ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ!

Αναζητούνταν για υπόθεση υπεξαίρεσης και απάτης, μέλος της προσωπικής ασφάλειας βουλευτή της Χρυσής Αυγής, όπως…
ο ίδιος δήλωσε ότι είναι στους αστυνομικούς, όταν τον συνέλαβαν χθες έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο και σήμερα οδηγείται στη δικαιοσύνη.

Ο έλεγχος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έγινε χθες λίγο μετά τη μία το μεσημέρι σε αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, έξω από το δημαρχείο. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία των δύο επιβαινόντων και έπιασαν «λαβράκι». Η ενημέρωση που είχαν από την άμεση δράση ήταν ότι ο 34χρονος αναζητούνταν με ένταλμα του ανακριτή Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε υπόθεση με κατηγορίες κακουργηματικής απάτης και υπεξαίρεσης, και πως δεν είχε εμφανιστεί ν’ απολογηθεί.

Ο 34χρονος προηγουμένως, αφού έδειξε το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας, ενημέρωσε ότι ως ιδιώτης είναι μέλος του προσωπικού ασφαλείας βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Παρά την «επισήμανση» πάντως, οι αστυνομικοί τον υπέβαλαν σε σωματικό έλεγχο, αφού πρώτα τους είχε διαβεβαιώσει πως δεν οπλοφορούσε. Αντίστοιχος έλεγχος και έρευνα μέσω του αρχείου της άμεσης δράσης έγινε και για τον συνεπιβάτη του αυτοκινήτου, χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε επιβαρυντικό και γι’ αυτό αφέθηκε ελεύθερος. Έρευνα έγινε και στο εσωτερικό του Ι.Χ. αυτοκινήτου, χωρίς επίσης να βρεθεί οτιδήποτε επιλήψιμο για τους επιβάτες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και να οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου ν’ απολογηθεί για την υπόθεση με την οποία βαρύνεται. Αστυνομικοί σχολίαζαν χθες πως ο κατηγορούμενος όλο αυτό το διάστημα ενδεχομένως να ακολουθούσε σε διάφορες εκδηλώσεις τον βουλευτή, καθώς, όπως ο ίδιος είπε, ήταν μέλος της «φρουράς» του, παρότι γνώριζε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *