ΣΟΚ στην Καρδίτσα: Πακιστανός βίασε ανήμπορη ηλικιωμένη

Νέα φρίκη με δράστη νεαρό Πακιστανό αποκαλύπτεται αυτή τη φορά σε χωριό της Καρδίτσας
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της 26 Μαΐου, ο δράστης εισέβαλε σε αγροτικό σπίτι 74χρονης ηλικιωμένης…

η οποία είναι γνωστό στο χωριό ότι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα αφού ζει καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι. Η γυναίκα έχει επίσης χρόνια σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα…

Το κτήνος από το Πακιστάν αφού διέρρηξε την πόρτα της οικίας, πήγε στο δωμάτιο της ανήμπορης γυναίκας, έσκισε τα ρούχα της και την βίασε.

Στη συνέχεια ο Πακιστανός αφού ικανοποίησε τις άρρωστες ορέξεις του έσπευσε να εξαφανιστεί.

Την επόμενη μέρα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους, το αποτρόπαιο συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της περιοχής προσπάθησαν να εντοπίσουν τον Πακιστανό αλλά το γεγονός είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού στον κάμπο της Καρδίτσας ζουν και εργάζονται πολλοί αλλοδαποί στα κτήματα των ντόπιων σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Εξαιρετικά περίεργο είναι το γεγονός γιατί δεν υπήρξε τόσες μέρες ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας ενός τόσου σοβαρού συμβάντος αλλοδαπού κατηγορούμενου για κακούργημα που εισέβαλε μέσα στο σπίτι της ανήμπορης 74χρονης γυναίκας και την κακοποίησε.

Πρέπει να σημειωθεί κατά τις ίδιες πληροφορίες ότι ο καταζητούμενος Πακιστανός φέρεται να έχει χτυπήσει άγρια το θύμα πριν από τις ασελγείς πράξεις. 

newsbomb.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *