Ένοχος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για παράβαση καθήκοντος. Ο Περιφερειάρχης είχε παραπεμφθεί σε δίκη και είχε κριθεί ένοχος το 2009, για μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε στη σημερινή απολογία του ότι «έδρασα καθ όλα νόμιμα. Ο νομάρχης βάζει την τελική υπογραφή και….
αφού πρώτα το έγγραφο έχει ελεγχθεί και εξεταστεί μέχρι να φτάσει στο γραφείο μου. Δεν έχω νομικές γνώσεις. Έβγαλα μόνο το γυμνάσιο γιατί οι γονείς μου δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να με στείλουν στο πανεπιστήμιο. Έδρασα, αφού πρώτα συμβουλεύτηκα τον αρμόδιο αντινομάρχη και τον νομικό σύμβουλο της νομαρχίας».

Παρ’ όλα αυτά, την ενοχή του Περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη πρότεινε νωρίτερα σήμερα ο εισαγγελέας, γεγονός που έγινε αποδεκτό και καταδικαστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης με τριετή αναστολή.

H επόμενη κίνηση πλέον ανήκει στον Γ.Γ Κεντρικής Μακεδονίας, Θ. Σώκο, που λογικά θα πρέπει άμεσα να θέσει τον Π. Ψωμιάδη σε αργία, μέχρι η καταδικαστική απόφαση να φτάσει στο υπουργείο Εσωτερικών και να κινηθεί η διαδικασία για την έκπτωση του τέως Περιφερειάρχη.

Athletic E-Shop

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

29 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αν με πιάσουν εμένα γιατί χρωστάω ένα ΤΕΒΕ, με πάνε στο δικαστήριο και τους πω ότι είμαι του γυμνασίου και δεν ήξερα, θα με χώσουν πιο μέσα από μέσα.
    Στο διάολο όλα τα λαμόγια κρατικοδίαιτοι αληταράδες που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο και γλεντάνε με τα λεφτά του Ελληνικού λαού.
    Ρε μας δουλεύουνε ρεεεεεεεεεεεε!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΆΥΤΟΝ Η ΚΑΜΠΑΝΑ……….ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….ΤΟ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ….

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ο Ακης και οι υπόλοιποι κλεφτες, αρχιλαμόγια και (σοσια)-ληστες έξω και ο ψωμιαδης φυλακη!!! Γελοια υποκειμενα….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Και ο Αλ Καπόνε έκανε αμέτρητες παρανομίες, αλλά για φορολογικές ατασθαλίες μπόρεσαν να τον δικάσουν.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    «έδρασα καθ όλα νόμιμα"…ΕΔΡΑΣΑ=δράστης. Γλώττα λανθάνουσα…Το ορθόν, έπραξα ή ενήργησα.Εν πολλοίς, δίκαιο έχουν οι σχολιαστές.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ναι καλά "αγράμματος" !! Κι ο Καρμανλής τότε τί έβγαλε ;;; τη "νήπια";; Ο ΓΑΠ;

    Reply
  7. Ο......ΜΑΤΑΟΥΦΑΣ.........

    ΡΕ ΠΑΝΗΚΑ ΕΓΟ ΣΕ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ ΤΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΣΑΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΗΣΟΥΝΑ ΟΠΟΣ ΑΠΟΔΗΧΘΗ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΔΗΚΑΣΤΗ ΕΚΛΑΣΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΨΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΡΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΗΣΟΥ ΦΟΥΣΤΑ ΕΓΟ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΝΑ ΠΗΣ ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΤΣΗ ΜΟΥΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΤΣΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΗ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΓΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΟΧΙΕΣ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ..

    ΠΑΝΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΩΤΑ..

    ΟΣΟ ΣΤΕΚΕΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΑ ΠΥΡΑ..

    ΕΑΝ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΝΑ ΣΤΙΡΗΖΗΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΗΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ..

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΑΝ..

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΨΩ-Ν-ΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ'' ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!! Ο ΨΩΝΙΑΔΗΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΕΙ!!! ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!! ΟΥΣΤ ΚΠΟΠΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!….ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΕΡΙΝΑ….ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…. ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ο ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΥΣ ΝΟΘΕΥΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ,ΑΛΛΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 5000 ΕΥΡΩ .ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ . ΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ Κ.ΨΩΜΙΑΔΗ ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ .ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΨΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΣ ΕΙΣΤΕ .

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ο ψωμιάδης είναι από πλούσια οικογένεια, η οποία βεβαιως έγινε πολύ πλουσιότερη…..

    ο πρατηριούχος νόθευε καύσιμα συστηματικά.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ?ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΚΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ…ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ?ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΙΔΕΣ [βλεπε ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ EXPRES SERVICE]

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΨΩΜΙΑΔΗ , ΘΕΛΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ , ΑΞΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ … ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Παντως στο δικαστηριο κλαιγότανε σαν γυναικούλα ο ψευτόμαγκας ο Ψωμιάδης. Ελεγε οτι και καλά ο μπαμπας του δεν είχε λεφτα να τον στείλει στο πανεπηστημιο να μαθει οικονομικά η νομικά.!!! Πολύ καραγκιοζιλικι. Ε τοτε ρε μάγκα αφου δεν σκαμπάζεις απο νομικα η οικονομικά τι το θελες το Νομαρχιλικι..??? Αντε ρε λαμόγια…σιγα σιγα να σας μαζεύουν.. Αντε μπραβο.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Αααααα ώστε ετσι τωρα.?? δηλαδή αν ο ψωμιάδης δεν είναι το πρόβλημα…αν ο αλφα δεν είναι αν ο βητα δεν είναι… τοτε ποιος είναι ρε μαλάκα 5.47.? ρε μαλάκες, του μείωσε το πρόστιμο κατα 95% ενω τον είχανε πιάσει για νοθεία ναι η οχι.?? Καλα του κάνανε λοιπον του μαλάκα.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ Α.Ο.Ζ —-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ —-ΘΡΑΚΗ—-ΧΡΥΣΟ—-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ—-ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ….
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ,ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ…..

    Reply
  19. iera ellas

    ο πρατηριουχος ηταν στελεχος της νεας δημοκρατιας και δημοτικος συμβουλος μεγαλου δημου της θεσσαλονικης , ετσι διαδοθηκε χωρις ποτε ο απλος κοσμος να μαθει την αληθεια , αν αυτο ισχυει η οχι .

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *