Η νέα παρωδία με τις Εξεταστικές

Μπορεί ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ως παλαιός εργατοπατέρας, να πιστεύει ότι θα «κουμαντάρει» τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να ψηφίσουν «ναι» σε Προανακριτική για τους πρώην υπουργούς Πέτρο Δούκα και Σάββα Τσιτουρίδη για την υπόθεση των ομολόγων. Ωστόσο, όποιος έχει διαβάσει τα πρακτικά της Επιτροπής, έχει,…..
χωρίς αμφιβολία, διαπιστώσει ότι ο πρόεδρός της, όχι απλώς παραβίασε κάθε έννοια δεοντολογίας, όχι απλώς προσπάθησε να κατευθύνει τους μάρτυρες, αλλά σε κάποια σημεία, δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα, αποκαλύπτοντας ότι κάποιοι προσήλθαν –και μίλησαν- στην Επιτροπή είτε «συνεννοημένοι» είτε μετά από «σκληρές διαπραγματεύσεις». Για το λόγο αυτό, και έχοντας ακούσει πολλά στους διαδρόμους της Βουλής από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για «Εξεταστική- παρωδία», ο Χρήστος Πρωτόπαπας έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να τους ενημερώσει κατά, μόνας, φοβούμενος το ρεζιλίκι της καταψήφισης της πρότασής του!

.statesmen.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ;ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΞΑΝΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΜΟΡΗ ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΗ!!!!!!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *