Ανάστατο το Αμάρι μετά την αιματηρή συμπλοκή – Άφαντοι οι δράστες

Στη σκιά της αιματηρής συμπλοκής που αναστάτωσε ολόκληρο το χωριό ξημέρωσε η Κυριακή του Πασχα στο Άνω Μέρος Αμαρίου με την…

τοπική κοινωνία να παραμένει ανάστατη. Άφαντα παραμένουν τα δυο αδέρφια που το απόγευμα της Μ. Παρασκευής δε δίστασαν να βγάλουν μαχαίρι και να τραυματίσουν έναν 22χρονο συγχωριανό τους με τον οποίο είχαν κτηματικές διαφορές. Την ίδια ώρα ο νεαρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων εκτός κινδύνου.

Όπως έγραψε και χτες το prismanews.gr όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκαν σε ένα σπίτι του χωριού τα δύο αδέλφια 22 και 19 ετών με έναν 22χρονο συγχωριανό τους, με τον οποίο είχαν κτηματικές διαφορές. Ο 22χρονος είχε διαπληκτιστεί, λένε οι πληροφορίες, λίγα λεπτά νωρίτερα με τη θεία των δύο αδελφών και εκείνοι πήγαν για να … βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Ο καυγάς που ξεκίνησε μέσα στο σπίτι, συνεχίστηκε στο σοκάκι του χωριού όπου και βγήκαν μαχαίρια. Τότε τα δύο αδέρφια τράβηξαν μαχαίρι και τα κάρφωσαν στη βουβωνική χώρα του 22χρονου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Αμέσως ο νεαρός μαχαιρωμένος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας και απο εκεί στο γενικό νοσοκομείο Χανίων.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *