ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ, ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. Μας καλεί να μείνουμε ΟΡΘΙΟΙ …

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ, ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. παραμένει πάντα ανήσυχος… μας καλεί να μείνουμε ΟΡΘΙΟΙ … μας μεταφέρει την αισιοδοξία……επιμένει & θέλει να μας εμπνεύσει με τα τραγούδια των πιο σπουδαίων δημιουργών…

Η ελληνική του μουσική δεν χρειάστηκε μετάφραση σε κανένα μέρος του πλανήτη. «Ήσουν μια χώρα που την έκανα πατρίδα μου».

Τον Απόλλωνα και τον Διόνυσο μεταφέρει σε….
όλο τον κόσμο με λυρικό και επαναστατικό τρόπο μέσα από την εκρηκτική του ερμηνεία.

«Νεότερο Ζορμπά» τον αποκάλεσε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Πάντα ΟΡΘΙΟΣ με στόχο την μετάδοση για τον οικουμενικό ρόλο του λόγου και της Ελληνικής μουσικής, όπως τον διδάχτηκε μέσα από της κορυφαίες συνεργασίες του με συνθέτες και ποιητές που πλάθουν την νεότερη μυθολογία του τόπου μας.

Όλα αυτά καθορίζουν τις επιλογές του και από πολύ νωρίς στο ξεκίνημα της πορείας του ο Βασίλης Λέκκας σηματοδοτεί με την παρουσία του ένα καλλιτεχνικό κάδρο άλλου ήθους και ύφους.

Συμμετέχει & εμφανίζεται συνεχώς στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές, θέατρα και φεστιβάλ της Ελλάδας & επίσης σε κορυφαίες διεθνείς & παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως στο Διεθνές Φεστιβάλ Χάγης, στην Γαλλία, στην Αγγλία, στην Ρωσία, στην Ουκρανία, στην Κύπρο, στην Ιταλία, στην Γερμανία, στην Αυστραλία, στην Αμερική στον Καναδά κ.α.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Γενική είσοδος 10 ευρώ, Ω/21.30

Προπώληση εισιτηρίων : Βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ, Ανδριανουπόλεως 4Α

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *