Παραδοχή Γ.Καμίνη: Δεν επλήγη η Χ.A. απο τις πολιτικές διώξεις της κυβέρνησης

O Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης παραδέχεται ότι οι διώξεις σε βάρος της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να πλήξουν το Λαϊκό Σύνδεσμο. Φαίνεται πώς άργησε να το καταλάβει και αυτός, όπως και η κυβέρνηση που επιχειρεί με κάθε μέσο, επιστρατεύοντας ακόμη και τις Ένοπλες Δυνάμεις, να ενισχύσει τα ποσοστά της…
Τα ποσοστά της Ν.Δ. παραμένουν όμως στα ίδια επίπεδα (δεν μιλάμε για το ΠΑΣΟΚ του Ε. Βενιζέλου που καταποντίζεται), ενώ η Χρυσή Αυγή διατηρεί τη δύναμη της όπως προκύπτει από όλες τις δημοσκοπήσεις σε μία περίοδο που η κυβέρνηση έχει ποινικοποιήσει ακόμη και τις λέξεις Χρυσή Αυγή. Όποιος τις αναφέρει κινδυνεύει να πάει στη φυλακή. Πόσο μάλλον να δηλώσει την προτίμηση του στο κόμμα σε μία δημοσκόπηση που καταγράφεται και η τηλεφωνική συνομιλία.


Ο κ. Καμίνης λοιπόν με άρθρο του στους Financial Times υποστηρίζει πώς «οι προσδοκίες του κόσμου ότι οι ποινικές διαδικασίες μπορούν να καταφέρουν ένα μοιραίο πλήγμα στη Χρυσή Αυγή ίσως είναι υπερβολικές». Δεν μιλάει για τις δικές του προσδοκίες ή της κυβέρνησης, απλά τις αποδίδει στον κόσμο. Παραβλέπει επίσης της πολιτικές διώξεις και της βαφτίζει… ποινικές.
Αυτή την παραδοχή, ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να «τελειώσει» όπως πολλοί θα ήθελαν την κάνει ένας από τους πολέμιους της. Ο κ. Καμίνης που έχει στείλει στα Δικαστήρια βουλευτές του κόμματος για τα συσσίτια που οργάνωσαν στο κέντρο της Αθήνας.

Παραδέχεται την ανυπαρξία τους ως Δήμαρχος και επιχειρεί να υποκαταστήσει τη Χρυσή Αυγή προσφέροντας ο ίδιος συσσίτια. Προσδοκά σε ψήφους, αλλά η υποψηφιότητα του είναι ήδη καταδικασμένη προ πολλού. Δεν τον θέλουν πλέον ούτε αυτοί που τον εξέλεξαν.

Ο κ. Καμίνης λέει στο άρθρο του στους Financial Times πώς έχει δημιουργήσει ένα «δίκτυο δομών κοινωνικής στήριξης σε υποβαθμισμένες γειτονιές, μαζί με μέτρα αναζωογόνησης της τοπικής οικονομίας». Υπέρ ποιών όμως δεν μας λέει; Μήπως υπέρ των παράνομων μεταναστών που περιθάλπει και υποθάλπει;

Έχει το θράσος να ισχυριστεί πώς έχει αναλάβει δράσεις για την «ενσωμάτωση των μεταναστών», όταν η Αθήνα έχει πλημμυρίσει από παράνομους μετανάστες και αδειάσει από Έλληνες.
«Η εγκατάλειψη κεντρικών συνοικιών της Αθήνας από το κράτος και τους γηγενείς κατοίκους τους συνοδεύτηκε από τη μαζική έλευση παράνομων μεταναστών χωρίς σχεδιασμό ή υποδομές», υποστηρίζει με απύθμενο θράσος ο κ. Καμίνης. 
Δεν λέει ότι οι παράνομοι μετανάστες οδήγησαν τους γηγενείς να φύγουν από το κέντρο απλά εξισώνει τους Έλληνες με τους παράνομους μετανάστες.
Θέλει μάλιστα να αποτελειώσει το έργο της εκδίωξης των γηγενών από το κέντρο, κάνοντας την Αθήνα Μέκκα των μεταναστών χτίζοντας τζαμιά με λεφτά των Ελλήνων.

Η απόγνωση από τις απόψεις, τις θέσεις και τις πολιτικές που εκφράζει ο κ. Καμίνης και η κυβέρνηση και είναι καταδικαστέες από το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων, οδήγησαν τη Χρυσή Αυγή στα υψηλά ποσοστά που έχει.

Έτσι εξηγείται επίσης γιατί η Χρυσή Αυγή διατηρεί τις δυνάμεις της παρά τις πολιτικές διώξεις και τη φυλάκιση της ηγεσίας της. Αν δε συνεχίσει την ίδια πολιτική η κυβέρνηση και τα πουλέν της όπως ο κ. Καμίνης τότε ο Λαικός Σύνδεσμος θα περάσει δεύτερο κόμμα.

defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *