Ταπεινότητα, τόλμη και ανδρεία

Το γεγονός ότι η βλακεία είναι αήττητη, είναι μια χιλιοπαιγμένη αλλά τόσο αληθινή… ιστορία.  Να ακούς όμως συναδέλφους του αθλητικού και όχι μόνο ρεπορτάζ να «ξερολιάζουν» ακόμη και για ……την πάσα που έκανε ή δεν έκανε ο «χ» παίχτης της εθνικής μας καταντά αηδία. Πόσο μάλλον όταν αλλάζουν θέμα στο πάνελ και συμμετέχουν οι ίδιοι άνθρωποι σε συζήτηση για την συνάντηση που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με τους επικεφαλής της IBM.

Μας διασκέδασαν δεν μπορώ να πω, αφού προηγουμένως μας είχαν στην κυριολεξία εξαντλήσει, σπάζοντάς μας τα νεύρα για το επίμαχο πέναλτι. Ως εδώ με δαύτους.

Για να μην μετατραπώ και εγώ σε «ξερόλας», πράγμα που απεχθάνομαι, από τη νίκη της εθνικής μας, που σίγουρα άξιζε και εύχομαι να την επαναλάβει το βράδυ της Κυριακής, κράτησα  ένα και μόνο ένα συγκλονιστικό στοιχείο. Την μεγαλειώδη κίνηση του Σαμαρά να πάει προς το μέρος του αντιπάλου του, να τον ακουμπά στην πλάτη και να του μιλά παρηγορητικά, όταν λίγο νωρίτερα, ο ηττημένος τερματοφύλακας, προκαλούσε τον έλληνα διεθνή με…………………………..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *