Εφτά νεκροί σε… ομαδικό όργιο ηλικιωμένων!

Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια ομαδικού οργίου που διοργανώθηκε από τον José Deflandre. Το “πάρτι” ονομαζόταν “50 shades of Karolos” και ήταν για 200
ηλικιωμένους, άνω των 65 ετών, σε μια περιοχή έξω από την πόλη Σαρλερουά του Βελγίου.
Το… μήνυμα του διοργανωτή ήταν ότι και η τρίτη ηλικία έχει δικαίωμα στο σεξ και την ερωτική απόλαυση, όμως σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν ότι το πάρτι θα κατέληγε σε τραγωδία με επτά νεκρούς!

Δύο από τους συμμετέχοντες ένιωσαν έντονο, οξύ πόνο στο στήθος. Ανάμεσα στο πλήθος βρίσκονταν και γιατροί που έσπευσαν να βοηθήσουν. Λίγο μετά ένας τρίτος ηλικιωμένος κατέρρευσε.

Το όργιο συνέβη στον 4ο όροφο ενός κτιρίου στο κέντρο της πόλης με δύσκολη πρόσβαση. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο καθυστέρησαν να φτάσουν και οι διασώστες και να μεταφερθούν τα θύματα στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Μέσα στον πανικό, που ακολούθησε, άλλα οκτώ άτομα είχαν καρδιακά επεισόδια και τέσσερις από αυτούς έχασαν τη μάχη με τη ζωή.

Όλα τα παραπάνω… εκτυλίχθηκαν στη φαντασία του γνωστού Βέλγου φαρσέρ, Βενσάν Φλιμπουστιέ, ο οποίος συνηθίζει να “χτυπά” στο ίντερνετ και έγραψε τη σχετική “είδηση” στην ιστοσελίδα Nordpresse.be.

Πηγή: nordpresse.be

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *