Έσκισε το φύλλο επίταξής του ο Φωτόπουλος – Είναι Έλληνας και παλληκάρι !

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

«Γράφει κατωτέρω ο Φωτόπουλος:   Το σκισμένο χαρτί της επιστράτευσής μου, ως μια μικρή κίνηση τιμής σε αυτούς που αντιστάθηκαν για να είναι η χώρα μας ελεύθερη από τους Γερμανούς κατακτητές, το έχω καταθέσει αντί στεφάνου στο μνημείο των 11 ηρώων μαχητών του ΕΛΑΣ που στις 13.10.1944 έπεσαν, υπερασπιζόμενοι στη μάχη της ηλεκτρικής το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, που εσείς σήμερα ως….
υποτακτικοί της ΜΕΡΚΕΛ θέλετε να ξεπουλήσετε στα συμφέροντα.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ»
 ______________________________________________________

Κύριοι Βουλευτές,
Είναι Έλληνας και παλληκάρι. Θυσιάζει τη δουλειά του για την πατρίδα του.

Θα τον «διαγράψουν» και αυτόν οι ξεπουλούντες  πειθήνια τα  φράγματα (ένα μεγάλο υδρολεκτρικό φράγμα στοιχίζει, http://www.theguardian.com/environment/2000 , γύρω στα 6 δις στερλίνες σε τιμές πολλών χρόνων πριν, δηλαδή 10 δις περίπου ευρώ σήμερα ) και τους λιγνίτες  της ΔΕΗ («προαπαιτούμενο» λένε) αλλά και όλη τη ΔΕΗ και την «Ελλάδα»,  Σαμαράς και Βενιζέλος.  Σύμφωνα με τις συνημμένες δηλώσεις υποταγής τους στον Ντράγκι τους στη Κριστίν τους.

Ενώ υπενθυμίζω, οι περισσότεροι βουλευτές θυσίαζαν και  θυσιάζουν την πατρίδα τους, για να μην τους διαγράψουν από το κόμμα τους οι δηλωσίες προς Ντράγκι και Κριστίν (συνημμένα) αρχηγοί τους. Που οι αρχηγοί τους τα έχουν  κάνει τα κόμματα τους «κατοχικά» (τρόικα, Ραίχενμπαχ, Φούκτας και άπειροι άλλοι που τους «συμβουλεύουν).

Αυτοαπατούμενοι, ή ότι την σώζουν ή ότι θα φτηνύνει το ρεύμα κτλ.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *