Τετέλεσται για την οικονομία αποτυπωνει ο Πρωτομαγιάτικος Τύπος


Ο φόβος και οι απολύσεις αλλά και τα σκληρότερα μέτρα που είδαμε ποτέ εκθιάζουν στα κείμενά τους ο Πρωτομαγιάτικος Τύπος με αιχμηρές αναλύσεις και δηλώσεις. Η περιγραφή απο το ‘Βήμα’ είναι αρκετή να μας πείσει γράφοντας ότι “Αποκαλυπτικό γκάλοπ για τα μέτρα- Φόβος, οργή, ελπίδα-Οι πολίτες κατηγορούν κόμματα και πολιτικούς-Το 94,1% πιστεύει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας και το 79,5% δεν συμφωνεί με τις περικοπές στον ιδωτικό τομέα”. Αποκαλυπτικό το ‘Εθνος’ που τιτλοφορεί το κύριο θεμα του “Οι επιπτώσεις απο τα σκληρά μέτρα σε εκατομμύρια νοικοκυριά-Συμβόλαιο τρόμου με υποθήκη τριετίας τουλάχιστον τους μισθούς και τις…..
.

συντάξεις” που μπορει να επεκταθεί….
@Καυστικό το κύριο θέμα απο τον ‘Έλεύθερο Τύπο” που αναφέρει ότι “Το σχέδιο για δραστική μείωση του Κράτους κατ εντολήν ΔΝΤ-Πογκρόμ στο Δημόσιο-300.000 απολύσεις ως το 2013-Μειώσεις αποδοχών ως 14.000 το χρόνο στο Δημόσιο και πρώτα θύματα γυναίκες και συμβασιούχοι”. Η ‘Καθημερινή’ τονίζει ότι “Το δύσκολο στοίχημα της Ελλάδας-Ποιά μέτρα θα ληφθούν, τι κόστος συνεπάγονται και ποιές οι επιπτώσεις στην πολιτική σκηνή”.
@Το ‘Πρώτο Θέμα’ προσθέτει ότι “Μεγάλο γκάλοπο της Alco με το 51% δηλώνει ότι θα βγούμε στους δρόμους-Σώζεται η Ελλάδα, χάνονται οι Ελληνες-Απελπισία για τα ολέθρια μέτρα Ε.Ε. και ΔΝΤ-Απογραφή όλων των Δημόσιων υπαλλήλων απο τον Σύμβουλο Πληροφορικής…”. Τώρα η ‘Real News’ συμπληρώνει με καυστικό πρωτοσέλιδο την λαική εντολή “Οι πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά απαιτούν-Οι ένοχοι στην φυλακή- Βράζει η Ελληνική κοινωνία απο τα σκληρά μέτρα του ΔΝΤ- Δηλώσεις οτι κανείς δεν θα εξαιρεθεί απο την Εξεταστική για την οικονομία”.
@Μαχητικό όπως πάντα το ‘Παρόν της Κυριακής’ που γράφει ότι “Η χώρα βυθίζεται στο χάος, ο λαός ανεβαίνει Γολγοθά- Τετέλεσται-Ομολογια σόκ του Πρωθυπουργού ότι δεν κυβερνά-Φόβοι για κοινωνική εξέγερση που θα παρασύρει τα πάντα-Συζητήσεις για ανασχηματισμό ακόμα και για πρόωρες εκλογές”. Το ‘Αρθρο’ το επιβεβαιώνει γράφοντας ότι “Το Μαξίμου επιχειρεί πολιτικό αντιπερισπασμό-Σαρωτικός ανασχηματισμός-Αδυνατούν να αντέξουν το πολιτικό κόστος των σκληρών μέτρων”.
@Να αφουγκρστούμε την ‘Απογευματινή’ που εξηγεί ότι “Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας στην γκιλοτίνα του ΔΝΤ- Σόκ και δέος-Ανεργία, ακρίβεια, ανασφάλεια, Φτώχεια και όποιος αντέξει- τα 5 σενάρια εξόδου απο την κρίση”. Ο ‘Αδέσμευτος Τύπος’ υπογραμμίζει ότι “Ενώ με κομμένη ανάσα αναμένονται οι σαρωτικές αλλαγές στην αγορά εργασίας-Μείωση μισθών με ατομικές συμβάσεις-Εφιαλτικό το σκηνικό αποδοχής των μέτρων πριν την απόφαση της Τρόικας”. Τέλος η ‘Βραδυνή’ επβεβαιώνει ότι “Λεπίδι στις συντάξεις- κόβονται δώρα, επιδόματα, επανέρχεται το ΛΑΦΚΑ”.

www.greekmme.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *