Λαμία:Τι θα γίνει με τη “συμμορία ανηλίκων” της πλατείας Διάκου?

Για πολλοστή φορά δεχόμαστε καταγγελία για τη δράση της γνωστής πλέον συμμορίας της πλατείας Διάκου, που τρομοκρατεί και επιτίθεται σε άλλα παιδιά που πάνε στην πλατεία για να παίξουν ή είναι περαστικά.

Το θέμα είναι ότι και η αστυνομία έχει δεχθεί ανάλογες καταγγελίες, όπως μας έλεγε γονιός και ακόμα δεν έχει δώσει ένα τέλος σ΄αυτή την….
ιστορία.
<<Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα η κατάσταση θα ξεφύγει εντελώς και θα είναι πολύ αργά πλέον>>, είπε στο LamiaReport η μητέρα ενός άλλου παιδιού.

Διαβάστε τι μας έγραψε αναγνώστης:

<<Το Σάββατο το βράδυ στις 10:00΄ , η γνωστή-άγνωστη παρέα περίπου δέκα ατόμων (σημειωτέoν δεν είναι όλοι τους αλλοδαποί) παρενόχλησαν ανήλικα παιδιά προσπαθώντας να τους αποσπάσουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα, εκφοβίζοντάς τους. Ένας δε από τα παιδιά που αντιστάθηκε, δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο. Τα παιδιά που δέχτηκαν επίθεση, κατονόμασαν συγκεκριμένο πρόσωπο σε γονιό που πήγε στο τόπο του συμβάντος και συζήτησε μαζί τους. Πρόκειται για “ενήλικο” μαθητή του ΕΠΑΛ, ο οποίος φέρεται να ηγείται μιας “συμμορίας” που τακτικά εκφοβίζει, τρομοκρατεί ανυπεράσπιστα παιδιά στους δρόμους και τις Πλατείες της πόλης μας. Ενημερώθηκε ο Αξιωματικός Υπηρεσίας της Αστυνομίας και έπεται συνέχεια.>>

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *