ΕΔΑνα η καλη Κική, εδαΝα η καλη Κοκό!

(καπου, σ´ ενα Ελληνικο Πανεπιστημιο…Αναρτηση γαλουχημενων απο την.. ΕυρύΠωπη Αριστερατζα, ελληνοπαιδων!)

Οι κλειστες , τυπου Κικής και Κοκούς, επιλογές θριαμβεύουν στις ….
Παγκοσμιοποιημένες Μερες μας, ως ύστατη ευκαιρια “διασωσης”!
Μετα εχουμε εναλλακτικη την …Σαρία! Με σκηνές απο την …ταινια της Δευτερας(Παρουσίας;), στις δημοσιευσεις με τα κομμενα κεφαλια στο πεζουλι! Ανεξαρτητως …λαιμού! “ΠαιδΑγωγικες” μεθοδοι εκπαιδευσης στον φοβο και την υποταγη!

Ή Καμινη λοιπον, ή Γαβριλη!

…Απ την Κική κι απ την Κοκό!

´Η Σα(γ)μαράς ή Τσιπ(ρ)ας! Κι ακομα καλλιτερα, κατατεμαχισμενα “κομματικα” πτωματα!

Το καλλιτερο συμβολαιο υποταγης στην “Παγκοσμιοποιηση με Μονομαχο την Αμερικη”, ειναι η αριστεραντζα της εθνικης αποδομησης, της μαγαρας, της εμμισθης αλλα και εθελοντικής, δουλόφρονης Ελληνοβασίας!
Ποσοι δεν εχουν δει εδω μεσα, “φυτεμενα πληκτρολογια”, να προπαγανδιζουν ολημερις κι ολονυκτις την …Τσιπροσυνη τους!
Τι θα ψηφισουν και θα επιλεξουν οι …οργισμενοι, παρα τον “τενεκε” που θα “ποντισει” ολα τα προβληματα των Αμερικανων και των πατρωνων τους στην περιοχη;
Θα φερει αντιρηση ο τσΤσουπρας στο …Μακεδονικο;
Στο Αιγαιο;
…στην Θρακη;
Στην Κυπρο και τα σχεδια Αν-αν;
…στο ξαρματωμα της Ελλαδας;
…στην βίαιη εποικηση της;
…στα θεματα διαχειρησης του ορυκτου πλουτου;;;
…στην περιφρουρηση και προστασια της εθνικης κληρονομιας;
Θα φροντισει να “καλυψει” την ελληνικοτητα των παιδιων μας;;
…θα προασπισει την γλωσσα, την κληρονομια της;
Θα δει στον Ομηρο, στον Σωκρατη,τον Αριστοτελη, τον Περικλη, στους τραγικους, στον Αριστοφανη, στον Παρθενωνα, στον Ερμη του Πραξιτελους, στον ιερο χωρο του Κεραμικου, στην πληρη ανάσκαπτων αρχαιοτητων περιοχη του Βοτανικου που θα χτισει, έβρεχε Σακελλαριδη, χιονιζε Καμινη, το τζαμι, τις ριζες των παιδιων μας;
Θα “δασκαλεψει” περηφανεια για το γενος, για την ανδρεια, για την αγαπη προς την Πατριδα;
Θα θελησει με την παιδεια να ενταξει στην Ελληνικη κοινωνια, τα στρατα κατοχης που απολυτως συνειδητα επιβαλουν οι μισθωτοι της νεοταξικης εισβολης στην χωρα μας;

Πού θα συμβαλει η πανταχού Παπαρουσα σε καθε ελληνοκτονα δραση, χρυσοπληρωμενη Αριστεραντζικη συνΜωρια, που ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ(!;!;!;),- για να γελασουμε μεχρι δακρυων-, ωστε να λυθει με αξιοπρεπεια και αισθηση του “ανηκειν”, καθε εθνικο θεμα;

Κι απ την αλλη, ως ετερη δεσμια επιλογη, το ΣαγματοΤαγμα των φοβικων, ενοχικων λογω καταγωγης ΔεξιοΜωρων! Ολο το σουρΓέλιο που εκπροσωπηθηκε στα ψηφοδελτια της ευρωβουλης και των αυτοδιοικητικων εκλογων!
Ολο το σουρΓέλιο που υπουργοποιηθηκε για να …εκπροσωπηθει ο Εληνας Πατριωτης που εχυσε αιμα να αναστηθει ο τοπος του, να μεινει Ελληνας στην συνειδηση το παιδι του, στην γλωσσα, στα ηθη και στα εθιμα! Αυτος που Εζησε σκλαβια αιωνων με συνειδηση του ανηκειν, για να τον λενε κι απο πανω και ραγια, οι “ηρωες” του γκωλου!
Εκεινοι που Λακισαν, εκεινοι που μηδισαν, εκεινοι που τουρκεψαν, εκεινοι που πουλησαν την ψυχη τους σε ξενες σημαιες, σε ξενα στρατα, σε ξενες μητροκτονες ιδεες!
Εκείνοι που αιματοκυλισαν τον τόπο χωρις μια συγνωμη για τα εγκληματα τους, εκεινοι που τις επιταγες τους και τα χρεη στους χορηγους τους τοτε, ηρθαν και τα πληρωσαν στις μερες μας ο Κλιντον, ο Μπους, συντομως κι ο Ομπαμας κι ολο το Αμερικανικο κομπολοι!

Κατα τ αλλα εχουμε επιλογη με την ψηφο μας! Ελπιζαμε στις αρχές του χρονου, ευχομασταν ….

http://olympia.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *