Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ Ε.Α.Μ.

Σχόλιαζει ο Περιλής Αθανασόπουλος
Οι επιλογές της κυβέρνησηςΑ.Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είναι τρις,

Να παραιτηθεί άμεσα.
Να ορίσει κυβέρνηση κοινής αποδοχή (Οικουμενική).
Να συνεχίσει το έργο της.
Στην πρώτη περίπτωση θα δείξει ότι….
κατάλαβε την ανικανότητα της τουλάχιστον την τελευταία στιγμή και θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, πράγμα που μετεκλογικά δεν θα υπάρξει περίπτωση αυτοδυναμίας άρα θα πρέπει να σχηματιστεί πολυκομματική κυβέρνηση και άντε τώρα να τα βρει αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα μεταξύ του ώστε να κυβερνήσει, άρα η χώρα για πολύ καιρό θα ταλαντευθεί και στην κατάσταση που την έφεραν θα πάει ακόμα ποιο πίσω, θα δωθεί ομως η δυνατότητα στον Ελληνικό λαό να πάρει την τύχη της χώρας στα χέρια του …!!!
Στην δεύτερη περίπτωση που θα ορισθεί μια οικουμενική τότε όλο αυτό το οικονομικό κατεστημένο θα κερδίσει χρόνο για να οργανωθεί και να σχεδιάσει μία από τα ίδια που έφεραν τη χώρα έως εδώ σήμερα, παρόλα αυτά απλά θα μεταφερθεί το πρόβλημα της χώρας μερικούς μήνες αργότερα αλλά θα υπάρξει μια απομόνωση και αφερεγγυότητα από την Ευρώπη και τον έξω κόσμο…!!!

Στην Τρίτη περίπτωση που αποφασίσει η κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της αποδεικνύεται περίτρανα ότι η χώρα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία οπότε θα πρέπει η κυβέρνηση να ανταποκριθεί σε ότι έχει προσυπογράψει με τους εταίρους και θα χρειαστεί να «επιβάλλει» με κάθε τρόπο τα μέτρα οπότε θα καταδυναστεύσει τον λαό και από τις 4 Νοεμβρίου και μετά «ότι θα σηκώνετε θα αποκεφαλίζεται»…!!!

Καλείται σήμερα ο Ελληνικός λαός να επιλέξει την μία από τις τρις επιλογές που θα είναι η ωφελιμότερη για την χώρα και τον λαό της…!!!

Η Τρίτη επιλογή απορρίπτεται για τους ευνόητους λόγους απώλειας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ…!!!

Η δεύτερη επιλογή απορρίπτεται γιατί θα έχουμε μία από τα ίδια που θα μας επιβάλλει το πολιτικοοικονομικό Ελληνικό κατεστημένο που θα καταδυναστεύσει τον Ελληνικό Λαό για τα επόμενα 50 χρόνια…!!!

Η πρώτη επιλογή είναι η μόνη λύση αλλά και η πιο δύσκολη γιατί θα απαιτηθεί πλήρη αναδιοργάνωση της χώρας σε όλα τα επίπεδα και η τράπουλα σε κάθε επίπεδο θα μοιραστεί από την αρχή.
Τα πολιτικοοικονομικά κατεστημένα της χώρας που δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τον έλεγχο θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να καταπνίξουν κάθε φωνή που θα γεννιέται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας…!!!
Ο Ελληνικός λαός καλείται να δημιουργήσει σε πανελλαδικό επίπεδο ένα ΝΕΟ ΕΑΜ και από αύριο το πρωί και να αρχίσει να το καλλιεργεί στο μυαλό του …!!!
Το ΝΕΟ ΕΑΜ θα πρέπει να έχει αντίκρισμα σε όλο το φάσμα των κοινωνικών φορέων και να λειτουργήσει σε δημοκρατικά πλαίσια τέτοια ώστε να συμμετέχει όλος ο Ελληνικός λαός.
Από αύριο το πρωί να δημιουργηθούν τοπικές λαϊκές συνελεύσεις και να ξεκινήσουν πολιτική δουλειά με κάθε τρόπο…!!!

THOUREIOS

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *