προώθηση ιστοσελίδων με ειδικές τεχνικές

Η προώθηση ιστοσελίδων με ειδικές τεχνικές θα σας βοηθήσει να κάνετε προώθηση ιστοσελίδων με αποτελεσματικό τρόπο. Το αποτελεσματικό seo είναι πολύ χρήσιμο για όποιον ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων. H προώθηση ιστοσελίδων με ειδικές τεχνικές είναι κάτι πολύτιμο για τη seo εκπαίδευση όσων επιθυμούν να μάθουν seo στρατηγική και seo τεχνικές. …

H προώθηση ιστοσελίδας θα απλοποιηθεί και ουσιαστικά θα μπορείτε να κάνετε προώθηση ιστοσελίδων δωρεαν. Η προώθηση ιστοσελίδων με ειδικές τεχνικές ουσιαστικά είναι ένα μαθημα seo για απαιτητικούς κατασκευαστές ιστοσελίδων, διότι θα σας οδηγήσει στην πρώτη σελίδα στο google.

Πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στη χρήση του www και στη μη χρήση του www. Πρέπει να σιγουρευτείτε οτι η ιστοσελίδα σας παρουσιάζετε είτε με το www.domainname.com είτε με το domainname.com, και όχι και με τα δυο.
Πρέπει να απορρίψετε και να αποφύγετε μια flat website architecture. Πρέπει κάθε σελίδα της ιστοσελίδας σας να είναι προσβάσιμη με 3 clicks από τη homepage σας.
Να χρησιμοποιείτε απλό και καθαρό URL structure. Οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να μαντέψουν το θέμα της σελίδας σας κοιτάζοντας μόνο το URL της.
Να χρησιμοποιείτε header tags. Να περιλαμβάνετε παραλλαγές των target keyword phrases στα H1 και H2 tags της σελίδας σας.
Να χρησιμοποιείτε rich snippets. Παρέχουν στις μηχανές αναζήτησης επιπρόσθετα δεδομένα σχετικά με την ιστοσελίδα σας και μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
Να χρησιμοποιείτε 301 redirects. Εάν αλλάξετε το url σε ένα page στο site σας, αλλά δεν κάνετε redirect του παλιού url στο νέο, τότε κάθε link που έδειχνε το παλιό url θα πάει στα σκουπίδια.
Να δημιουργήσετε ένα χρήσιμο 404 error page. Όσο περισσότερο περιεχόμενο συνδέσετε στην 404 error page, τόσο πιθανότερο είναι οι επισκέπτες που θα φτάσουν σε αυτή να παραμείνουν και να μη φύγουν.
Να βελτιστοποιείτε τις εικόνες σας. Να περιλαμβάνετε την page’s target keyword phrase, ή παραλλαγές αυτής, στα ονόματα αρχείων και στα img alt tags των εικόνων της σελίδας σας.
Η προώθηση ιστοσελίδων με ειδικές τεχνικές απαιτεί να βελτιστοποιείτε το website σας για mobile users. Το website πρέπει να είναι καθαρό και απλό για ανθρώπους που το διαβάζουν μέσα από smartphones και tablets.
Να ελέγξετε το resolution compatibility της οθόνης και του browser. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να παρουσιάζεται σωστά σε κάθε web browser (Chrome, IE, Safari, κλπ) καθώς και σε κάθε screen resolution (1366?768, 1024?768, 800?600, κλπ.).
Να μεγιστοποιήσετε την ταχύτητα με τον οποία φορτώνει η ιστοσελίδα σας. Να χρησιμοποιείτε το Google’s site speed tool και να υλοποιείτε τις συστάσεις που σας δίνει.
Να χρησιμοποιείτε μια αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας. Η κατάταξη των ιστοσελίδων σας θα καταστραφεί εάν η ιστοσελίδα σας είναι τακτικά μη προσβάσιμη.
Να κάνετε τακτικά backup στο website σας. Εάν χάσετε τα δεδομένα της ιστοσελίδας σας τότε θα χάσετε και την ταξινόμηση της ιστοσελίδας σας. Οι μηχανές αναζήτησης διαγράφουν γρήγορα τα sites αν δεν μπορούν να βρουν τα αποτελέσματα που έχουν ταξινομήσει.
Να ενημερώνεστε τακτικά σε προώθηση ιστοσελίδων με ειδικές τεχνικές, να μαθαίνετε ειδήσεις και τάσεις. Να διαβάζετε ιστοσελίδες όπως είναι οι Search Engine Watch, Search Engine Land και SEOmoz.
Εάν δεν γνωρίζετε, τότε πρέπει να ρωτήσετε κάποιον για προώθηση ιστοσελίδων με ειδικές τεχνικές. Εάν έχετε να κάνετε μια ερώτηση, τότε να την κάνετε σε ένα online SEO forum ή αν επικοινωνήσετε με έναν SEO consultant.
Να κάνετε πολλές ερωτήσεις στους SEO consultants πάνω σε προώθηση ιστοσελίδων με ειδικές τεχνικές. Εάν πρόκειται να ενοικιάσετε κάποιον, τότε παίρνετε μικρότερο ρίσκο εάν γνωρίζετε περισσότερα πράγματα σχετικά το ποιός είναι και τι στρατηγικές χρησιμοποιεί.
Να αποκτήσετε πολύ καλή σχέση με το SEO consultant που θα επιλέξετε. Όσο περισσότερα γνωρίζετε εσείς σχετικά με προώθηση ιστοσελίδων με ειδικές τεχνικές, και όσο περισσότερα γνωρίζει ο SEO consultant της επιχείρησής σας, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα καταφέρετε.
Σε αυτό το άρθρο δείξαμε σε όσους ασχολείστε με προώθηση ιστοσελίδων και με προώθηση ιστοσελίδων πως να κάνετε προώθηση ιστοσελίδων με ειδικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν πολύ στην καταταξη ιστοσελίδας google και θα σας οδηγήσουν στην πρώτη σελίδα στο google.

Πηγή: http://www.infopolis.gr/proothisi-istoselidon-me-eidikes-texnikes/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *