Καθημερινά η Δημ. Συμμαχία ζητά εκλογές ή κυβέρνηση εθνικής ανάγκης

Καθημερινά πλέον η Δημοκρατική Συμμαχία ζητά τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης.
Τόσο η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη όσο και επιτελικά στελέχη του κόμματος, με κάθε ευκαιρία τονίζουν ότι τώρα ο σχηματισμός μιας τέτοιας κυβέρνησης είναι επιτακτική ανάγκη ενώ εναλλακτικά υποστηρίζουν πως είναι μονόδρομος η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης, αφού πρώτα χαρακτήρισε την….
κυβέρνηση ανίκανη και ανύπαρκτη, ανέφερε ότι μια υπερκομματική κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης είναι η λύση για να προστατευτεί η νομιμότητα και η Δημοκρατία.

«Αλλιώς, οι λογικές της επαναστατικής γυμναστικής, του λαϊκισμού, της ανευθυνότητας και των ακροτήτων θα συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο, στη διάλυση και στο να έρθουμε πιο κοντά στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και τις καταστροφικές της συνέπειες», συμπλήρωσε.

Ταυτόχρονα η Δημοκρατική Συμμαχία επισημαίνει πως το βαθύ κούρεμα στο χρέος σηματοδοτεί βαρύ πλήγμα για τη διεθνή φερεγγυότητα της χώρας.«Είναι το αποτέλεσμα ενεργειών και παραλείψεων της κυβέρνησης, όπως ήταν η άρνησή της να μειώσει δραστικά τις κρατικές δαπάνες και να ανοίξει τις κρατικές επιχειρήσεις στις δυνάμεις του ανταγωνισμού και της επιχειρηματικότητας», δήλωσε ο Δημήτρης Ζαφειριάδης.

Επεσήμανε επίσης πως προϋπόθεση για να σταθεί τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα ξανά στα πόδια της είναι να γίνει νοικοκύρεμα στο δημόσιο και αλλαγές με στόχο να προσελκυσθούν νέες ιδιωτικές επενδύσεις που θα φέρουν θέσεις εργασίας για να βρουν δουλειά οι χιλιάδες άνεργοι.
http://briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *