ΠΩΣ Ο κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ???

ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΗΝ Β ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ “” 2000 ΚΡΕΒΑΤΙΑ”” ΚΑΙ ΕΙΧΕ 2000 ΡΑΝΤΖΑ. ΤΙ ΕΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ……
ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΧΩΡΕΣ (ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ).
ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ ΚΟΨΕ κ. ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ – ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ – ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ .
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΛΛΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΗΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ κ. ΛΟΒΕΡΔΟ ??? ΘΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ??? Η ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ ???? ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ “Η ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ – Ε.Σ.Υ. ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ \ΞΥΠΝΗΣΕΤΑΙ\ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ
ΚΑΘΕΥΔΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ…..
Υ.Γ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΘΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΩΓΛΕΣ- ΤΟΥΑΛΕΤΤΕΣ ΤΗΣ Β ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ 1950.

ΑΜΗΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    Θέλουν να πεθάνουν οι γέροι και οι άρρωστοι φτωχοί πού δεν μπορούν να πληρώσουν για την περίθαλψη!!Ετσι, οι φωστήρες πού ψηφίσαμε θα σώσουνε την χώρα!!! Για τόν κώλο τους και τίς οικογένειές τους έχουν εξασφαλίσει τα πάντα πλήρωμένα από εμας στά ιδιωτικά νοσοκομεία!!! Εξέγερση τώρα γιατί αν αργήσουμε να τούς διώξουμε, θα κλάψετε τίς μάνες σας και τούς πατεράδες σας πού θα πεθαίνουν σαν τα σκυλιά στούς διαδρόμους τών λιγοστών νοσοκομείων πού θα απομείνουν!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αν πρεπει να γινει μια επανασταση θα επρεπε να γινει στον τομεα της ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ!
    Αλλα που να βαλει μυαλο ο νεοελληνας μακακας!
    Τα θελει ολα δικα του, αλλωστε αυτος πληρωνει φορους! Εδω χτυπιομαστε κατω απο τα γελια…

    Αντι να πατε να κανετε διαδηλωσεις εξω απο τα σπιτια των γιατρων, των δικηγορων, των τελωνειακων, των πολεοδομων, των δασονομων κλπ που τοσα χρονια τρωγανε ανενοχλητοι απο το πτωμα της πατριδας μου, εσεις κανετε τους μαγκες βριζοντας τον ΓΑΠ και το καθε ΓΑΠ…
    Μπραβο ρε…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο Λοβερδος ειναι Πασπαρτου θα τα φερη ολα στα ισια με την υγεια , θα παη συννεφο το γιαουρτι και η μπογια ( σιγα σιγα θα ερθη το κατραμι και τα πουπουλα)

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Το ΠΑΣΟΚ τα διελυσε ολα τα νοσοκομεια με τισ επιλογεσ του φατε τωρα τα αποτελεσματα της διαλυσης

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Και λιγα ειδες που να δης αλλου τι γινεται και αυτοι το βιολι-βιολακι τους , χαμπαρι δεν παιρνουν

    Reply
  6. Ανώνυμος

    τα σκυλιά σε πείραξαν…

    Το πρόβλημα είναι τα ανθρωποειδή που κατασπάραξαν τα λεφτουδάκια του κοσμάκη.

    Προμήθειες υλικού,φακελάκια και δεν συμμαζεύεται…

    Αν τους πεις να διαμαρτυρηθούν για τις τραγικές συνθήκες νοσηλείας (στους "νοτιοδυτικούς" κάτοικους του Λεκανοπεδίου),αυτοί θα βάλουν μπρος το "πειραγμένο" suzuki swift,θα παίζουν διαπασών Μαζωνάκη και θα πανηγυρίσουν άλλο ένα πρωτάθλημα της "παράγκας".

    Οπότε ………..Μην περιμένεις τίποτε…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *