«Θυσίες από το λαό» ζήτησε και ο Μπέης στην εκπομπή του Παπαδάκη!

Δεν πιστεύαμε στα αφτιά μας!!! Αυτά που έλεγε ο καθηγητής Κώστας Μπέης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη σήμερα το πρωί όχι μόνο δεν «ακούστηκαν» αντιμνημονιακά, αντιθέτως, ήταν εντελώς μνημονιακά ζητώντας από τον ελληνικό λαό να κάνει θυσίες! Τι άλλο είπε ο καθηγητής; Εστιάστηκε αποκλειστικά και μόνο στο θέμα κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας και στην αντισυνταγματικότητα του Μνημονίου, ενώ ερωτηθείς για το τι πρέπει να γίνει, απάντησε -ως ένας ακόμα άνθρωπος του συστήματος- ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού είναι αναπόφευκτες! Και ότι εκείνον δεν τον τρομάζουν οι θυσίες γιατί είναι παιδί της κατοχής και….
έχει γνωρίσει την πείνα. Είπε επίσης, ότι τα μέτρα εάν τα πέρναγε η κυβέρνηση ως δικά της, και όχι με τις υποδείξεις της τρόικα, τότε θα είχαν «νομιμοποίηση»!

Δηλαδή, με άλλα λόγια, δεν είπε κουβέντα αν πρέπει ή δεν πρέπει να πληρώσουμε (για να ζητά θυσίες από το λαό μάλλον θεωρεί ότι πρέπει να «πληρώσουμε»), αν τα δάνεια είναι παράνομα, αν ο ελληνικός λαός έχει ή δεν έχει άλλα να δώσει στους τοκογλύφους! Δεν είπε κουβέντα για την Ολιγαρχία, για τα κλεμμένα, για τα σπαταλημένα! Αυτός, που ξύπνησε τώρα ενώ άλλοι φωνάζουμε εδώ και ένα χρόνο, ήρθε να μας πει -ο αγουροξυπνημένος- ότι το μόνο πρόβλημα είναι η κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας και ότι τα μέτρα είναι -αυτό καταλάβαμε- αναγκαία!

Έτσι εξηγείται πώς έγινε και ξύπνησαν τώρα, ξαφνικά, όλοι αυτοί οι καθηγητάδες! Είναι η τελευταία εφεδρεία του συστήματος, το οποίο πανικόβλητο από την καθολική του κατάρρευση, τους σήκωσε από τον βαθύ τους ύπνο και τους είπε: κάντε αντίσταση τώρα, ανέξοδη, αλλά με ένα όρο: να πληρώσουν τα κορόιδα έτσι κι αλλιώς!

Κύριε Μπέη, το θέμα είναι τόσο εθνικό όσο και κοινωνικό. Μέχρι τώρα η Αριστερά εστίαζε στο κοινωνικό -παραβλέποντας το εθνικό- και τώρα μας προκύψατε εσείς να εστιάζετε στο εθνικό αδιαφορώντας για το κοινωνικό.

Το θέμα κύριε Μπέη, που τώρα ξυπνήσατε, για να σας ενημερώσουμε και εμείς που είμαστε ξύπνιοι και στα κεραμίδια από τον Μάιο, είναι και εθνικό και κοινωνικό: δηλαδή, αγώνας και για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ αλλά και για την άρνηση του ΧΡΕΟΥΣ! Δεν θα επιτρέψουμε εσείς και η γεροντοπαρέα σας, των πανεπιστημιακών, να αποπροσανατολίσετε με τη σειρά σας τον ελληνικό λαό! Καταλάβατε κύριε Μπέη; Εάν όχι, πίσω στον ύπνο σας τώρα! Και, σε ό,τι αφορά τα σενάρια ότι θα φτιάξετε κυβέρνηση προσωπικοτήτων, μία συμβουλή κύριε Μπέη: μην αρνηθείτε το χρέος, συνεχίστε να ζητάτε και εσείς να πληρώσει ο λαός και θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα! Καταλάβατε κύριε Μπέη; Γιατί τυγχάνει να γνωρίζουμε…

Υ.Γ.1. Ό,τι και να κάνετε κύριε Μπέη ο ελληνικός λαός στο τέλος θα ξεσηκωθεί! Το μόνο που καταφέρνετε με αυτές τις θέσεις είναι να μπαίνετε και εσείς στο κάδρο!

Υ.Γ.2 (σχετικό – άσχετο) Μα και ο Μπαμπινιώτης αντιμνημονιακός; Αυτό κι αν είναι «σημείο των καιρών»…

http://www.tsantiri.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

41 Comments

  1. Ανώνυμος

    3.25
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
    Ο ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΜΕ Κ Α Θ Ε
    ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟ DNA ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
    ΕΧΕΙ Υ Π Θ Η Κ Ε Υ Θ Ε Ι
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Α Ν Α Τ Ρ Ε Ψ Ο Υ Μ Ε
    ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Βγαίνουν τώρα οι κύριοι Γιώργος Κασιμάτης, Κώστας Μπέης και κάποιοι άλλοι, παρέα με το Μάνο να μας μιλήσουν για την κατάλυση του Συντάγματος;

    α). Η ψήφιση του νόμου για την Ιθαγένεια δεν ήταν αντισυνταγματική πράξη; Γιατί δεν ευαισθητοποιήθηκαν εδώ οι Κασιμάτηδες, Μπέηδες και ΣΙΑ;

    β). Ο Καλλικράτης, που χωρίζει την Ελλάδα σε καντόνια και θέτει τις βάσεις του εθνικού τεμαχισμού της χώρας δεν ήταν αντισυνταγματική πράξη; Και εδώ σιγή ιχθύος όταν ψηφιζόταν…

    γ). Τα πραξικοπήματα εναντίον της Παιδείας, της Ορθοδοξίας, των ιστορικών και εθνικών μας συμβόλων δεν είναι αντισυνταγματική πράξη; Αυτά τα προωθούν και οι «ευαίσθητοι» της «συνταγματικής νομιμότητας»!!!

    δ). Η εισβολή και κατοχή της χώρας από τους λαθρομετανάστες, ο στιγματισμός, σαν «ρατσισμός» κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εναντίον αυτού του εγκλήματος, αλλά και εναντίον όλης της ελληνικής κοινωνίας, δεν είναι αντισυνταγματική πράξη;

    Εδώ όχι μόνο δεν μιλούν, αλλά συμβάλλουν ενεργά στην κατάλυση του Συντάγματος!!!

    ε). Τέλος τα εκλογικά πραξικοπήματα δεν είναι αντισυνταγματική πράξη; Δεν είναι αντισυνταγματική πράξη, η οποία καταλύει κάθε έννοια της λαϊκής κυριαρχίας, να εκλέγονται νομαρχιακοί και δημοτικοί άρχοντες με ποσοστά γύρω στο 15% !!!

    Αυτά τα λίγα παραδείγματα αρκούν για να δείξουν ΟΛΗ την υποκρισία και ΑΠΑΤΗ των ΟΨΙΜΑ, πολύ όψιμα, ακαδημαϊκών διαμαρτυρόμενων!!!

    Βεβαίως, όταν ψηφιζόταν το Μνημόνιο, ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς δεν ψέλλισε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Οι "πανεπιστημιακοι" μιλανε για την ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ….

    Οσοι δεν ειστε ηλθιοι θα καταλαβετε τι σημαινει κατι τετοιο τη δεδομενη στιγμη…γιατι κανεις δεν υποσχεται οτι η αλλαγη θα ειναι θετικη…

    Η αλλαγη του Συνταγματος ειναι κατι που επιθυμει διακαως ο Γιωργακης για να κατστρατηγησει τη υπαρξη Ελληνικου Εθνους…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    10.00 Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΚΟΦΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ. ΕΛΛΗΝΑΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΥΛΕΤΙΣΤΗ
    ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ
    ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟ
    ΠΑΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ??
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ
    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ
    ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑ Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Η
    ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ
    ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΑ
    ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ Η Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ο Φ Η ΜΑΣ
    ΜΕ ΜΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Η ΣΥΜΒΑΣΗ
    ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Υ Π Ο Θ Η Κ Ε Υ Τ Η Κ Ε
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ Π Α Ν Τ Α !!!
    ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΚΙΝΗΤΗ,ΑΚΙΝΗΤΗ Κ ΡΕΥΣΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
    #ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ#
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ
    ΕΠΙΒΑΛΡΤΑΙ Η Ε Ξ Ε Γ Ε Ρ Σ Η!!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    kala katheste kai diabazete ton kathe apithano. aytos pou egrapse to arthro mporei na einai skepsou enas oikodomos amorfotos. mporei me ayta pou akouse ayta na katalabe, pou na brei myalo na katalabei ti pragmatika eipe?? episis mporei apla na einai probokatoras. mporei na thelei na apoprosanatolisei thn prospathia pou ksekinaei. pantws na perimenete kai alla tetoia. logiko einai na polemane opoion bgainei kai leei 2 pragmata swsta. kai emena twra na deis posoi tha me brisoun, thn danah pio panw.. pare gia paradeigma ton "fyletisth". apo to nick kai mono katalabaineis gia ti atomo prokitai. ellhnas kai fyletisths den ginetai apla. diabaste ligo istoria na morfothite. telospantwn, mhn mperdebeste me tis seirines.. ksanalew logiko einai na polemane opoion anthrwpo prospathei na mas ksypnisei kai na pei 2 pragmata swsta. perimenete kai allous tetoious. epishs se kathe sxolio pou tha kanete swsto kai gia to kalo twn ellhnwn tha bgainoun na sas brizoun kai na sas krazoun, ayth einai h douleia tous. mhn akoute tous blakes kai aytous pou mas theloun me skymeno to kefali. o allos pio panw leei dld mia zwh twn morfomenwn anthrwpwn= mia bradya dikh tou. pare kai katalabe twra ti blakeia exoun riksei sthn koinwnia!! einai gia gelia dhladh..

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ,ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ.

    Reply
  8. Αναστασία Α.

    Αυτά που είπε ο Μπέης το πρωί τα άκουσα. Όταν είπε ο άνθρωπος ότι θα πρέπει να έχουμε υπ' όψη μας ότι θα περάσουμε δύσκολα από οικονομική άποψη, εννοούσε φυσικά ότι οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουμε για να σωθούμε δεν θα είναι χωρίς κανένα κόστος. Αλήθεια, αν αρνηθούμε το τοκογλυφικό δάνειο δεν είναι φυσικό επόμενο ότι θα στερηθούμε έως ότου αποκτήσουμε πάλι τη δική μας παραγωγική διαδικασία ; Έτσι όπως βοηθήσαμε να έρθουν τα πράγματα θα πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα, αν θέλουμε την ελευθερία μας. Αγώνας χωρίς θυσίες δεν είναι δυνατόν να υπάρξει δυστυχώς. Βέβαια δεν τα φάγαμε μαζί, αλλά τόσες δεκαετίες είχαμε βάλει τον αυτόματο πιλότο και εμπιστευόμαστε το πολιτικό σύστημα χωρίς καθόλου να το ελέγχουμε, διασκεδάζοντας πολλοί από εμάς στα σκυλάδικα, επιδιδόμενοι στο life style και σε ότι άλλο άχρηστο και ψυχοπνευματικά ζημιογόνο μας πάσαραν. Όσοι δεν ψηφίζαμε με κίνητρο το προσωπικό όφελος το κάναμε επηρεασμένοι από διάφορες ιδεοληψίες, πιστεύοντας σε διάφορους "-ισμούς". Τώρα ήρθε η ώρα του απολογισμού των βλακωδών επιλογών μας.

    Reply
  9. Δημήτρης Βερούκας

    Αυτός ο άθλιος αρθρογράφος όνομα δεν έχει?
    Όταν συκοφαντείς με αυτόν τρόπο πρέπει τουλάχιστον να λές ποιός είσαι .

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΡΓΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ….ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠ΄ΑΥΤΑ…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ?? ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ"…. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??????

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ''ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΦΘΟΝΙΑ…
    ΚΙ ' ΠΝΕΥΜΟΝΟΚΟΝΙΑΣΗ..ΚΙ 'ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ..ΡΟΜΠΟΤ ΑΝΘΡΩΠΟΜΗΧΑΝΣΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΠΝΕΥΜΑΤΙΩΣΗ…ΚΑΙ ΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΧΑΠΙ!!
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ..ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ …ΜΕ SUPER ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ..ΘΑ ΠΛΕΕΙΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ………….ΞΕΡΝΑΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ..ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.. ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΔΑΣΗ …ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ''!!!… ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ… αφιερωμένο εξαιρετικά στους επαναστάτες συνειδήσεως!

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ …ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!

    ΔΑΝΑΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ'' ΔΙΑΦΩΝΩ!!

    FYLETISTHS

    Reply
  13. Ανώνυμος

    αρθρογραφε την κανεις καλα την προπαγανδα αυτη που σου επιβαλει ο αρχηγος σου αλλα δεν θα προλαβεις να παρεις τα μπραβο του αυτος θα φυγει γιατι εκεινη τη στιγμη θα τον προστατευσουν [φυγαδευσουν} εσυ που θα πας?

    Reply
  14. Ανώνυμος

    @10:42 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΑΝΑΗ ΚΑΘΕ ΠΟΜΠΩΔΗΣ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ Π[ΑΤΑΓΩΔΩΣ ΕΙΤΕ ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΑΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821. Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ" ΚΑΙ "ΘΑ ΕΡΥΕΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ-ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ-ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΙΣΩ".

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΟΜΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΟΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΦΤΑΣΕ ΩΡΑ (ΦΡΟΝΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΙΩΠΗΛΟ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΓΟ.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΦΥΛΕΤΙΣΤΗ
    ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ
    ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ Ε Λ Λ Η Ν
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ
    ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ
    Κ Υ Ρ Ι Ο Λ Ε Κ Τ Ι Κ Α
    ΚΑΙ Π Ι Σ Τ Ε Υ Ω ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
    Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Η Κ Α Ν
    ΕΙΝΑΙ Η Ε Λ Π Ι Δ Α
    ΓΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?????
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120
    ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ε Ξ Ε Γ Ε Ρ Σ Η
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ.
    ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΚΑΙ Η ΜΟΡΑ ΜΑΣ!!!!!

    ΔΑΝΑΗ

    Reply
  16. agistri

    υπάρχουν δυο ειδών θυσίες. Η μία, όταν σου βάζουν το πιστόλι στο κρόταφο ( Μνημόνιο – δανειακή σύμβαση- ελεγχόμενη αναδιάρθρωση).
    Η άλλη, όταν πάρεις ΕΣΥ την απόφαση και οδηγήσεις ΕΣΥ την χώρα έξω απο όσα και όπως είναι εγκλωβισμένη.
    Δηλαδή, η δια της βίας κατάργηση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος της κομματικής κλεπτοκρατίας, την άρνηση αναγνώρισης της νομιμότητας του εξωτερικού χρέους, την άρνηση δικαιωμάτων στους πιστωτές, την εθνικοποίηση των τραπεζών και των τεως ΔΕΚΟ, την έξοδο από την ζώνη του ευρώ και την επαναφορά της δραχμής κλπ. σηματοδοτεί μια πορεία ανεξαρτησίας και χειραφέτησης του ατόμου και την έναρξη μιας διαδικασίας δημιουργίας ενός νέου πολιτικού συστήματος, της οργανωμένης κοινωνίας στα πλαίσια της απόλυτης Δημοκρατίας.
    Σε μια τέτοια περίπτωση προφανώς απαιτούνται θυσίες για να αλλάξεις την χώρα, τα πρότυπα κοινωνικής, πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής φυσιογνωμίας της οντότητα του Κράτους.
    Σημαίνει ότι απαιτούνται θυσίες και αλλαγή του τρόπου ζωής και απαιτήσεων.
    Αυτή όμως η θυσία, είναι η επαναδημιουργία του "κόσμου", η επαναφορά σε πολιτιστικά πρότυπα της αρχαιοελληνικής μας καταγωγής ( αν πιστεύουμε ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, δεν μπορούμε να είμαστε μαϊμούδες Αμερικάνικης ή Ευρωπαϊκής κουλτούρας, σκέψης, εφαρμοσμένης οικονομίας), είναι απόφαση ζωής ότι για ένα διάστημα θα ζήσουμε με τα εντελώς αναγκαία, είναι απόφαση ότι θα επανατοποθετήσουμε αξιακές αρχές του τι είναι και τι δεν είναι ιδιοκτησία, κοινωνικό αγαθό, δημόσια ιδιοκτησία, δικαιακό σύστημα, ηθική της εξουσίας, τι είναι σε σχέση με το τι είναι σήμερα το Κράτος κλπ.

    Εάν η «Εξουσία πηγάζει από τον Λαό» τότε « ο Λαός είναι η εξουσία» και όχι το κόμμα που κυβερνά ή το κόμμα που αντιπολιτεύεται.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Ο ΜΠΕΗΣ ΕΙΠΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΘΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ. ΜΗ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

    ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΔΑΝΑΗ..ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ''ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ'' ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ…ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΞΥΠΝΗ….

    FYLETISTHS

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ:

    "ΓΙΝΕ ΕΣΥ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

    ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΑΔΕΛΦΙΑ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
    ΜΕ ΤΙΤΛΟ
    #ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ#
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ
    ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ κ.ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ
    ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ!!!!!!!

    ΔΑΝΑΗ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    10:07 ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

    ΤΣΑΠΙ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙ

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ Ο ΜΠΕΗΣ, Ο ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.. ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.
    Α ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΓΙΟΥΣ ΙΣΤΟΥ. ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Ι ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ.

    1975

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΜΠΕΗΣ=ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ,ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ.ΟΥΣΤ ΡΕ!!!

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΑΘΡΟΓΡΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΕΗΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΑΝ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΦΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 180 ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΥΠ'ΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΦΟΒΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΣ.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ
    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΗΜΕΡΑ ΩΡΑ 9 ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ
    ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙΝ ΜΠΕΗ
    ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ
    ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ Π Ο Τ Ε
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ Ε Ξ Ε Γ Ε Ρ Σ Η
    ΜΕ ΒΑΣΗ
    ΤΟ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ 120!!!
    ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΥ
    ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Α!!!!!!!!!!!!

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ.
    ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ
    Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Η
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ
    Κ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ Χ Ε Ρ Ι Α ΜΑΣ!!!
    ΝΑΙ,ΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ
    ΕΙΝΑΙ Η Μ Ο Ν Η ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!!!!!!!

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    O POYLHMENOS TA PHRE PISV TA EPANASTATIKA TOY KI
    RIGMATA TOY TRABIJAN TO AYTI KAI EBALE TIN MOYPI STON KOLO OPOS POLA BOLEMENA KAUIKIA TIS EJOYSI
    AS MHN NOMIZI OMOS POS TON JEXASAN OLI EKINOI OI
    POLITES POY DIABASAN TA OSA TVRA PAH NA MPALOSI
    KAI MHN NOMIZI POS UA EXI ASYLIA OTAN O LAOS UA
    KITAJI ME PRAJI [ EPANASTATIKI ]NA TA BALI ME
    THN EJOYSIA POY EINE KOMATI KAI AYTOS DIKO TIS.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΑΛΑΝΙΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΗΛ.?……ΟΤΙ ''Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ'' ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΛΠ. ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΕΣ ΠΟΡΔΕΣ..ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ''ΑΚΑΔΗΜΙΑ'' ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ… ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ?…ΟΛΟΚΡΗΡΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!…ΟΙ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ..ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ – ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ…ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ..ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ………..ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ…ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ…ΑΧ (ανύπαρκτο)ΑΟΥΒΙΤΣ .. .ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!
    GRECO MASCARA!

    FYLETISTHS

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΑΝ ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ, ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ" ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΥΣΙΕΣ. ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΕΦ ΟΣΟΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1950 ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ, ΟΙ "ΑΝΕΣΕΙΣ" ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    "ΟΣΤΙΣ ΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑΖΕΣΘΑΙ ΜΗΔΕ ΕΣΘΙΕΤΩ"

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ "ΠΝΕΥΜΑΤΑ", ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΑΡΧΙΚΑ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΜΕΤΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΛΠ.
    ΑΡΕ ΛΑΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ! ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!
    ΟΣΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!
    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΛΑΕ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΝΘΗΣΗ ΑΠ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΙΚΟΙ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΧΕΣ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ..

    Reply
  32. Ανώνυμος

    TRIANTA 30 XRONIA TA MILAH O VASILIS LEVENTIS KAI KANIS DEN 8ELI NA AKOUSI TIPOTA TORA HR8AN OLLOI H SOFI NA MAS POUN TIN EKSIPNADATOUS KATOPIN EORTIS: H APODIKSI EINAI OTI TASA XRONIA TA PERNAGAN KALA TORA KSIPNISANE

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *