Εδω ΕΡΤ.. Εδω ΕΡΤ…Η χειροπέδη των ΜΑΤ και οι Αλυσίδες της Παραπληροφορήσεως

Σας μιλούν οι « ελευθεροι απολυμενοι»

« ..Καλούμε όλους τους πολίτες στο Ραδιομέγαρο.!!! για να υπερασπιστούμε τη φωνή της Δημοκρατίας…» Φωναζε ο «συγκινημενος»  εκφωνητης… « Όταν τα τηλέφωνα σιγήσουν, αυτό που θ’ ακούγεται δεν θα είναι ΕΡΤ.!! Δεν θα…..
είναι οι εργαζόμενοι της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης…»

  Προσπάθησα,  έστυψα το μυαλό μου να καταλάβω το βάθος και το νόημα  την πεμπτουσία της « διανοήσεως»  αυτών των ανθρώπων που εδώ και 5 μήνες έχουν ιδιοποιηθεί ένα δημόσιο κτήριο για το οποίο πληρώνουμε όλοι εμείς και το αποτέλεσμα , η κατάληξις ήταν  πάντα η  ίδια αυθόρμητη ανάδρασι:
Κατοικούν αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα? Λειτούργει ο εγκέφαλος των? Παράγει  σκέψεις, συνειρμούς ,  κρίσεις? Ή είναι απλώς γραμμόφωνα με ευμεγέθη στόμαχο και ανάλογο πεπτικό- αποχετευτικό  σύστημα..

Όταν είναι γνωστό  τοις πάσι και χωρίς το “ wi fi”   που εξήγγειλε προσφάτως ο Πρωθυπουργός μας, ότι η ΕΡΤ  εχει υπέρ- πολλαπλάσιο κόστος λειτουργίας, εξαπλάσιο προσωπικό, ασήμαντη μονοψηφίου αριθμού τηλεθέασι,  αδιαφάνεια στην διαχειρισι , υπερωρίες που πλησιάζουν τις βασικές ώρες εργασίας ,  προνόμια και μισθούς που υπερβαίνουν εκείνα των  υπαλλήλων της βουλής,  και οι οποίοι με « το έτσι μ αρέσει  έτσι θέλω» είχαν καταλάβει  το Ραδιομεγαρο και τον εξοπλισμό του ως εάν  ηταν περιουσία του πατερούλη τους  ή προίκα  της γυναικούλας των..

Θυμάμαι την προσβλητική θλιβερή αδιαφορία της ΕΡΤ και των δημοτικών  ραδιοσταθμών  για την αναμετάδοσι της πληροφορίας , όταν ο τεθνεώς θαυμαστής του Κάστρο, αλήστου μνήμης, Τσαβες, τον Μάιο του 2007 έκλεισε  το τελευταίο ιδιωτικό αντιπολιτευόμενο κανάλι  RCTV στη Βενεζουέλα,  ο στρατός  κατέσχεσε  τους αναμεταδότες του σταθμού, ενώ ο ίδιος ως γνήσιος κομμουνιστής   δήλωνε ότι « ο νέος σταθμός που πήρε τη θέση του RCTV τα ξημερώματα της Δευτέρας θα εκφράζει καλύτερα τη σοσιαλιστική επανάσταση που έχει ορκιστεί να ηγείται».

Διότι  η μεγαλύτερη καταστροφή πέραν της οικονομικής, από την  λειτουργία  της ΕΡΤ ,  ήταν η κλασσική  αριστερόστροφη διδασκαλία « βαθειάς ψυχής»* της ΕΡΤ που αποτελούσε  το καθημερινό βήμα της αριστερής νομενκλατούρας,  της ελιτ του λαϊκισμού ,της παραπληροφορήσεως και της κομμουνιστικής θεωρήσεως- σχολιασμού  κάθε απόψεως ή γεγονότος , από το πεδίο της ιστορίας έως την επιχειρηματικότητα.

Στην ουσία η ΕΡΤ όπως και η σημερινή αποχαυνωμένη εκφυλιστική « παιδεία»  που παρέχεται στους νέο-ελληνόπαιδες  –  μελλοντικούς πολίτες της νέας σοβιετίας –  από τους στρατευμένους   λειτουργούς-  καθηγητές του ΠΑΜΕ και της αναρχίας   είναι ταυτόσημη με την  φωτογραφία της χειροπέδης στα κάγκελα της εσόδου της ΕΡΤ, που τοποθέτησαν τα ΜΑΤ.  Συνειρμική ενός μυαλού παιδιόθεν αλυσοδεμένου μπλοκαρισμένου ακινητοποιημένου στην λίθινη ολοκληρωτική εποχή του κομμουνισμού με τις αλυσίδες της παραπληροφορήσεως της  ΕΡΤ,..  της κάθε ΕΡΤ

Βεβαίως  όχι με ιδιαίτερη έκπληξι ειδα ότι ο « λαός» που προσέτρεξε στην έκκλησι του εκφωνητή του Πολυτεχνείου, ( με συγχωρείτε )  της ΕΡΤ εννοούσα ( να « άγιες μέρες»  που έρχονται,   μπέρδεψα τις σχολικές εθνικές εορτές των νεοελλήνων)  ήσαν τα γνωστά αφρίζοντα πρόσωπα εκπάγλου ηρεμίας, ξεχωριστής ομορφιάς και αρχοντικής βλαχιάς  που εκπροσωπούν το αριστερίστικο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν είχαν αφιχθεί εισέτι,  οι  πολιτισμένες συνιστώσες,  θαυμαστές και θαυμάστριες του Άρη –  του Αρχηγού των Άτακτων-   με το ευγενές ενωτικό πανό « ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ»

Την ιδια ήμερα οι Financial Times δημοσίευαν άρθρου Έλληνος καθηγητή που κατέληγε ως έξης : http://www.ft.com/intl/cms/s/0/dc877c6e-46df-11e3-9c1b-00144feabdc0.html
«   Το κοινοβούλιο περιλαμβάνει νεοναζί, σταλινικούς, μαοϊκούς, ριζοσπάστες αριστερούς, λαϊκιστές, δεξιούς και πολυάριθμους υπερασπιστές παρανοϊκών θεωριών συνωμοσίας.
Οποιος διαβάζει αυτό το άρθρο και δεν κατοικεί στην Ελλάδα θα πρέπει να έχει τρομοκρατηθεί. Δεν πρόκειται για γεγονότα καθημερινά σε μία ευρωπαϊκή δημοκρατία. Ωστόσο, αν επισκεφτεί κανείς την Ελλάδα θα εντυπωσιαστεί από την απάθεια των πολιτών, αφού οι περισσότεροι από εμάς παρακολουθούμε αυτά τα τρομακτικά γεγονότα σαν θεατές ενός ποδοσφαιρικού αγώνα
Στα πανεπιστήμια το διοικητικό προσωπικό έχει κλείσει όλα τα κτήρια και απαγορεύει κάθε δραστηριότητα- όχι μόνο διοικητική αλλά και ακαδημαϊκή Οι εξετάσεις  και οι παραδόσεις έχουν αναβληθεί , δεν επιτρέπεται στους καθηγητές να εργάζονται στα γραφεία τους ή να συναντούν τους φοιτητές .Ομάδες απεργών ριζοσπαστικών σπουδαστών  και  αγανακτισμένων ενοχλημένων αριστερών πολιτών περιπολούν στους χώρους των πανεπιστημίων..
Οι σπουδαστές είναι απελπισμένοι και τρομαγμένοι όπως τα περισσότερα μέλη του καθηγητικού σώματος. Ταυτοχρόνως κυβέρνησις και απεργοί είναι αποφασισμένοι και δεν υποχωρούν.
Η λεξις συμβιβασμός στην Ελλάδα έχει εξευτελιστική σημασία .Και ποια είναι η συνέπεια? Ουδείς ενδιαφέρεται για αυτά.  Υπάρχουν αλλά πλέον ενδιαφέροντα και σημαντικά στα βράδυνα νέα:  Πολιτικές δολοφονίες.»

Ιασων

Για την βαθειά ψυχή , διαβάστε στο διαδίκτυο ανάρτησι με τίτλο .  « Πλούσια, Παχειά, Κούφια, Ψεύτικα Λόγια…»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *