Στ. Θεοδωράκης:Η παρούσα Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας

Ο κ. Θοοδωράκης, μιλώντας το πρωί στην «Κοινωνία Ώρα MEGA τόνισε πως αν και οι δημοσκοπήσεις φέρνουν το κόμμα του να έχει δυναμική γεγονός που ενδεχομένως να συνέφερε το Ποτάμι να γίνουν εκλογές άμεσα, ο ίδιος είναι θεσμικός «όπως και…
η πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

 Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, καλύτερο θα ήταν να προωθηθεί μια προσωπικότητα ενωτική για την Ελλάδα και όχι να βγει κάποιον από τα «κομματικά ντουλάπια».
Σχετικά με τις διεργασίες συμμαχιών στις οποίες προτίθεται να συμμετάσχει, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι οι επερχόμενες εκλογές όποτε και αν διεξαχθούν θα είναι οι πρώτες στις οποίες ο λαός θα κληθεί να επιλέξει κόμματα για συνεργασίες.

Επίσης  υπογράμμισε πως στο κόμμα του δε «λιγουρεύονται καρέκλες» και οι συνεργασίες θα κριθούν με βάση τις τοποθετήσεις των κομμάτων σε συγκεκριμένες απόψεις. Πρόσθεσε ότι τον ενδιαφέρει να κυβερνηθεί η Ελλάδα και ότι η χώρα θα πάει καλά οικονομικά μόνον όταν αυξηθούν οι εξαγωγές, οι οποίες πρόσφατα καταγράφτηκε ότι μειώθηκαν κατά 20%.
 Τέλος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δήλωσε ότι το 6,5% είναι ένα καλό αρχικό ποσοστό για το κόμμα του, παραμένει όμως μικρό για να αλλάξει τη χώρα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *