίνεις για καλή ψυχή, κάθεσαι και παίζεις τον πρόεδρο της χουντικής δημοκρατίας.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΖΕΪΜΠΕΚΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ; ΓΥΦΤΑΡΑ!!!

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ …Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ !!!!! ΔΥΝΑΤΑ!!!!! Α!! ΡΕ ΝΤΟΡΑ ……..ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΣ!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙΔΙΕΘΝΩΣ…..
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…..?????????????

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
  ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 40000 ΕΥΡΩ?
  ΡΕΥΜΑ? ΝΕΡΟ? ΦΑΓΗΤΟ? ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ
  ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ
  ΣΑΦΩΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
  ΣΑΦΩΣ ΟΛΑ …ΜΑ ΛΙΓΗ ΕΥΘΥΝΗ? ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ
  ΑΥΤΑ ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑΦΑΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
  ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ?
  ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *