ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕΛΛΟΣ: ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ…

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΟΧΘΗΣΕ Η ΙΔΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

Σφοδρή επίθεση στον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, εξαπέλυσε πριν λίγο με δελτίο τύπου ο πρόεδρος των Υπαιθρίων Εμπόρων Σταμάτης Μέλλος, με αφορμή του παραεμπόριο στον δήμο Πειραιά.
Σε ανακοίνωση του ο κ.Μέλλος, αναφέρει πως….
τον δήμαρχο Πειραιά με τους παραέμπορους τον συνδέει το κοινό μίσος εναντίον της απόδοσης έστω και ενός ευρώ στο ελληνικό δημόσιο.

Ολόκληρη η επιστολή…
«Διώκτης των νόμιμων μικροπωλητών ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος»

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, απ΄τη πίσω πόρτα και με τη στήριξη Μαντούβαλου, κατόρθωσε να εκλεγεί Δήμαρχος στο πρώτο λιμάνι της χώρας.

Χρησιμοποίησε στη προσπάθειά του αυτή, ‘σπαραξικάρδια επιχειρήματα’, που θα μπορούσαν να κάνουν τη Μάρθα Βούρτση, να υποκλιθεί ενώπιον της υποκριτικής μεγαλοφυίας του. Ποιος δε τον θυμάται να επικαλείται δακρυσμένος και κατακόκκινος την φτωχική καταγωγή του και την προσπάθεια που κατέβαλλε στον αγώνα της αναρρίχησης στη κοινωνία και την πολιτική. Έλεγε ασφαλώς ψέματα, αφού όλοι, όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι ουδέποτε εργάσθηκε, μόχθησε ή ίδρωσε για τον επιούσιο. Παιδί του κομματικού σωλήνα πάντοτε ένοιωθε απέχθεια για το μεροκάματο του μόχθου. Και αυτό δεν υπήρξε το μόνο ψέμα του.

Δεν προκαλεί συνεπώς καμία απορία η στάση του και στα ζητήματα που αφορούν τους νόμιμους υπαίθριους μικροπωλητές, στο Κυριακάτικο παζάρι αφού αυτοί έχουν την συνήθεια να ιδρώνουν για το ψωμί που τρώνε, κάτι που ο Δήμαρχος απεχθάνεται.

Έχει αποδειχθεί απηνής διώκτης των νόμιμων μικροπωλητών την ίδια στιγμή που κάνει τα στραβά μάτια στα αίσχη που διαπράττονται από τους παράνομους αλλοδαπούς λαθροπωλητες.

Προφανώς τον συνδέει μαζί τους το κοινό μίσος εναντίον της απόδοσης έστω και ενός ευρώ στο ελληνικό δημόσιο. Βλέπετε όσοι έκαναν καριέρες χωρίς να εργασθούν ποτέ, έχουν την σταθερή τάση να θεωρούν όλους τους υπόλοιπους βλάκες.

www.dimotikosafari.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    ποια ειναι η εργασια του κυριου που κατηγορει τον δημαρχο?μπορει να μας απαντησει ο κυριος?χυνει πολλη ιδρωτα για να βγαλει το ψωμι του?τι δουλεια κανει?

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ?ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΟΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.ΑΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΤΟ ΧΡΥΣΜΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΩΧΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΤΑ ΛΑΜΩΓΙΑ ΦΑΤΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΗΦΤΟΥΝ.Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΗΦΗΝΕΣ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ο δημαρχος δεν παιρνει μιζες απο τους μικροπωλητες.αντιθετως οι κατηγοροι του πλουτιζουν στις πλατες των μικροπωλητων εκβιαζοντας τους απειλωντας τους ξυλοκοπωντας τους.αυτοι ειναι οι συνδικαλιστες λασπολογοι της ντροπης.οταν ο δημαρχος δεν υποκυπτει στις πιεσεις τους για να κανει τα σταβα ματια για να κερδοσκοπησουν τα τρωκτικα του ιδρωτα των μικροπωλητων του επιτιθονται τον συκοφαντουν μεχρι να τον αναγκασουν να υποκυψει.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ο απολυτος εξευτελισμος του ελληνα ψηφοφορου να δνει την ψηφο του σε μιχαλολιακους…..

    καλα να πάθομε…

    ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

    ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΥΨΤΕ !!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *