Τελευταία Νέα

Αυτό το Πάσχα ας κάνουν αυτό που θα τους πούμε εμείς!!

Εδώ και δυο χρόνια η Ελλάδα και Έλληνες παρουσιαζουν μια τάση γενικής κατάθλιψης λογω της κακης οικονομικης καταστασης της χώρας μας. Το σοκ που……
έχει δεχτεί ο Έλληνας από το βομβαρδισμό των ΜΜΕ και την προπαγανδα περι συλλογικης ενοχής μας για την κατασταση που εφτασε η χώρα.
Προτεινω αυτο το Πασχα να αναστρεψουμε τους ρολους να αναγκασουμε την κρατική τηλεόραση ΝΕΤ, ΕΤ1 , ΕΤ3 να αναπτερώσει το ηθικό του Έλληνα πολίτη με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Σάββατου και της Κυριακή του Πάσχα και ενα βιντεο αφιερώμενο στο Euro 2004 και την πορεια της εθνικης μας αλλά και στιγμιότυπα από τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004

τα τηλέφωνα της ΕΡΤ είναι:

Μουρούζη & Ρηγίλλης 4 (είσοδος από Ρηγίλλης)
Αθήνα
10674

210-7407070 ή 6066000 (εκτροπή Κ.Ε.Ε.Π)

Ας κανουμε ενα τηλέφωνο για να αλλάζει λιγο η γκριζαδα

Ας ζητήσουμε ευγενικά να ανακρουστεί ο εθνικός ύμνος και να προβληθούν στιγμιότυπα από τον θριαμβο της εθνικης μας το 2004 και τους ολυμπιακούς αγώνεςτου 2004.

Ελπίζω πως ολοι θα βοηθησουμε!!

Γιάννης , ένας blogger

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΡΣΕΝΟΚΥΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  +
  +ΩΙΛΙΦ+ΦΙΛΙΩ+
  +

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΒΓΗΤΕ ΜΩΡΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΩΜΕ ΣΑ ΤΡΑΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2011 ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

  Reply
 3. Ανώνυμος

  http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

  Συμβάλετε με την ενεργή συμμετοχη σας και την γνώσης σας, στην συγκρότηση του πλανητικού δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου και τις Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

  Μέσω των ιστοτόπων: 1. Απολλώνιο Φως .. Η Απολλώνια Αδελφότης, 2. Η Απολλώνια Αδελφότης Ελλήνων και 3. Δίκτυο Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου, επιδιώκουμε την αφύπνιση, καλλιέργεια και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, παράσχοντας γνώση επί πολλών γνωστικών αντικειμένων. Επιδιώκουμε δε διά αυτών κατά κύριον λόγο, την οργάνωση Ελλήνων σε Κοινότητες και Εκκλησιες του Δήμου και την συγκρότηση τις καθοοδηγούσας αυτές, Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

  Η αφύπνισης μας είναι το πρώτο χρήσιμο και αναγκαίο, αλλα όχι επαρκές βήμα και η αφυπνιστική διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα.Όμως το δεύτερο και αναγκαίο βήμα, παράλληλα με το πρώτο αυτό τις αφύπνισης, πρέπει να είναι η οργάνωση των Eλλήνων σε δρώσες Κοινότητες Eκκλησιες τους Δήμου, ατλώντας οργανωτικές πρακτικές και δομές από το πολιτιστικό τους περιβάλλον και το ιστορικό τους παρελθόν.

  Σε αυτές τις Κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου, οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώσουν τον αυτοδιοικητικό τρόπο οργάνωσης τις κοινωνίας τους και των συγκυριών δεδομένων, αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση τους και την κυριαρχία τους επί τις πατρίδος των.

  Σε αυτές τις κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώνουν την Σοφια, Αρετή, Λογικότητα, Αδελφότητα, Ενότητα το Επιχειρείν και το Αυτοδιοικείν.

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΔ.ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΧΙΛΙΕς ΦΟΡΕς ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΟΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ Κ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΝΦ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *