ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΡΑΔ/ΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ !

Κατα τύχη εχθές, ανοίγοντας το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου μου, και ψάχνοντας να ακούσω κάτι ενδιαφέρον, έπεσα σε κάποιον σχολιαστή (δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του σταθμου),ο οποίος αφ ενός με…
φούντωσε,αφ εταίρου μου προκάλεσε μεγάλη αηδία,διότι ακόμη και σήμερα,μετά από τόσα μαθήματα που πήραμε όλοι μας,και τόσα δεινά που έχουν πέσει στα κεφάλια μας,από την κακια νοοτροπία μας,ο συγκεκριμένος κύριος, προφανώς “ορκισμένος” του κόμματος που υποστηρίζει,απέδειξε για ακόμη μια φορά,πόσο δίκιο έχουν αυτοί που φωνάζουν ρουφιανοι,πουλημένοι δημοσιογράφοι.( Ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις)

 Ο συγκεκριμένος λοιπον ομιλούσε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,τον κ Στρατούλη. Το τί γινόταν δεν περιγράφεται.
Οι ερωτήσεις να πέφτουν,όχι σαν βροχή,αλλά σαν χαλάζι. Από το ένα στο άλλο και από το άλλο στο παραάλλο. Πριν προλαβει ο άνθρωπος να απαντήσει στην μία ερώτηση,τον ..”πυροβολούσε” με άλλη. και όχι ερωτήσεις του τύπου…”τί φάγατε το πρωί”.
Τον ρωτούσε τον καημένο να του αναλύσει με λεπτομέρεια το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ,αν θα έρθει στην εξουσία. Μα είναι δυνατόν κ δημοσιογράφε της πλάκας να συμπεριφέρεσαι έτσι; Απαιτείς μέσα σε λίγα λεπτά να σου αναλύσει όλη την πολιτική στρατηγική του κόμματός του; Αμ και οι ερωτοαπαντήσεις του παγίδες;
Προσπαθούσε να τον εξαναγκάσει να δώσει κάποια λάθος απάντηση για να βγάλει είδηση σε βάρος του.
Πχ…”….άρα δεν θα φορολογήσετε τους εφοπλιστές,έτσι κ Στρατούλη;….”   ‘η “….άρα θα βάλετε κι άλλους φόρους έτσι κ Στρατούλη;…” και ένα σωρό άλλες επικινδυνες ερωτοαπαντήσεις δικές του,που δείχνουν μή τί άλλο την κατάντια ορισμένων δημοσιογράφων,προκειμένου να περάσουν την γραμμή του κόμματος που τους στηρίζει και τους αδειοδοτεί δωρεαν στις περισσότερες των περιπτώσεων.
Αραγε στον υπουργό των οικονομικών της παρούσας κυβέρνησης τόλμησες ποτέ δημοσιογραφίσκε,όχι να τον ρωτήσεις για το οικονομικό πρόγραμμα που εφαρμόζει,αλλά να τον κοιτάξεις έστω στα μάτια;. Δεν πειράζει όμως,ο καιρός έφτασε,και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Φούντωσα πάλι και τώρα που τα γράφω…….

nik

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *