Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ!!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Ωραίος ο νέος δήμαρχος ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ , που ακόμα δεν βγήκε και…
 διόρισε την ΚΟΥΜΠΑΡΑ του σε θέση συνεργάτη του στον δήμο, την ώρα που γίνονται απολύσεις στον δήμο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Όμως ο νέος δήμαρχος ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ πρέπει να δώσει κάποια απάντηση για το σκάνδαλο που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.Αυτός δεν είναι που έλεγε προεκλογικά ότι θα στηριχτεί στο τρίπτυχο ΑΝΘΡΩΠΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;;;Βέβαια από ότι φαίνεται αυτά ισχύουν για τους απλούς δημότες και όχι για την ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ του…που την διόρισε άμεση συνεργάτη του!!!Αυτός δεν είναι που έδειξε την ΑΝΘΡΩΠΙΑ του απειλώντας τους συμβασιούχους του κολυμβητηρίου ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και τους διεμήνυσε ότι από εδώ και εμπρός όλες οι προσλήψεις- και σωστά- θα γίνονται μέσω του ΑΣΕΠ;;;;Προφανώς η ΑΝΘΡΩΠΙΑ του εξαντλείται στους συγγενείς του και η ΑΞΙΟΚΤΑΤΙΑ και η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ισχύουν για τους κοινούς δημότες που τους ξεγέλασε για να πάρει την ψήφο τους… Αποδεικνύετε πολύ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ και από τον προκάτοχο του που διόρισε τα ανιψιά του σε θέσεις διευθυντών στον δήμο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ!!!Η κουμπάρα σας κύριε ΤΖΑΝΗ ΛΟΥΚΑ, διόριστηκε με ΑΣΕΠ συνέργατης σας;;;Λίγη ντροπή δεν βλάπτει κύριε νεοεκλεγμένε Δήμαρχε!!!!

NIKOS DRAPETSONA

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο μελας μηπως ξερεται τι εκανε….?μαθεται εσεις οι εξυπνοι που λετε για την κουμπαρα του δημαρχου και μετα βγητε και μιλιστε δημοσιος !!!!!!!

    Reply
  2. ΑΠΟ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ ΜΕΡΙΑ....

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.. ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ…!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ρε παιδια εσεις που βριζεται για τον κουμπαρο και την κουμπαρα του δημαρχου καλυτερο δεν ειναι καλυτερο να κοιταξετε τι κανουν οι κουμπαροι σας με τις δικιεσ σασ γυναικες ????και μετα λετε τι γινεται με του δημαρχου….!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ελεος ρε παιδια διαλεξε ο ανθρωπος μια γυναικα εμπιστοσυνης που γνωριζει καλα την δουλεια ως συνεργατη του

    Reply
  5. Natassa Katsamaki

    Πρώτα απ'όλα όποιος θέλει να πει κάτι ας το πει επώνυμα….Δε νομίζω να έχει να φοβηθεί κάτι!! Και δεύτερον αυτό είναι το ήθος σας που σχολιάζεται με τέτοιο τρόπο μία μάνα??? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Για συγκρατηθείτε λιγάκι…!!!! Ξέρει κανείς από εσάς που "μιλάτε" τι προϋπηρεσία έχει αυτή η γυναίκα και αν είναι ικανή ή όχι??? Και ποιος είπε ότι για να είσαι "ιδιαιτέρα" πρέπει να περάσεις εξετάσεις ΑΣΕΠ… Εντάξει, είπαμε…Η κρίση μας έχει βαρέσει όλους αλλά όχι και σε αυτό το σημείο…..

    Με εκτίμηση,
    Νατάσα Κατσαμάκη

    Reply
  6. Ιωάννης Κουτσουφάκης

    παιδιά όποιος έχει καρύδια … να σχολιάζει επώνυμα. όσο για το αληθές μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε θέμα διότι θα δημιουργήσετε και προσωπικό πρόβλημα εκτός των άλλων και εννοώ τον εαυτό σας. θα πρέπει να γνωρίζετε για την παιδική φιλία που συνδέει τα παιδιά και εννοώ τον δήμαρχο και τον κουμπάρο του. όλα τάλλα είναι εκ του πονηρού. Αλλά αλήθεια απο πότε ο έμπιστος συνεργάτης του Δημάρχου που ακόμη δεν έχει "διορισθεί" όπως λέτε θα πρέπει να προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ; ποιός νόμος το λέει αυτό; Ποιός Δήμαρχος επέλεξε απο το ΑΣΕΠ συνεργάτη του; Μήπως θα πρέπει και οι Σύμβουλοι του να επιλεγούν απο το ΑΣΕΠ; Θα πρέπει να είσαστε πιο προσεκτικοί και σας τα λέω εγώ που ψήφισα Δημοκρατική Συσπείρωση
    Με εκτίμηση

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟ.
    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΚΟΥΜΠΑΡΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    Ο ΝΟΜΟΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ), ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ??? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΑΣΕΠ ??? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ??? ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΝΟΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ??? ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ Κου ΤΖΑΝΗ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ "ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ" ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ.
    Υ.Γ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ Η "ΚΟΥΜΠΑΡΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ο ΤΖΑΝΗΣ!ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΤΟΥ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ,
    ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ρε σείς ο Κουμπ…ς την Κουμπ…α τρεις φορές την εβδομάδα… Ε αυτός δεν είχε χρόνο το απόγευμα.!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 1134 ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ;;;;;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Δεν φτητε τα @ρχιδι@ σας.
    Ολο αρθρα για τα χαλια μας και για τον πατριωτισμο και ξεσηκωμο των ξενων (αιγυπτο, ουγγαρια, ιρλανδια κ.α.).
    Ισως το 1821 του σκαι να εχει δικιο και να μην εχουμε τιποτα πλεον απο το αιμα των προγωνων μας.
    Ειμαστε οι τελευταιοι μαλακες που ανεχομαστε εναν προδοτη να μας κυβερνα με 17% στης εκλογες και να βλεπουμε να πουλα την πατριδα κοματι κοματι…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *