Από ραδιόφωνο του Βόλου απάντησε στις καταγγελίες Μιχελάκη η Κ. Μπατζελή

ΑΚΟΥΣΤΕ: Για “ψευτοκριτική, ψευτοδιλήματα και ψευτοπολιτική” μίλησε νωρίτερα, στο “Marconi Radio 96,1 F.M.” του Βόλου και στην εκπομπή “Συμβαίνει Τώρα” του Αντώνη Κουμιώτη, η πρώην Υπουργός και Βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή, απαντώντας σχετικά με τις καταγγελίες του Γιάννη Μιχελάκη, μη διστάζοντας να….
καταλήξει λέγοντας πως “ο κ. Μιχελάκης ακολουθεί επικοινωνιακή πολιτική λαϊκού τύπου… δεν έχει ιστορικότητα…, αλλά διαθέτει εντελώς διαφορετική Παιδεία από τον κ. Σαμαρά…”.

Ακούστε τις σχετικές της δηλώσεις:

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης κατήγγειλε παράνομες προσλήψεις, την ώρα κατά την οποία όπως σημειώσε, η κυβέρνηση δήθεν περιορίζει το σπάταλο κράτος.

Υπενθυμίζοντας τη σύσταση 70 νέων γραμματειών και νέων κρατικών δομών και τις 30.000 προσλήψεις το 2010, τόνισε πως μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό η κυβέρνηση δημιούργησε 84 θέσεις μετακλητών με συνολικό κόστος 3.438.178 ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη, μόνο στα γραφεία των αντιπροέδρων και ορισμένων υπουργών απασχολούνται 234 υπάλληλοι εκ των οποίων οι 176 είναι διορισμένοι.

Ανέφερε δε πως η ΝΔ θα συνεχίσει την έρευνα για πρόσθετα στοιχεία.

Front page New

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *