Κέρκυρα: Αστυνομικός Διευθυντής απελευθέρωσε χούλιγκαν !

Κωμικοτραγικές καταστάσεις που αμαυρώνουν την εικόνα της ΕΛ.ΑΣ, συνέβησαν το Σάββατο στο γήπεδο της Κέρκυρας, μετά τη λήξη του αγώνα την ομώνυμης ομάδας με τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί την ώρα που φρόντιζαν για την ομαλή αποχώρηση των διαιτητών και των παικτών από τον αγωνιστικό χώρο, δέχτηκαν φραστική επίθεση από ένα άτομο που βρισκόταν έξω από τα….
αποδυτήρια.

Ειδικότερα, το άτομο αυτό εξύβριζε τους διαιτητές και όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να απομακρυνθεί από το χώρο, εκείνος άρχισε να τους απειλεί και να τους λοιδορεί.

Αμέσως τότε, επιχείρησαν να τον συλλάβουν, αλλά έκπληκτοι είδαν τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεοχάρη Γιώτη να τους επιπλήττει επειδή τόλμησαν να πιάσουν τον χούλιγκαν!

Μάλιστα ο κ. Γιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες του directnews.gr, απέτρεψε βίαια έναν υπαστυνόμο να του περάσει χειροπέδες…

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ταραξίας κατά… διαβολική σύμπτωση είναι “αφισοκολλητής” της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Άντζελας Γκερέκου, με την οποία ο κ. Γιώτης διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Το εκπληκτικότερο όλων είναι ότι όταν κάποιοι έντιμοι αστυνομικοί θέλησαν να καταγγείλουν το περιστατικό στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ τους απάντησαν, ότι εάν επιμείνουν σε έγγραφες καταγγελίες «θα βρουν τον μπελά τους»!!!

Αλήθεια, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Λευτέρης Οικονόμου, θα ασχοληθεί με τα “έργα και τις ημέρες” του κ. Γιώτη στην Κέρκυρα, ή μήπως φοβάται και αυτός το «σύστημα Γκερέκου»;


http://directnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *